avio karte
Beograd – Kuala Lumpur

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Kuala LumpurObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Kuala Lumpur na vreme

Najjeftinija cena avio karte Beograd Kuala Lumpur (KUL) iznosi 460 evra sa uključenim aerodromskim taksama, za povratno putovanje, i uključenim prtljagom. Ova najniža cena avio karte Beograd Kuala Lumpur se može dobiti samo ukoliko se izvrši besplatna rezervacija u formi iznad ovog teksta i do pet nedelja pre planiranog putovanja.

Cena avio karte Beograd Kuala Lumpur svakako zavisi od vremena rezervacije, koliko pre ste Vašu avio kartu za Kuala Lumpur kupili, i naravno od sezone putovanja, jer Malezija predstavlja i jednu od najtraženijih turističkih destinacija za letovanje.

Najbolja kombinacija letova između Beograda i Kuala Lumpura (KUL) je sa jednim presedanjem preko Katara, odnosno Dohe. Na ovom letu saobraća katarska nacionalna avio kompanija „Qatar Airways“, svaki dan, tokom cele godine.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Kuala Lumpuru

Kuala Lumpur je glavni i najveći grad Malezije sa oko 1,8 miliona stanovnika. Šira zona grada, poznata pod imenom Dolina Klang, obuhvata urbanu aglomeraciju sa oko 7,2 miliona stanovnika.
avio karte Beograd Kuala Lumpur
To je najbrže rastuća metropolitanska oblast u državi, kako po broju stanovnika tako i po ekonomskim pokazateljima.

Istorija ovog grada nije daleka. Osnovan je 1857. godine zahvaljujući jednoj skupini rudara koji su u potrazi za kalajom krenuli rekom Klang, i na mestu na kojem su pronašli kalaj, odlučili su da naprave rudarsko naselje. Iz njega se kasnije, razvio savremeni grad.

Malezija svoju ekonomiju pre svega zasniva na bogatim nalazištima nafte, kalaja, a poznata je i kao najveći svetski proizvođač palminog ulja. Sasvim dovoljno da se poput nekih patuljastih Arapskih država, zahvaljujući ležištima nafte, izgradi jedan sasvim poseban grad.

Malezija ima toplu i prijatnu ekvatorijalnu klimu, bez jasnih godišnjih doba, te je prosečna godišnja temperatura uvek između 26℃ i 29℃, sa malim promenama. Malezija je svakako turistička destinacija, koju možete posetiti tokom cele godine, no ima i ona svoje sezone.

Visoka sezona je od negde 25. decembra pa do početka februara, kao i za vreme leta, od juna do avgusta. Ako planirate da posetite istočnu obalu Malajskog poluostrva, i ostrva koja pripadaju Maleziji, izbegavajte sezonu monsuna, koja obično traje od novembra do februara. To je kišna sezona.

Međunarodni aerodrom Kuala Lumpur (KUL) se nalazi oko 45 km južno od samog grada. Po dolasku na aerdrom potražite info pult zbog Vašeg transfera, te ćete za svega 1 sat vožnje biti već u Vašem udobnom hotelu u centru grada.

Šta videti u Kuala Lumpuru ?

Predlažemo Vam da počnete da otkrivate ovaj savremeni grad sa oblakoderima od čelika i stakla, od jednog od najvećih znamenja Kuala Lumpura, Menara KL telekomunikacionog tornja, koji sa svojom visinom od 421 metar čini jedan od najviših tornjeva ove vrste u svetu.

Na platformi koja se nalazi na 276 metara nalazi se restoran, a sa 300 metara sa nebeske palube kako se zove ova platforma, možete uživati u fantastičnom pogledu na celi grad.

Ako ste mislili da je ovo jedini toranj u gradu, prevarili ste se. Najpoznatiji tornjevi blizanci na svetu se nalaze u Kuala Lumpuru, čuveni Petronas tornjevi, ili kukuruzi kako ih još nazivaju zbog njihovog izgelda koji neodoljivo podseća na klip kukuruza.

Dugo su ove kule bile najviše na svetu, a i dalje su najviše kule bliznakinje na svetu sa neverovatnih 88 spratova! Nebeski most – Skybridge se nalazi između 41. i 42. sprata na visini od preko 170 metara, i predstavlja najveću atrakciju tornjeva. ,

Svakako Vam preporučujemo da uzmete organizovanu turu obilaska koja traje oko 45 minuta i koja će Vam oduzeti dah.

Obavezno morate videti sjajnu džamiju sa lukovičastim kupolama. To je džamija Sultana Abdul Samada. Fantastična mešavina mavarske i mogulske arhitekture. Džamija je podignuta 1909. godine.

Morate se u Kuala Lumpuru prošetati kroz Kinesku četvrt (Chinatown), izuzetno živopisnu turističku zonu sa brojnim prodavnicama, suvenirnicama, kafeima, restoranima. Takođe, obavezno posetite kineski hram Thean Hou otvoren 1989. godine.

Za veče Vam preporučujemo da odete na glavni gradski trg Merdeka sa 98 metara dugim bazenom – fontanom, koja predstavlja jednu od najvećih fontana tog tipa na svetu.

Ovo je upravo najživlja oblast tokom noći, a u blizini je i Kineska četvrt sa divnim restoranima za Vašu sjajnu večeru.

Sasvim smo sigurni da ćete uživati u Kuala Lumpuru, a već kada ste prevalili ovoliki put, red je i da posetite najpoznatije letovalište Malezije, divni Langkawi (Langkavi). To je arhipelag sa čak 99 ostrva u toplom Andamanskom moru koje pripada Indijskom okeanu.

Fantastične plaže, odlični turistički sadržaji, kvalitetni hoteli. Uživaćete na rajskim plažama u Vašem odmoru.

Dobrodošli u Maleziju!

Aerodrom Kuala Lumpur (KUL)

Međunarodni aerodrom Kuala Lumpur je glavni malezijski aerodrom i jedan od najvećih aerodroma Severoistočnoj Aziji. Smešten je u oblasti Sepang koja je udaljena oko 45km od centra grada Kuala Lumpur.

Godišnji promet putnika iznosi oko 60 miliona. Kuala Lumpur International 2 je aerodrom nove generacije izgrađen 2014. godine. U mogućnosti je da opsluži oko 45 miliona putnika godšnje.

Sa aerodroma do centra Kuala Lumpura možete doći taksijem, vozom, autobusom ili ukoliko iznajmite automobil (rent a car).

avio karte Beograd Kuala Lumpur

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Kuala Lumpur

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Kuala Lumpur. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Kuala Lumpur


Avio Kompanije za Kuala Lumpur (KUL)
Emirates
Qatar
Etihad
Turkish airlines
SriLankan Airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Kuala Lumpur (KUL)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Malezija avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji