avio karte
Kraljevo – Beč

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Kraljevo – BečObezbedite najjeftinije avio karte Kraljevo Beč na vreme

Kraljevo Beč direktan let

Direktan let Kraljevo Beč dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 12. oktobra do 30. decembra 2021.

Air Serbia direktan let Kraljevo Beč

Direktan let Kraljevo Beč sa avio kompanijom Air Serbia red letenja

Red letova Kraljevo Beč Kraljevo do 2 novembra

Let Kraljevo Beč
Polazak 08:00 – Dolazak 09:40 – Dani: utorak, četvrtak

Let Beč Kraljevo
Polazak 10:20 – Dolazak 11:55 – Dani: utorak, četvrtak

Red letova Kraljevo Beč Kraljevo posle 2 novembra

Let Kraljevo Beč
Polazak 07:45 – Dolazak 09:25 – Dani: utorak, četvrtak

Let Beč Kraljevo
Polazak 10:05 – Dolazak 11:40 – Dani: utorak, četvrtak

Najjeftinija cena avio karte Kraljevo Beč (VIE) se kreće od 99 € sa uključenim aerodromskim taksama, za povratno putovanje. Navedena, najniža cena avio karte Kraljevo Beč, može se dobiti samo ukoliko Vašu avio kartu besplatno rezervišete u formi iznad ovog teksta nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Za sada iz Kraljeva do Beča se ide samo jednom nedeljno, te s tim u vezi, rezervacija avio karte Kraljevo Beč mora biti urađena barem pet nedelja pre planiranog putovanja.

Nova avionska linija Kraljevo Beč spada u red najtraženijih, jer gotovo cela srednja i južna Srbija gravitira ka Kraljevu. Kao najtraženija destinacija, avio karte Kraljevo Beč moraju da se rezervišu znatno pre planiranog putovanja.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Beču

Beč je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Nalazi se u istočnom delu Austrije čiji je glavni grad, i njegovo gradsko područje predstavlja jednu od 9 austrijskih saveznih pokrajina.
avio karte Kraljevo Beč
U samom gradu živi oko 1,8 miliona stanovnika, i već godina grad Beč predstavlja lidera u svetu po kvalitetu života.

Antička Vindobona bila je veoma značajna jer se nalazila na sredokraći puteva Rimske imperije, posebno puteva koji su vodili ka provinciji Germaniji.

Važnost ovakvog položaja, u delu Panonske nizije, na obali reke Dunav, doprinela je da ovaj grad postane jedna od najvažnijih evropskih prestonica.

Važnost Beča raste od trenutka kada ga u srednjem veku dinastija Habsburg bira za svoju prestonicu. Veoma brzo, gtrad postaje jedan od najvažnijih gradova Evrope. Zahvaljujući prestoničkom statusu, Beč dobija niz reprezernativnih objekata koji su trebali da veličaju moć habsburške monarhije.

Bogatstvo ovog grada privlači pre svega kulturnu elitu Evrope, te grad postaje stecište brojnih umetnika, slikara, skulptora, književnika, pesnika, arhitekata, kompozitora…

Grad u kojem je boravio Mocart, grad valcera u kojem i nastaju ove kompozicije koje su zadivile svet zahvaljujući braći Štraus, grad moderne umetnosti specifičnog stila kojim rukovodi genije Gustav Klimt, grad secesije, fantastičnih balova, luksuznih hotela, izuzetne gastronomije, i sasvim neverovatnih muzeja.

Međunarodni aerodrom Beč se nalazi nekih 20-tak kilometara od grada, i sa njega brzo i lako, čak i gradskim prevozom, stižete do samog centra Beča. Što se tiče smeštaja u ovom gradu, izbor je neverovatan. Ako želite ugodan boravak, dovoljan Vam je neki hotelčić sa 3* na liniji metroa.

Šta videti u Beču ?

A u Beču možete ostati ceo život, i opet će nešto ostati za neki sledeći put. Svakako Vaš obilazak ovog grada morate početi od veličanstvenog kružnog bulevara koji opasuje jezgro Beča.

Ovaj bulevar se naziva Ringštrase, i na njemu se nalaze najreprezentativniji objekti Beča izgrađeni gotovo svi u vreme vladavine austrijskog cara Franca Jozefa.

Gradski park sa pozlaćenom statuom Johana Štrausa, kralja valcera, zgrada Državne Opere koja predstavlja jednu od najslavnijih institucija ove vrste u svetu,

Prirodnjački muzej – jedan od najvećih na svetu, Istorijski muzej koji reprezentuje istoriju grada i ove veličanstvene zemlje, spomenik Mariji Tereziji, čuvenoj austrijskoj carici, zgrada Austrijskog Parlamenta, dvorsko pozorište i dvorski parkovi…

Svakako treba obići kompleks Hofburga, zimske rezidencije Habsburgovaca sa desetak krila koja su nastajala slojevito od 14. veka pa sve do kraja 19. veka. Švajcer dvorište je najstarije, a tu su i Imperijalni apartmani, potom Muzej Sisi, Predsednička palata, sedište OSCE-a, Španska škola jahanja…

Pešačke zone beča su neodoljive. Ekskluzivni Kohlmarkt i Graben, potom Kertner štrase, odnosno Koruška ulica koja predstavlja glavnu trgovačku zonu grada.

Fantastična katedrala Svetog Stefana, crkva Svetog Petra, Muzej muzike, hotel „Saher“, poznat po svojoj istoimenoj čokoladnoj torti, galerija Albertina…

Jeda ceo dan možete provesti u baštama Šenbruna, letnje carske rezidencije Habsburgovaca koja sadrži prek 40 prostorija koje možete videti sa nameštajem iz vremena carice Marije Terezije, cara Franca Jozefa, carice Elizabete.

Tu je i čuveni ZOO vrt, najstariji u Evropi, potom Muzej kočija, brdašce Glorijeta, fantastični kafe restoran „Rezidenz“,…

Preporučujemo Vam i da obiđete sjajnu Hundertvaser kuću sa šarenom fasadom, potom novi deo Beča na Dunavu, u večernjim satima Uniqa toranj, Karlov trg sa divnom crkvom i palatom Secesije.

Naravno, treba posetiti i kompleks Belvedere koji se sastoji od dva dvorca, rezidencije princa Eugena Savojskog.

Danas se u Gornjem Belvedereu nalazi Austrijska nacionalna galerija sa delima Klimta, Kokoške, Šilea…

Aerodrom Beč (VIE)

Medjunarodni aerodrom u Beču (VIE) je glavni i najveći aerodrom u Austriji. Nalazi se oko 20 km jugoistočno od Beča, u mestu Švehat po kome i nosi ime. To je bazni aerodrom avio kompanije “Austrian Airlines“.

Aerodrom u Beču je vrlo funkcionalan za putnike u tranzitu, jer obezbedjuje jednostavan, lak i brz transfer. Dozvoljena minimum konekcija izmedju letova od samo 25 minuta za Star Aliance letove je jedna od najkraćih u Evropi.

Aerodrom je moderno opremljen i osposobljen za prihvat širokotrupnh aviona tipa Bonig 747 i Airbus A340. Sa ovog aerodroma postoji široka mreža letova prema Evropi, Severnoj Americi, Aziji i Severnoj Africi.

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, autobusom ili vozom.

avio karte Kraljevo Beč

Sadrzaj:
Avio karte Kraljevo - Beč
Kraljevo Beč direktan let
Air Serbia direktan let Kraljevo Beč
Red letova Kraljevo Beč Kraljevo do 2 novembra
Red letova Kraljevo Beč Kraljevo posle 2 novembra

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Kraljevo – Beč. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Kraljevo – Beč


Avio Kompanije za Beč (VIE)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Beč (VIE)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Austrija


Austrija avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji