avio karte
Beograd – Frankfurt

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – FrankfurtObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Frankfurt na vreme

Cena avio karte Beograd Frankfurt (FRA) se krece od 129 evra. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Frankfurt potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju minimum 5 nedelje pre samog putovanja. Promotivne ponude su takodje nacin da ostvarite najnizu cenu za vašu avio kartu.

Avio karte Beograd Frankfurt možete rezervisati potpuno bespaltno popunavanjem forme na vrhu strane. Možete odabrati najjeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najviše odgovara.

Geteov grad! Grad kontrasta… Od starog, istorijskog centra grada, pa do super moderne četvrti u kojoj se nalazi i finansijsko središte Evropske unije. Do ovog grada svakog dana možete u nekoliko termina da letite direktnim letom avio kompanijom “Lufthansa“.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Frankfurtu

Avio karte Beograd Frankfurt je potrebno znatno ranije obezbediti jer se radi o jednoj od najtraženijih destinacija. Po sletanju na ogroman međunarodni aerodrom, brzi transfer do Vašeg smeštaja i bićete spremni da otvkrivate čari ovog lepog grada na reci Majni.

avio karte Beograd Frankfurt

Frankfurt je jedno od najvećih čvorišta avionskog saobraćaja na svetu. Ovaj grad može biti vaša krajnja destinacija ali i tačka presedanja na letove koji vas vode na destinacie širom planete. Ovakva uloga Frankfurta u avio saobraćaju daje nam mogućnost direktnih letova iz Beograda i to nekoliko puta dnevno, svaki dan, kao i česte promocije avio karata Do grada na Majni stićićete lako i brzo bilo da je razlog poslovno putovanje ili putovanje iz zadovoljstva.

„Geteov grad“ kako još nazivaju najrazvijeniji grad savezne pokrajine Hesen broji nešto više od 700 hiljada stanovnika i peti je po veličini u državi. Frankfurt na Majni-stari imperijalni grad važi za finansijski centar Nemačke ali i zanimljivu vikend destinaciju. Kako nije mnogo veliki, sve zanimljivosti moguće je obići za dva dana. Zbog visokih nebodera od stakla, beton i čelika koji su dom mnogih moćnih i svetski poznatih firmi, nazivaju ga “Menhetn na Majni”. Frankfurtska berza je najveća u Nemačkoj i deseta u svetu.

Osim svog ekonomskog kvarta ovaj grad je veoma tradicionalan. Kada se stigne do istorijskog centra videćete mnoštvo starih zdanja, tradicionalnih kuća, zanimljivih muzeja, kao i prelepih parkova.

Najbolji način da obiđete Frankfurt je pešice zato obujte udobnu obuću i ponesite kišobran pošto je vreme veoma promenljivo i često vas može iznenaditi.

Šta videti u Frankfurtu?

Najvažnija gradska znamenitost svakako je Romerberg, stara gradska četvrt, danas pešačka zona, trg nepravilnog oblika sa fontanom i nekoliko prelepih zdanja.

Gradska kuća-Rathaus, građevina je iz srednjeg veka i čini kompleks od devet kuća. Sve kuće su uništene tokom Drugog svetskog rata, ali su nakon rata sve obnovljene i zauzimaju površinu od 10 000 m2. Sa mozaicima sa motivom feniksa simbol su današnjeg Frankfurta.

Zgrada stare opera poznatija kao Alte Oper izgrađena je u 19. veku, ali je tokom Drugog svetskog rata uništena, te se na zahtev građana obnovila i otvorila ponovo 1981. godine. Mnoge važne i svetski poznate opere po prvi put su se izvele upravo ovde, kao na primer Karmina Burana, 1937. godine.

Ne propustite da obiđete rodnu kuću pesnika, pisca i filzofa Getea. Nalazi se u starom delu gradu. Tokom istorije, kuća je menjala mnoge vlasnike, ali je kasnije vraćena Geteovoj porodici da predstavlja spomenik čuvenog građanina. U neposrednoj blizini nalazi se i Geteov muzej.

Za ljubitelje muzeja Frankfurt je raj. Sa obe strane reke Majne, u okviru četvrti “Obale muzeja”, nalazi se više od 20 muzeja i izložbenog prostora.
Pored nabrojanih znamenitosti naša preporuka za obilazak su i najveći botanički vrt u Nemačkoj – Palmengarten, najprometnija trgovačka zona Hauptvaše i katedralu Sv. Bartolomeja.
U Frankfurtu se održavaju svetski najpoznatiji sajmovi knjiga i automobila sa hiljadama izlačaga i deset puta više posetilaca.

Naravno, ovaj grad je svetski slavan po svojim odličnim kobasicama, tako da obavezno svartite u neki od tradicionalnih gradskih restorana i probajte te čuvene frankfurtske delikatese.
Od Frankfurta Vas deli samo jedan klik na željenu avio kartu, sa ili bez prtljaga, i eto Vas već na obalama Majne!

Aerodrom Frankfurt (FRA)

Međunarodni aerodrom u Frankfurtu (FRA) nalazi se na oko 12km od centra grada. Do grada sa aerodroma možete doci taksijem, Airport link (voz sa aerodroma) kao i uber. Voz ima polaske na svakih 15 minuta i za isto toliko vremena možete stići do centra grada linijama voza S8 i S9. Stanica voza je udaljena 5 minuta hoda od terminala 1 ili 25 minuta od terminala 2.

Više informacija o vozu Airport link možete pronaći ovde (Airport Link). Autobuska stanica, na terminalu 1, se nalazi na nivou za dolaske dok na terminalu 2 se nalazi na nivou 2. Postoje brojne autobuske linije koje idu do grada, linije su znatno redovnije preko dana. Ukoliko želite da posetite zvaničnu prezentaciju aerodroma Frankfurt (FRA) kliknite na link Frankfurt Airport.

avio karte Beograd Frankfurt

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Frankfurt

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Frankfurt. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Frankfurt


Avio Kompanije za Frankfurt (FRA)
Air Serbia
Lufthansa
Austrian
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Frankfurt (FRA)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Nemačka


Nemačka avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji