avio karte
Beograd – London

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – LondonObezbedite najjeftinije avio karte Beograd London na vreme

Najniža cena avio karte Beograd London kreće se do 181€. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za London potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju minimum 4 nedelje pre samog putovanja. Do Londona i njegovog međunarodnog aerodroma „Heathrow“ svaki dan direktno leti avio kompanija „AirSerbia“.

Ukoliko Vaše putovanje isplanirate na vreme možete obezbediti jeftine avio karte Beograd London. Avio kartu je potrebno rezervisati minimum četiri do pet nedelja pre planiranog putovanja i tako osigurati najpovoljniju moguću cenu za željeni termin putovanja. Što je rezervacija ranija veća je mogućnost da pronađete najpovoljnije avio karte Beograda London.

Avio karte Beograd London možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Zadavanjem vaših kriterijuma za pretragu dobićete rezultate iz kojih samo treba da odaberete najjeftiniju ponudu ili ponudu koja najviše odgovara vašim kriterijumima.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Londonu

London je prestonica Engleske, Ujedinjenog Kraljevstva i Velike Britanije. Ovaj grad diktira svetu ne samo politiku, već kulturu i trendove u umetnosti, najviše u domenu mode i muzike.
avio karte Beograd London

London je jedan od najznačajnijih svetskih finansijskih centara. U gradu živi oko 8 miliona stanovnika. Kraljevska porodica takođe živi u Londonu gde se preselila iz Vinčestera u 13. veku.

London je grad prepun različitosti, izgrađen od brojnih istorijskih slojeva, pa će ga svako doživeti na različit način. Sledi pregled najpoznatijih atrakcija Londona koje prilikom prve posete ne možete zaobići.

Šta videti u Londonu ?

Deo leve obale Temze, Vestminster, upravo je mesto gde se smestila kraljevska porodica i gde se nalaze objekti u vezi sa dvorom. Današnja rezidencija Kraljice Elizabete II nalazi se u Bakingemskoj palati i tu ulogu ovo klasicističko zdanje ima tek 160 godina.

Prva krunisana glava koja je vladala sa ovog mesta bila je Kraljica Viktorija čuvena „baka Evrope“. U neposrednoj blizini nalaze se izuzetno značajna građevina – Vestminsterska opatija. Još od 12. veka ovde se održava svečanost krunisanja britanskih monarha. Zanimljivo je da je to najviša gotička građevina sa osnovom u obliku krsta na Britanskim ostrvima.

Na samoj obali Temze ispred Vestminsterske opatije stoji Vestminsterska palata. Impozantno neogotičko zdanje dom je parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva u kome zasedaju Kuća lordova i Kuća komuna.

Istočni toranj Vestminsterske palate, koga zovu još i Big Ben, njaspektakularniji je simbol Londona. Na tornju se nalazi sat na brojčanikom postavljenim na četiri štita orjentisanim prema četiri strane sveta. Ovaj najveći sat u Velikoj Britaniji, od polovine 19. veka oglašava se na svakih 15 minuta melodijom zasnovanom na nekoliko taktova Hendlovog Mesije.

Ponekad slavni Big Ben ne možete jasno videti od još jedne spocifičnosti Londona, a to je čuveni smog. U posebnim meteorološkim uslovima, a usled velike količine dima i sumpor-dioksida iznad grada se stvara specifična gusta magla. Kroz istoriju više puta bila je smrtonosna za stanovnike Londona, ali je poslužila kao inspiracija Klodu Moneu i ostala ovekovečena na čuvenim platnima.

Nepobitno, jedna od najjačih asocijacija na London jesu crveni autobusi na sprat ili dabldekeri. Kroz godine su menjali svoj izgled, ali i dalje su prisutni u prepoznatljivoj formi na londonskim ulicama. Pored crvenih autobusa na sprat tu su i ikonični londonski taksiji kao garancija bezbedne i udobne vožnje.

Na otvorenoj zadnjoj platformi dabldekera odvezite se u Soho, kosmopolitski i veseli deo grada. U XVII veku glavni posetioci kvarta bili su ljubitelji društva dama lakog morala, pa se i danas sačuvao delić nekadašnje atmosfere.

Osamdesetih godina Soho je pretvoren u umetnički kvart gde možete uživati u brojnim amaterskim pozirištima od kojih su neka stekla svetsku slavu, ali i noćnim klubovima, pošto Soho nikada ne spava.

Ukoliko niste za ludi noćni provod onda vam preporučujem da bar jedno veče provedete u nekom od brojnih gradskih pabova. Pojedini pabovi imaju fascinatnu istoriju i tradiciju. U mnogima možete popiti pivo domaće proizvodnje, ali i pojesti lagan obrok i odgledati utakmicu.

Ako ste već ljubitelj fudbala možete posetite dom čuvenih fudbalskih klubova Arsenala, Čelsija ili Totenhema na kome se često održavaju koncerti najvećih svetskih zvezda. Ukoliko volite šoping London je savršen grad za vas.

Ovde možete kupiti sve što vam padne na pamet počev od parfema, preko dizajnerske odeće, proizvoda od kože, antikviteta i umetničkih dela. Najčuvenije prodavnice se nalaze na Najtsbridžu, Ridžent i Oksford Stritu.

Avantura zvana London može da počne samo jednim klikom i obezbeđivanjem avio karte Beograd London na vreme.

Just Go to London and enjoy!

Aerodrom London (LHR)

London Heathrow je najveći aerodrom u Evropi i glavni u gradu Londonu, nalazi se 24 km zapadno od centra Londona, u opštini Hilingdon.

Aerodrom poseduje brojne barove, kafiće, restorane, hotele, šaltere za informacije, menjačnice, bankomate, šoping centre, butike, prodavnice, parfimerije, apoteke, kancelariju za lost & found, rent a car agencije, automati za pristup internetu i mnoge druge objekte.

Sa aerodroma do centra Londona možete doći autobusom, vozom ili taksijem.

Bus prema aerodromu vozi svaki sat vremena, a približna cena karte iznosi 7 funti. Busom možete stići i do drugih londonskih aerodroma, međutim cena karte u tom slučaju može biti skuplja.

Centar Londona i aerodrom Hitrou su povezani vozom Heathrow Express koji polazi svakih 15 minuta sa stanice Paddington Station. Za kartu platićemo otprilike 15 funti, putovanje traje oko 30 minuta.
Alternativa vozu je linija metroa District Line koja vozi od 5:00 ujutru do 24:00 časa, a cena karte to otprilike 6 funti. Cene su približne.

Najskuplja opcija transporta je taksijem. Putnik naručuje taksi koji onda polazi sa obližnje taksi stanice. Put do centra Londona može da košta i oko 70 funti.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - London

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – London. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – London


Avio Kompanije za London (LHR)
Air Serbia
Lot
Austrian
Lufthansa
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - London (LHR)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Engleska avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji