avio karte
Beograd – Martinik

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MartinikAvio karte Beograd Martinik

Rezervacija avio karte Beograd Martinik

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Martinik? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Martinik brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Martinik

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Martinik.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Martinik

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Martinik, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Martinik. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Martinik.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Martinik

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Martinik, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Martinik. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Martinik

Jeftine avio karte Beograd Martinik

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Martinik, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Martinik koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Martinik.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Martinik

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Martinik :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Martinik se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Martinik

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Martinik, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Martinik promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Martinik

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Martinik kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Martinik i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Martinik

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Martinik, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Martinik

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Martinik najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Martinik.

Cena avio karte Beograd Martinik koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Martinik. .

Informacije o letovima Beograd Martinik

Direktan let Beograd Martinik

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Martinik.

Let Beograd Martinik sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Martinik sa jednim presedanjem

Let Beograd Martinik sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Martinik sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Martinik

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Martinik već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Martinik sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Martinik sa jednim presedanjem.

Let Beograd Martinik dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Martinik sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Martinik

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Martinik.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Martinik sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Martinik sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Martinik

Martinique A.Cesaire – FDF, Martinik, Martinik

Ukratko o Martiniku

Martinik je francuska prekomorska ostrvska teritorija. Smeštena je između Karipskog mora i Atlantskog okeana. Na severu ostrva nalazi se vulkan Mon Pele, čija erupcija iz 1902. godine se još uvek pamti! Bez bojazni, Mon Pele ne daje znake života, te je boravak na Martiniku bezbedan.

Do Martinika je najbolje ići preko Pariza sa kompanijom „Air France“, dakle uz jedno presedanje. Avio karte se mogu povoljnije kupiti samo ukoliko Vaše putovanje isplanirate znatno unapred. Glavni i najveći grad na Martiniku je Fort de Frans.

Na Martiniku pored savršenih plaža na kojima ćete se izležavati i uživati u nezaboravnom odmoru, obavezno posetite gradić Sen Pjer podno vulkana Mon Pele, potom Troaz Ile, seoce sa živopisnom tržnicom i crkvicom u kojoj je krštena carica Žozefina, spomenik robovima koji se nalazi iznad najpoznatije plaže na Martiniku, Dijamantske plaže…

U Fort de Fransu posetite tvrđavu Svetog Luja, katedralu Svetog Luja, La Savane – Veliki park, sa visokim drvećem, bambusima i mnogo klupa…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Martinik
Avio karte Beograd Martinik
Online rezervacija avio karte Beograd Martinik
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Martinik
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Martinik
Avio karte Beograd Martinik
Jeftine avio karte Beograd Martinik
Plaćanje avio karte Beograd Martinik
Promena avio karte za let Beograd Martinik
Otkaz avio karte Beograd Martinik
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Martinik
Cena avio karte Beograd Martinik
Informacije o letovima Beograd Martinik
Trajanje Leta Beograd Martinik
Aerodrom Beograd
Aerodrom Martinik
Ukratko o Martiniku

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Martinik. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Martinik


Avio Kompanije za Martinik (FDF)
Airfrance
Klm

Ostale ponude avio karata


Magazin - Martinik (FDF)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Martinik avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji