avio karte
Beograd – Guangdžou

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – GuangdžouAvio karte Beograd Guandžou

Rezervacija avio karte Beograd Guandžou

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Guandžou? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Guandžou brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Guandžou

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Guandžou.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Guandžou

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Guandžou, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Guandžou. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Guandžou.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Guandžou

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Guandžou, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Guandžou. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Guandžou

Jeftine avio karte Beograd Guandžou

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Guandžou, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Guandžou koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Guandžou.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Guandžou

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Guandžou :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Guandžou se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Guandžou

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Guandžou, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Guandžou promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Guandžou

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Guandžou kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Guandžou i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Guandžou

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Guandžou, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Guandžou

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Guandžou najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Guandžou.

Cena avio karte Beograd Guandžou koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Guandžou. .

Informacije o letovima Beograd Guandžou

Direktan let Beograd Guandžou

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Guandžou.

Let Beograd Guandžou sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Guandžou sa jednim presedanjem

Let Beograd Guandžou sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Guandžou sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Guandžou

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Guandžou već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Guandžou sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Guandžou sa jednim presedanjem.

Let Beograd Guandžou dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Guandžou sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Guandžou

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Guandžou.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Guandžou sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Guandžou sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Guandžou

Baiyun Intl – CAN, Guandžou, Kina

Ukratko o Guandžou

Guangdžou (Guangzhou, odnosno Kanton) je glavni grad provincije Guangdung i treći je po veličini grad u Narodnoj Republici Kini. Do ovog grada možete stići letovima preko jedne od bliskoistočnih metropola, ili preko Moskve, a avio karte morate ranije kupiti kako bi ste za sebe obezbedili najpovoljniju moguću cenu.

Ono po čemu je Guangdžou poznat su prodavnice, ogromni tržni centri, čajevi, biljke, ukrasi, satovi, elektronski uređaji i igračke. Vredi obići rezidenciju “Xiguan”, “Chen Clan” akademiju, “Sun Yat-Sen” memorijalni spomenik, Kulu Kantona i još mnoga druga mesta. Posebno iskustvo je noćno krstarenje Bisernom rekom.

U svetu je ovaj grad poznat po jednom od najvećih trgovačkih sajmova na svetu, Sajam Kantona, odnosno sajam kineskih dobara za uvoz i izvoz koji se održava dva puta godišnje.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Guangdžou
Avio karte Beograd Guandžou
Online rezervacija avio karte Beograd Guandžou
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Guandžou
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Guandžou
Jeftine avio karte Beograd Guandžou
Plaćanje avio karte Beograd Guandžou
Promena avio karte za let Beograd Guandžou
Otkaz avio karte Beograd Guandžou
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Guandžou
Cena avio karte Beograd Guandžou
Informacije o letovima Beograd Guandžou
Trajanje Leta Beograd Guandžou
Aerodrom Beograd
Aerodrom Guandžou

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Guangdžou. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Guangdžou


Avio Kompanije za Guangdžou (CAN)
Aeroflot
Qatar
Emirates
Etihad
Klm
Turkish airlines
Air China
China Southern Airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Guangdžou (CAN)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Kina avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji