Magazin

Budimpešta – kraljica Dunava

Mađarski glavni grad je sve popularniji među turistima - šta više, Budimpešta je postala toliko popularna turistička destinacija da je 2019. osvojila prestižnu nagradu za najbolju evropsku destinaciju. Što i nije slučajno, jer ovaj grad obećava mnoge divne atrakcije: dovoljno je samo izaći na ulicu i okrenuti glavu na bilo koju stranu, odmah nas čeka čaroban pogled i na budimskoj i na peštanskoj strani.

Obnovljen let za Moskvu i za još 3 destinacije u Rusiji

7. maja kreće prvi obnovljen let za Moskvu. Pored direktnog leta Beograd Moskva u Junu kreću jos 3 destinacije za putovanje u Rusiju. Za Moskva putovanje na relaciji Beograd Moskva let za Moskvu obavlja avio kompanija Air Serbia. Uz let za Moskvu, naša nacionalna avio kompanija obnovila je i let Beograd Sankt Peterburg kao, Beograd Rostov kao i let za Krasnodar.

Promocija: Avio karte iz Beograda za ceo svet

Turkish Airlines avio karte promocija Period prodaje: 13-15JAN21 i Period putovanja: 01APR – 31DEC21 Važi za ekonomsku i biznis klasu Popust od 40% primenjuje se na sve javne tarife i destinacije osim: -destinacija (tarifa) unutar Turske - putovanja iz/za kontinentalnu Kinu (BJS, SHA, CAN, XIY)

REŽIM ULASKA DRŽAVLjANA REPUBLIKE SRBIJE PO ZEMLjAMA U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19

Na sajtu ministarstva spoljnih poslova nalazi se spisak zemlja sa informacijama vezanim za ulazak i boravak državljana Srbije. Više detalja za svaku zemlju možete pronaći na linku ispod. Na spisku se mogu naći skoro sve zemlje, svakako pre putovanja potrebno je proveriti datum kada je spisak poslednji put ažuriran (ova informacija se nalazi na vrhu i dnu strane ministarstva spoljnih poslova) kao i informaciju sa sajta zemlju u koji se putuje kao i zemlja u tranzitu tokom putovanja.

IATA: šansa da neko dobije Covid-19 tokom leta je 1 prema 27 miliona!

Međunarodno udruženje vazdušnog saobraćaja (IATA) tvrdi da su za vreme pandemije na letovima registrovana samo 44 slučaja Covid-19,  od 1,2 milijarde putnika. Odnosno, da je prenos virusa tokom leta bio jedan slučaj na svakih 27 miliona putnika, ili 0,0000036%.

7 najtraženijih destinacija posle korone

Da li ste se pitali gde otputovati posle korone? Ovo je pitanje koje mnogi postavljaju sebi. Napravili smo za vas malo istrživanje i urstili sa željama naših putnika i za vas pripremili listu od 7 najtraženijih, najbezbednijih i najpopularniih destinacija nakon Korona Visura.

Šta je Avio.rs PREMIUM servis?

Da li ima razlike gde kupujem moje avio karte? Naš premium servis omogućava Vam jedinstveno i neprocenjivo iskustvo planiranja i kupovine avio karata kao i podršku tokom i nakon putovanja od strane naših agenata koji Vam stoje na raspolaganju. Kako bi se osećali posebno u svakom trenutku koristeći naše usluge i u komunikaciji sa našim ekspeditivnim agentima pažljivo smo kreirali naš premium servis koji podrazumeva:

Air Serbia NOVI red letenja nakon korone do 15 juna 2020

U periodu nakon vanrednog stanja, Air Serbia avioni su poceli opet da lete. Ispod možete pronaci red letenja do 15 juna 2020 godine. Avio karte za sve ove destinacije se nalaze u sistemu tako da slobodno možete napraviti pretragu. Normalizacija avio saobracaja očekuje se za period posle 15 Juna.