TAP Portugal je vodeća avio kompanija u Portugalu koja saobraća od 1945. godine. Član Star Alliance od marta 2005. Aerodrom u Lisabonu joj je glavni hab, mesto odakle poleću avioni ka evropskim destinacijama, Africi, Severnoj i Južnoj Americi. TAP je specijalizovan za letenje ka Južnoj americi gde samo u Brazilu leti ka 10 destinacija. Cela mreža letova pokriva 67 destinacija u 31 zemlji gde se nedeljno obavi 1850 letova sa ukupno 71 avionom. Budimpešta je najbliži grad od koga TAP direktno saobraća za Lisabon.

TAP Portugal kontinuirano pruža siguran, pouzdan servis koji ispunjava očekivanja putnika, što je bila zvezda vodilja ka uspehu prethodnih godina.

U poslednje dve godine je dobitnik mnogih nagrada za inovativnost i napredak u pružanju usluga u avio industriji. Putnici ove kompanije prepoznaju TAP kao kompaniju sa izvrsnim keteringom i sa tradicionalnom, punom uslugom koju pružaju svojim putnicima.

TAP Portugal svojim putnicima pruža sistem zabave tokom leta. Velika većina aviona poseduje osnovni sistem zabave koji sadrži šest filmova (evropske i latinoameričke kinematografije). U pojedinim avionima Airbus A330 postavljen je napredniji sistem zabave sa veoma bogatim sadržajima. Putnici mogu da uživaju u izboru od više od 20 filmova, 10-tak video igrica, kao i u 20 časova kvalitetnih dokumentarnih i informativnih programa i TV serija. Na raspolaganju je i više od 900 muzičkih naslova, audio knjiga kao i 12 radio stanica.

Tap Portugal strategija koja osvaja putnike širom sveta

Strategija razvoja se i dalje zasniva na kretanju u susret potrebama i željama putnika i povezivanju sa pouzdanim partnerima sa kojima zajedno ide put uspeha.

Cilj je da TAP Portugal bude prepoznatljiv kao poželjan izbor avio kompanije na sadašnjoj međunarodnoj avio sceni.


Avio karte TAP Portugal - Destinacije