avio karte
Beograd – Njujork

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – NjujorkObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Njujork na vreme

Najjeftinija cena avio karte Beograd Njujork kreće se do 489 €. Ukoliko želite da kupite jeftinu avio kartu iz Beograda za Njujork potrebno je da izvršite besplatnu rezervaciju minimum četiri do pet nedelja pre planiranog putovanja.

Što ranija rezervacija omogućava Vam povoljniju tarifu odnosno jeftinije avio karte Beograd Njujork.

Avio karte Beograd Njujork možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Najpre zadajte kriterujume za pretragu pa iz dobijenih rezultata možete odabrati najeftiniju ponudu ili ponudu koja najviše odgovara vašim kriterijumima.

Jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu! Do Njujorka možete najlakše stići direktnom linijom naše nacionalne avio kompanije „AirSerbia“, a često se mogu pronaći i avio karte na promociji. Veoma često su jeftiniji letovi sa presedanjem u Istanbulu, Cirihu, Amsterdamu ili Parizu.

Kupovinom avio karte Beograd Njujork iz promotivne ponude tekođe je jedan od načina da lako i brzo pronađete željeni termin i jeftinu avio kartu..

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Njujorku

Svima su nam poznati prizori sa ulica Njujorka viđeni u mnogobrojnim filmovima, serijama, plakatima, pa i pesmama! Velika jabuka, grad koji nikada ne spava, urbana džungla, najmultikulturalniji grad na svetu samo su neki epiteti ove metropole.
aavio karte Beograd Njujork

Njujork je centar političkog, kulturnog i zabavnog života Sjedinjenih Američkih Država. Zvanično ima 8,5 miliona stanovnika. Nalazi se u istoimenoj državi čiji je glavni grad Olbani. Grad čine nekoliko oblasti: Bronks, Kvins, Bruklin, Stent Ajland i Menhetn.

Divan za posetu tokom prolećnih meseci i početkom leta, ali neodoljiv i tokom jeseni i u vreme novogodišnjih praznika. Kako god, ali u ovaj grad morate da odete. A kada stignete, veoma je važno da se stacionirate na Menhetnu, jer tu se nalazi sve što treba da vidite.

Šta videti u Njujorku ?

Veliki broj muzeja, sa izuzetno vrednim kolekcijama umetničkih dela iz celog sveta, mame posetioce ovog grada da jedan deo svog vremena provedu u njihovim prostorijama. Museum of Art (Muzej Metropoliten) – jedan je od najvećih i najboljih svetskih muzeja. Njegove kolekcije uključuju više od dva miliona umetničkih dela iz raznih epoha svetske civilizacije. Egipat, stara Grčka, Rim, dela renesansne umetnosti, impresionizma ali i dela savremene umetnosti, mode, kostima, dizajna. Upravo zbog svega što možete videti u Metropolitenu nastala je rečenice “Poseti Metropoliten – vidi ceo svet”.

Nezaobilazni Central Park sa svojim jezerima, stenama i brežuljcima, kamenim mostovima, prostranim livadama, stazama za šetnju, stazama za trčanje, biciklističkim stazama, čini srce Menhetna. Omeđen je centralnim avenijama sa visokim zgradama pa predstavlja zelenu oazu u betonskoj džungli. Mesto za rekreaciju i odmor Njujorčana ali i turista koji ovde traže predah u obilasku ostrva. Central park nije prirodni park. Projektovan je u engleskom stilu i zauzima površinu od 341 hektar. Oni koji imaju vremena za Central park mogu izdvojiti ceo jedan dan.

Šetnjom do nekih od turističkih znamenitosti proćićete kroz poznate njujorške ulice i trgove kao što su Peta avenija, Park avenija, Volstrit, Brodvej, Tajm skver i Vašington skver.

Ukoliko ste na Menhetnu iskoristite priliku da obiđete i najpoznatije nebodere na svetu. Empajer stejt bilding visoka 308m nosi epitet najpoznatijeg njujorškog nebodera. Sa njagovog 102. sprata uživaćete u pogledu koji je neopisiv. Rokfeler centar-kompleks od 19 poslovnih zgrada predstavlja nacionalnu istorijsku znamenitost i najveći kompleks u privatnom vlasništvu na svetu. Krajsler bilding sa visinom od 319 m je nekada bila najviša zgrada na svetu međutim samo 11 meseci nakon izgradnje titulu je prepustila Empajer stejtu. Specifičnog je izgleda i svrstava se u jednu od poslednjih zgrada rađenih u Art deko stilu. U vlasništvu je poredice Krajsler.

Grand Central Terminal je velika železnička stanica na Menhetnu. Njen impozantni spoljašnji izgled se dobro vidi iz Park avenije. Čuvena zelena tavanica u formi kupole pokriva glavni hol koji i pored toga što je ogroman, za vreme jutarnjeg špica, ume da bude mali za sve putnike.

Bruklinski most je definitivno jedno od onih mesta koje ne smete proputiti. Najpoznatiji njujorški most koji spaja Menhetn i Bruklin jedan je i od najstarijih visećih mostova u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kip slobode možete videti sa Ellis ostrva ili tokom nekog od krstarenja oko Menhetna tokom kojih se obavezno staje nadomak kipa kako bi se turisti fotografisali i uživali u pogledu.

Njujork je izvor posebne energije i inspiracije i u njemu ćete sigurno doživeti trenutke za pamćenje. Jednostavno grad u kojem morate ostati barem sedam dana da bi ste ga zabrebali!

Aerodrom Njujork (JFK)

Međunarodni aerodrom JFK u Njujorku, nosi ime po 35. predsedniku Sjedinjenih Američkih država Džonu Ficdžerald Kenediju. JFK je najveći i najprometniji aerodrom države Njujork. Lociran je u Kvinsu (Queens) i udaljen od centra Njujorka ili Menhetna 20 km. Aerodrom je dobio nadimak Kapija Amerike i koristi slogan “Where America greets the World” jer se uglavnom koristi za međunarodne letove.

Poseduje 6 terminala 1, 2, 4, 6, 7 i 8. Aerodrom JFK predstavlja čvorište avio kompanija kao što su American airlines i Delta Air.

Sa aerodroma ima više opcija prevoza, od AirTrain-a koji besplatno saobraća izmedju terminala, do podzemne, voza, buseva, taksi i limuzina prevoza, koji će vas odvesti do Vaših željenih destinacija u Njujorku. Javni prevoz je dostupan sa dve lokacije na aerodromu, to je stanica Jamaica i Howard Beach stanica.

AirTrain JFK je linija koja kružno povezuje sve terminale na aerodromu Kenedi, kao i parking prostore unutar njih, renta-car službe i hotel shuttle. Vožnja unutar aerodroma je besplatna, a usluga je dostupna 24 časa dnevno, tokom cele godine.

Podzemna (Subway) kreće sa stanice A na Howard Beachu i vozi do Lower Manhattan, i vozi 60 minuta.

Autobusi saobraćaju do Menhetna, Kvinsa, Bruklin i Long Ajlenda. Polaze sa Terminala 5.

Ukoliko želite da koristite taksi, uber ili druge prevozne usluge do Vaše destinacije u Njujorku, preporučujemo Vam da rezervišete vožnju na zvaničnom prodajnom mestu traženog prevoznog sredstva.
avio karte Beograd Njujork

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Njujork

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Njujork. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Njujork


Avio Kompanije za Njujork (JFK)
Lufthansa
Air Serbia
Airfrance
Klm
Aeroflot
Alitalia
Turkish airlines
British airways
UNITED AIRLINES

Ostale ponude avio karata


Magazin - Njujork (JFK)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Amerika avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji