avio karte
Niš – Fridrihshafen

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Niš – FridrihshafenAvio karte Niš Fridrihshafen

Rezervacija avio karte Niš Fridrihshafen

Želite da rezervišete besplatno avio karte Niš Fridrihshafen? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Fridrihshafen brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Niš Fridrihshafen

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Niš Fridrihshafen.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Niš Fridrihshafen

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Niš Fridrihshafen, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Niš Fridrihshafen. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Niš Fridrihshafen.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Niš Fridrihshafen

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Niš Fridrihshafen, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Niš Fridrihshafen. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Niš Fridrihshafen

Jeftine avio karte Niš Fridrihshafen

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Niš Fridrihshafen, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Fridrihshafen koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Niš Fridrihshafen.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Niš Fridrihshafen

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Fridrihshafen :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Niš Fridrihshafen se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Niš Fridrihshafen

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Niš Fridrihshafen, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Niš Fridrihshafen promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Niš Fridrihshafen

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Niš Fridrihshafen kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Niš Fridrihshafen i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Niš Fridrihshafen

Ukoliko ste već kupili avio karte Niš Fridrihshafen, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Niš Fridrihshafen

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Niš Fridrihshafen najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Niš Fridrihshafen.

Cena avio karte Niš Fridrihshafen koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Fridrihshafen. .

Informacije o letovima Niš Fridrihshafen

Direktan let Niš Fridrihshafen

Trenutno ne postoji direktan let Niš Fridrihshafen.

Let Niš Fridrihshafen sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Fridrihshafen sa jednim presedanjem

Let Niš Fridrihshafen sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Fridrihshafen sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Niš Fridrihshafen

Trenutno ne postoji direktan let Niš Fridrihshafen već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Niš Fridrihshafen sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Niš Fridrihshafen sa jednim presedanjem.

Let Niš Fridrihshafen dva presedanja.

Trenutno nema letova Niš Fridrihshafen sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Niš Fridrihshafen

Trenutno ne postoji direktan let Niš Fridrihshafen.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Fridrihshafen sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Fridrihshafen sa dva presedanja

Aerodrom Niš

Konstantin Veliki – INI, Niš, Srbija

Aerodrom Fridrihshafen

Friedrichshafen – FDH, Fridrihshafen, Nemačka

Ukratko o Fridrihshafenu

Fridrihshafen se nalazi u nemačkoj saveznoj državi Baden-Virtenberg, na obali prelepog Bodenskog jezera, i u blizini granice sa Austrijom. Do Fridrihshafena stižete direktnom linijom iz Niša, a iz Beograda sa presedanjem. Takođe, kompanijom „Wizz Air“ se stiže direktnim letom iz Tuzle i iz Skoplja.

Avio karte je potrebno ranije rezervisati, te tako obezbediti i najpovoljniju moguću cenu. Po dolasku u ovaj lepi i romantični nemački grad, obavezno se prošetajte divnom Uferpromenade koja se proteže kraj Bodenskog jezera.

Takođe, trebalo bi u ovom gradu da lutate istorijskim centrom i da pogledate divnu crkvu Schlosskirche, potom neobičnu fontanu Buchhornbrunnen, muzej Cepelina… Uživajte u romantičnim šetnjama i večeri u nekom od sjajnih gradskih restorana!

Sadrzaj:
Avio karte Niš - Fridrihshafen
Avio karte Niš Fridrihshafen
Online rezervacija avio karte Niš Fridrihshafen
Telefonska rezervacija avio karte Niš Fridrihshafen
Potvrda rezervacije avio karte Niš Fridrihshafen
Jeftine avio karte Niš Fridrihshafen
Plaćanje avio karte Niš Fridrihshafen
Promena avio karte za let Niš Fridrihshafen
Otkaz avio karte Niš Fridrihshafen
Putno zdravstveno osiguranje za let Niš Fridrihshafen
Cena avio karte Niš Fridrihshafen
Informacije o letovima Niš Fridrihshafen
Trajanje Leta Niš Fridrihshafen
Aerodrom Niš
Aerodrom Fridrihshafen

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Niš – Fridrihshafen. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Niš – Fridrihshafen


Avio Kompanije za Fridrihshafen (FDH)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Fridrihshafen (FDH)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Magazin: Nemačka


  Nemačka avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji