avio karte
Beograd – Bangkok

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – BangkokObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Bangkok na vreme

Cena avio karte Beograd Bangkok (BKK) se krece od 460 evra. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Bangkok potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju minimum 4 nedelje pre samog putovanja. Promotivne ponude su takodje nacin da ostvarite najnizu cenu za vašu avio kartu. Avio karte Beograd Bangkok možete rezervisati potpuno bespaltno popunavanjem forme na vrhu strane. Možete odabrati najjeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najbolje odgovara. Neke od aviokompanije koje lete za Bangkok po povoljnim cenama su “Qatar“, “Etihad“, “Emirates“, “Aeroflot“.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

Bangkok, glavni i najveći grad Tajlanda svakako treba da Vam bude polazište za uživanje u Kraljevini Tajland. Idealno vreme za posetu većem delu Tajlanda je između novembra i februara, jer su padavine manje i nije previše toplo. Ovaj period je takođe tajlandska glavna sezona za festivale.

Avio karte Bangkok (BKK)

Iz Beograda do Bangkoka možete stići sa nekoliko avio kompanija sa jednim ili dva presedanja. Avio karte Beograd Bangkok će biti povoljnije ako ih kupite znatno pre planiranog putovanja, potom da li se radi o konekciji sa jednim ili dva presedanja, i da li je čekanje na naredne letove kraće ili duže.

Avio karte Beograd Bangkok

Po dolasku u „grad Anđela“, kako ga još nazivaju, krenite u avanturu i istražite Bangkok. Prvo se prošetajte ulicom i kvartom Silom – Tokom dana, Silom je bankarski centar grada, kao i oblast za trgovinu nakitom i dragim kamenjem, dok sa zalaskom sunca postaje veoma poznato mesto za noćne izlaske. Na trgu Sijam zadovoljite Vaše šoping apetite. Potom se uputite ka ulici Khaosan koja je prepuna barova i restorana. Pogledajte i čuvenu ploveću pijacu… Svakako će te uživati u ovom gradu!

A već kada ste u Bangkoku, morate videti i Phang Nga zaliv – Smešten oko 95km od ostrva Phuket (Puket), je jedna od najvećih atrakcija Tajlanda i jedna od najslikovitijih oblasti u zemlji. Sačinjen je od prelepih pećina, udubljenja u stenama i krečnjačkih ostrva („ostrva Džejmsa Bonda“). Posetite istorijski grad Čijang Maj sa preko 300 hramova.

Naravno, našim turistima je neizostavan i odmor u Puketu koji poseduje i svoj međunarodni aerodrom, a do Puketa možete lokalnim letom iz Bangkoka. Puket je sinonim savršenog odmora na rajskim plažama. Vise informacija o atrakcijama Bangkoka možete naci na zvaničnoj prezentaciji turističke organizacije kraljevine Tajland u sekciji Bangkok.
Više informacije kao i vodič za Bangkok mozete pogleda u sekciji magazin.

Aerodrom Bangkok (BKK)

Međunarodni aerodrom Bangkok Suvarnabhumi (BKK) nalazi se na oko 25km van grada. Do grada sa aerodroma možete doci pomocu taksijem, Airport link (voz sa aerodroma) kao i uber. Voz ima polaske na svakih 15 minuta. Više informacija o vozu Airport link možete pronaći ovde (Airport Link).  Ukoliko želite da posetite zvaničnu prezentaciju aerodroma Bangkok (BKK) kliknite na link Bangkok Airport.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Bangkok

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Bangkok. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Bangkok


Avio Kompanije za Bangkok (BKK)
Qatar
Etihad
Emirates
Aeroflot
Air Serbia
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Bangkok (BKK)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Tajland avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji