avio karte
Beograd – Pariz

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – ParizObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Pariz na vreme

Najjeftinija cena avio karte Beograd Pariz kreće se u do 180 €. Ukoliko želite da sebi obezbedite najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Pariz potrebno je da izvršite besplatnu rezervaciju minimum četiri do pet nedelja pre planiranog putovanja. Što ranije rezervišete i kupite kartu to je sigurnije da ćete platiti najnižu cenu a da pri tome ne morate da pravite ustupke u pogledu termina putovanja.

Pariz godišnje poseti oko 30 miliona turista pa sasvim opravdano planirati putovanje unapred. Kupovinom avio karte Beograd Pariz iz promotivne ponude jedan je od načina da lako i brzo pronađete željeni termin i jeftinu avio kartu.

Avio karte Beograd Pariz možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane.

Pariz je zaista uvek sjajna ideja! Grad koji predstavlja jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu, i grad u koji se uvek možete vraćati! Do Pariza lete avio kompanije “Air Serbia” i “Air France

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Parizu

Direktni letovi iz Beograda, i to nekoliko puta dnevno, svaki dan, kao i česte promocije, omogućili su da u Pariz možete otputovati brzo, povoljno i jednostavno.

avio karte Beograd Pariz

Pariz je zaista uvek sjajna ideja! Grad koji predstavlja jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu i grad u koji se uvek možete vraćati! Direktni letovi iz Beograda, i to nekoliko puta dnevno, svaki dan, kao i česte promocije, omogućili su da u Pariz možete otputovati brzo, povoljno i jednostavno. Avio karte Beograd Pariz podrazumevaju odlazak na međunarodni aerodrom „Šarl de Gol“.

Po sletanju u Pariz započnite avanturu!

Kada pogledate mepu grade uočićete zanimljivu strukturu. Naime Pariz je podeljen na dvadeset distrikta koji se spiralno nadovezuju jedan na drugi i formiraju oblik školjke morskog puža. Kroz centar grada protiče reka Sena čiji mostovi predstavljaju posebnu arhitektonsku vrednost grada.

Šta videti u Parizu ?

Ajfelova kula nezaobilazan je za sve one koji maštaju o Parizu. Ako je Pariz simbol Francuske slobodno možemo reći da je Ajfelov toranj simbol Pariza. Svojom visinom od 300m postiže da bude vidljiva iz svih delova grada. U vreme kada je izgrađen, u 19. veku, bio je najviša građevina na svetu. Ukrcajte se u lift koji će vas odvesti do smog vrha. Vaša nagrada biće veličanstven pogled na grad svetlosti.

Luvr je jedan od najpoznatijih muzeja na svetu. Stoji rame iz rame sa Londonskim muzejom, galerijom Ufici, Ermitažom, Arheološkim muzejom u Atini… Posebno je čuven po svojoj neverovatnoj kolekciji dela renesansnih slikara. Od svog nastanka do kraja 18. veka bio je kraljevska palata francuskih Lujeva. Nedugo nakon što se kraljevi povlače u Versaj, Luvr postaje javna palata.

Naša preporuka je da pažljivo isplanirate posetu ovom muzeju kako bi vreme utrošili na najbolji način. Ako se odlučite da posetu Luvra ostavite za vaš sledeći dolazak u Pariz  uvek možete prošetati kroz ceo kompleks ispred zgrade muzeja, pored staklene piramide i kroz park koji se prostire u produžetku.

Ukoliko idete ka Luvru ili se vraćate iz njega zgodno će biti da obiđete trg Konkord koji se nalazi u blizini. Konkord je najveći trg u  Parizu na kome dominiraju dve fontane i egipatski obelisk donešen iz Luksora. Nekada je njegovo ime slavimo francusku revoluciju a na njemu se nalazila giljotina gde su pogubljene brojne istorijske ličnosti Francuske.

Sa trga Konkord upustite se u šetnju čuvenim Jelisejskim poljima, najširom avenijom u Parizu koja koja će vas odvesti na Trgu Šar de Gol Etual gde je i Trijumfalna kapija. Važi za ulicu sa mnoštvom najskupljih radnji poznatih brendova visoke mode.

Pored toga, u njoj se nalaze brojni hoteli, kafei i restorani koji ne zaostaju sa cenam svojih usluga. Jelisejska polja nose epitet najlepše avenije na svetu što se posebno ističe u toku novogodišnjih praznika ili u rano proleće kada olistaju stabla platana karakteristično potkresana po pravilima uređenja francuskog vrta.

Na samom kraju Jelisejskih polja, u centralnom delu trga Šarl de Gol, odnosno kružnom toka nalazi se Triumfalna kapija. Kraj nje ćemo završiti šetnju za prvi dan.

Sutra  Vas čekaju ostrvo Site sa veličanstvenom katedralom Notr Dam, ili divni Monparnas i bajkoviti Monmartr gde pod strehama se još uvek oseća miris dima sa intelektualnih lula i miris boja sa slikarskih platna…

U ovom gradu koliko god dana da ostanete, uvek, baš uvek će Vam faliti barem još jedan dan! Ukoliko imate decu iskoristite niže cene avio karata za njih i ispunite im san. Posetite Diznilend!

Avio karte Beograd Pariz možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Na Vama ostaje da izaberete najjeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najviše odgovara.

Pariz Vas željno iščekuje!

Aerodrom Charles De Gaulle (CDG)

Međunarodni aerodrom  Charles De Gaulle (CDG) nalazi se na oko 23km udaljenosti od Pariza, prestavlja najvažniji aerodrom u Francuskoj i jedan od najprometnijih aerodroma na svetu. Do grada sa aerodroma možete doci taksijem, autobusom ili vozom.

Prevoz taksijem, od aerodroma do centra Pariza, može trajati oko 1h, u zavisnosti od gužve u saobraćaju. Više informacija o taksi prevozu možete pronaći na sledećem linku (taksi sa aerodroma).

Prevoz vozom sa aerodroma sa terminala 1 do centra grada traje oko 30 minuta. Raspored i linije vozova možete pogledati na sledećem linku (voz sa aerodroma).

Prevoz autobusom sa aerodroma do Parisa saobraća na svakih 30 minuta. Postoje brojne autobuske linije koje Vas mogu dovesti do centra Pariza. Više informacija možete pogledati na sledećem linku (autobus sa aerodroma).

avio karte Beograd Pariz

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Pariz

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Pariz. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Pariz


Avio Kompanije za Pariz (PAR)
Airfrance
Air Serbia
Klm
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Pariz (PAR)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Francuska


Francuska avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji