avio karte
Beograd – Puket

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – PuketObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Puket na vreme

Najjeftinije avio karte Beograd Puket (HKT) kreću se od 450 evra i može se dobiti samo ukoliko nekoliko meseci pre planiranog putovanja izvršite rezervaciju Vaše avionske karte za Puket putem forme iznad ovog teksta.

Najniža cena avio karte Beograd Puket od 450 evra podrazumeva let sa jednim presedanjem, sa uključenim aerodromskim taksama i uključenim ručnim prtljagom i jednim predatim koferom.

Avio karte Beograd Puket (HKT) mogu se kupiti putem forme koja se nalazi iznad ovog teksta, a cena same avionske karte zavisi kako od vremena kupovine, odnosno koliko pre planiranog putovanja kupujete avio kartu, i naravno od sezone putovanja.

Visoka sezona na Tajlandu, i u Puketu, počinje u novembru i završava se u maju, tada je toplo i suvo. Kišni period je između maja i novembra, i tada treba izbegavati putovanje na Tajland.

Najbolja varijanta avio karte Beograd Puket je preko Katara, odnosno preko Dohe, sa katarskom nacionalnom avio kompanijom „Qatar Airways“. To je let sa jednim presedanjem.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Puketu

Puket, ranije poznat kao Talang, najveće je tajlandsko ostrvo i istovremeno jedna od 14 provincija regije Južni Tajland.
Smešten je u zapadnom delu zemlje u Andamanskom moru koje je deo Indijskog okeana.
avio karte Beograd Puket
Na ovom ostrvu, površine 576 km² živi oko 600.000 stanovnika, dakle, sa gustinom od preko 1000 stanovnika po kvadratnom kilometru, Puket je jedan od najnastanjenijih delova Kraljevine Tajland.

Evropa saznaje za ovo ostrvo u 2. veku naše ere, a naravno tragovi naseljenosti na njemu datiraju od mnogo ranijeg perioda istorije. Od najranijih perioda Puket je bio veoma važno svratište za brodove koji su plovili između Kine i Indije.

Ostrvo je bilo u sastavu budističke imperije, potom tajlandse zemlje, a Holanđani prvi od Evropljana koriste pogodnosti ovog ostrva od 16. veka kada uspostavljaju trgovačke veze, izvozeći kalaj po kojem je Puket poznat. Kasnije se u trgovinu uključuju i Britanci i Francuzi.

Svakako, Puket je uvek bio u sastavu Tajlandske države, kao najvredniji biser koji je ovoj zemlji donosio velike prihode, zahvaljujući pomenutom kalaju.

U 19. veku eksploataciju kalaja preuzimaju brojni kineski doseljenici, koji su dolazili u tolikom broju da su za kratko vreme izmenili demografsku sliku ostrva. Autohtono malajsko stanovništvo se zadržalo samo u priobalnim ribarskim selima.

Turizam danas ima gotovo vodeću ulogu na Puketu. Nema čoveka na svetu koji neće poželeti da jednom dođe i na Puket i da oseti blagodeti klime, toplinu Andamanskog mora i Indijskog okeana, i čarobnu unutrašnjost ostrva koja je prekrivena džunglom.

Međunarodni aerodrom Puket se nalazi u severnom delu ostrva i drugi je po važnosti aerodrom u Tajlandu, posle Bangkoka. Sa ovog aerodroma brzo i lako stižete u Vaše odabrano letovalište, te Vaše uživanje u Puketu može da počne.

Šta videti u Puketu ?

Sa preko 30 plaža, Puket je sigurno odlična destinacija za letovanje.

Međutim, kako ćete se provesti na ostrvu uveliko zavisi od toga blizu koje plaže izaberete smeštaj što opet zavisi od toga na kakav tip odmora idete. Samo plaža i luksuzni hotel, ili lepa plaža, dobar hotel, i lutanje po unutrašnjosti ostrva.

Najlepša plaža Puketa, i jedna od najlepših plaža Azije je plaža Patong koja je odličan izbor ako želite da budete u centru dešavanja. Bogati turisti iz svih delova sveta, apsolutno ne razmišljaju niti o jednoj drugoj destinaciji na Puketu, te se svi sjate na Patong.

No, moramo se složiti, ovo je svakako najrazvijenije letovalište Puketa, te odavde lako Vam može biti sve organizovano, i izleti, krstarenja, transferi,…

Šta god poželite. I svakako, ponuda hotela je najkompletnija. Gotovo za svačiji džep.

Kata plaža je za preporuku za porodično, mirno letovanje. Kata ima lepe restorane, prodavnice suvenira i kompletan turistički sadržaj, ali je dosta udaljena od ostalih atrakcija Puketa, te ukoliko odabirate za Vaš odmor formulu hotel + plaža + mir, onda je ovo mesto za Vas.

Oni koje baš i ne interesuju plaže, ili im je dovoljno da u toku svog odmora provedu 3 dana na plaži, za njih smeštaj ne mora biti na plažama Puketa, odnosno u letovalištima, već izbor može biti šarmantni grad Puket (Phuket Town) u središtu ostrva.

Od mesta koje treba videti preporučujemo svakako Stari grad, sa zanimljivom kolonijalnom arhitekturom i lepim kafićima i restoranima, potom hotel u kome su snimljene scene za film „Plaža“, Thai-Hua muzej u kojem ćete saznati više o istoriji Puketa, i kuća Baan Teelanka, u kojoj je sve postavljeno naopačke.

Na Puketu ima preko 30 budističkih hramova, od kojih je najvažniji Wat Chalong. Ono što ga čini posebno važnim od svih budističkih hramona na tajnadu jeste da je u njemu izložen delić kosti velikog Bude. Nedaleko od Vat Čalong hrama nalazi se još jedna atrakcija, statua Bude visoka 45 metara podignuta 2004. godine.

Dok ste na Puketu, morate otići i na jednodnevno krstarenje do fantastičnih Pi Pi ostrva sa čudesno lepom Maja plažom, ali i na izlet do čuvenog ostrva koje svi nazivaju Džejms Bond ostrvo.

Aerodrom Puket (HKT)

Međunarodni aerodrom Puket (HKT) nalazi se na severu ostrva, na oko 32 km severno od grada Puket. Aerodrom je otvoren 1967. godine, kako za regionalni, tako i za međunarodni saobraćaj.

Aerodrom, koji je u 2014. koristilo 11,4 miliona putnika, igra glavnu ulogu u turističkoj indutriji zemlje. “Thai AirAsia” ga korisiti kao čvorište. Međunarodni aerodrom “Puket” ima jednu pistu i tri terminala za komercijalne putnike.

Sa aerodroma do centra Puketa možete doći taksijem, autobusom ili ukoliko iznajmite auto (rent a car).

avio karte Beograd Puket

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Puket

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Puket. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Puket


Avio Kompanije za Puket (HKT)
Qatar
Etihad
Emirates
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Puket (HKT)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Tajland avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji