avio karte
Beograd – Kazablanka

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – KazablankaAvio karte Beograd Kazablanka

Rezervacija avio karte Beograd Kazablanka

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Kazablanka? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Kazablanka brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Kazablanka

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Kazablanka.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Kazablanka

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Kazablanka, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Kazablanka. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Kazablanka.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Kazablanka

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Kazablanka, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Kazablanka. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Kazablanka

Jeftine avio karte Beograd Kazablanka

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Kazablanka, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Kazablanka koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Kazablanka.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Kazablanka

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Kazablanka :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Kazablanka se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Kazablanka

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Kazablanka, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Kazablanka promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Kazablanka

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Kazablanka kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Kazablanka i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Kazablanka

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Kazablanka, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Kazablanka

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Kazablanka najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Kazablanka.

Cena avio karte Beograd Kazablanka koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Kazablanka. .

Informacije o letovima Beograd Kazablanka

Direktan let Beograd Kazablanka

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Kazablanka.

Let Beograd Kazablanka sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Kazablanka sa jednim presedanjem

Let Beograd Kazablanka sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Kazablanka sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Kazablanka

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Kazablanka već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Kazablanka sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Kazablanka sa jednim presedanjem.

Let Beograd Kazablanka dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Kazablanka sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Kazablanka

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Kazablanka.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Kazablanka sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Kazablanka sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Kazablanka

Mohammed V – CMN, Kazablanka, Morocco, Maroko

Kazablanka ukratko

Magični Maroko sa svoji čudesima čeka na Vas! Do Kazablanke iz Beograda najbolje konekcije imaju „Al Italia“ preko Rima i „Air France“ preko Pariza, mada se često pojavljuje sa dobrim konekcijama i „Lufthansa“. Avio karte mogu povoljno da se kupe ako se putovanje planira znatno unapred.

Po Vašem dolasku u Kazablanku, nažalost, nećete sresti Hemfri Bogarta, kao ni atmosferu koju očekujete jer ste gledali kultni film „Casablanca“. Danas je to moderan grad, finansijski centar Maroka. U Kazablanci je najveće znamenje ogromna džamija Hasana II, a preporučujemo Vam i šetnju medinom – starim delom Kazablanke.

Svakako, Vaše vreme u ovom gradu treba da skrojite tako kako bi ste videli i ostale divne gradove Kraljevine Maroko. Možda prestonicu grad Rabat, koji poput Kazablanke više nalikuje nekom kosmopolitskom centru, negoli tradicionalnom marokanskom gradu.

No, ako želite pravi Maroko, onda morate da idete u unutrašnjost i da posetite fantastični Marakeš, ili divni Fes, a tu je i Meknes, ili neverovatni Šefšauen… Svakako nećete pogrešiti ako Maroko izaberete za svoju sledeću destinaciju!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Kazablanka
Avio karte Beograd Kazablanka
Online rezervacija avio karte Beograd Kazablanka
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Kazablanka
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Kazablanka
Jeftine avio karte Beograd Kazablanka
Plaćanje avio karte Beograd Kazablanka
Promena avio karte za let Beograd Kazablanka
Otkaz avio karte Beograd Kazablanka
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Kazablanka
Cena avio karte Beograd Kazablanka
Informacije o letovima Beograd Kazablanka
Trajanje Leta Beograd Kazablanka
Aerodrom Beograd
Aerodrom Kazablanka

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Kazablanka. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Kazablanka


Avio Kompanije za Kazablanka (CMN)
Airfrance
Klm
Lufthansa
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Kazablanka (CMN)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Maroko avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji