avio karte
Beograd – Istanbul

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – IstanbulObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Istanbul na vreme

Cena avio karte Beograd Istanbul (IST) kreće se od 131 evra. Kako bi ste sebi obezbedili najeftiniju avio kartu iz Beograda za Istanbul neophodno je da izvršite besplatnu rezervaciju minimum 5 nedelja pre planiranog putovanja. Kupovinom avio karte iz promotivne ponude jedan je od načina da platite najnižu cenu za željenu avio kartu.

Avio karte Beograd Istanbul možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Iz rezultata pretrage možete odabrati najeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najviše odgovara.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Istanbulu

Direktni letovi iz Beograda, i to nekoliko puta dnevno, svaki dan, kao i česte promocije avio karata, daju vam priliku da u Istanbul možete otputovati brzo, povoljno i jednostavno.

avio karte Beograd Istanbul

Miris carigradskih dunja s jeseni, letnje mediteransko sunce, romantična zima i uzbudljivo proleće…

Jednostavno, u Istanbul možete putovati kad kod poželite i uvek će Vam ovaj grad pružiti fantastično iskustvo! Istanbul je grad u koji ćete poželeti da se vratite! U toj želji olakšaće vam nekoliko avio kompanija koje svakodnevno imaju direktne linije za avio karte Beograd Istanbul.

Avio kompanija „AirSerbia“ i turska avio kompanija „Turkish Airlines“ imaju direktne letove na novi međunarodni aerodrom, dok kompanija „Pegasus“ ima letove na aerodrom „Sabiha Gokcen“. Avio karte su zaista veoma povoljne, a što ranija rezervacije avio karte omogućava vam da dobije najjeftiniju tarifu.

Šta videti u Istanbulu ?

Po sletanju u Istanbul, Vaša avantura otkrivanja grada sa zapanjujućom istorijom počinje. Istanbul je kulturni, istorijski i ekonomski centar moderne Turske. Grad je spoj vizantijske, grčke, rimske i turske kulture. Odakle krenuti? Uhh, to je teško pitanje! Odakle god da krenete u istraživanje ovog grada, sve što budete videli oduzimaće Vam dah!
Kapali čaršija najpoznatiji bazar Istanbula, jedan od najvećih pokrivenih orijentalnih bazara na svetu.

Plava džamija sa spektakularnim minaretima ime je dobila po boji svojih kupola. U vreme kada je izgrađena sadržala je bolnicu, pijacu, kuću za siromašne, teološki fakultet i grobnica za otomanske slutane.

Videćete i vizantijski Hipodrom sa svojim čudesnim pričama. Zatim prosto nestvarnu Aja Sofiju – svetu mudrost, nekadašnju najveću hrišćansku crkvu na svetu. Hram je sagradio cara Justinijana, a Mehmed Osvajač je pretvorio u džamiju. Danas je možete obići kao muzej.

Avio karte Beograd Istanbul
Image by Andrea Ridács from Pixabay

Topkapi palata – rezidencija turskih sultana na divnom Bosforu od 15. veka pa sve do 1924. godine kada je pretvorena u muzej u čijoj kolekciji možete videti brojno oružje, kostime, nakit i druge istorijske predmete.

Čekaju vas i Galata most, Taksim trg, šoping i trgovačke zone, Egipatska pijaca začina, vaseljenska Patrijaršija… I još na stotine spomenika! Za ovaj grad Vam je potreban ceo život da ga otkrijete i sve u njemu vidite! No, srećom po nas blizu je, avio karte do Istanbula si jeftine, te ga možete otkrivati iz nekoliko puta. Carigrad Vas očekuje!

Aerodrom Istanbul (IST)

Aerodrom u Istanbulu je jedan od najvećih aerodroma na svetu, udaljen 35 km od centra Istanbula. Nalazi se u Evropskom delu grada Istanbul. Aerodrom poseduje 4 terminala i 6 pisti. Više od 100 avio kompanija koristi usluge aerodroma, kao i Turska nacionalna kompanija Turkish Airlines. Informacije o novom aerodromu u Istanbulu, kao i sadržaje možete pogledati (aerodrom Istanbul).

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, autobusom ili ukoliko izaberete da rentirate auto na aerodromu.
Postoji veliki broj autobuskih linija koje voze do i sa aerodroma, a vreme putovanja varira od 15-90 minuta u zavisnosti do krajnje destinacije u Istanbulu. Više informacija o javnom prevozu možete videti (ovde) .

Taksijem od aerodroma do centra Istanbula možete stići otrpilike za 35-60 minuta u zavisnosti od gužve u saobraćaju. Više informacija možete videti na sledećem linku (ovde).
avio karte Beograd Istanbul

Aerodrom Sabiha Gokcen Istanbul (SAW)

Aerodrom Sabiha Gokcen u Istanbuluje jedan od dva međunarodna aerodroma u Istanbulu. Drugi je po putničkom prometu u Turskoj. Nalazi se 35 km od centra grada, u azijskom delu Istanbula. Sve informacije o aerodromu možete pronaći na sledećem linku (aerodrom Sabiha Gokcen).

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Istanbul

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Istanbul. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Istanbul


Avio Kompanije za Istanbul (IST)
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Istanbul (IST)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Turska avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji