avio karte
Beograd – Maldivi

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MaldiviObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Maldivi na vreme

Najjeftinije avio karte Beograd Maldivi (MLE) se kreću od 555 evra za povratno putovanje sa uključenim prtljagom. Do Maldiva iz Beograda možete doći letom preko Dohe u Kataru, Abu Dabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Moskve, ili neke druge evropske metropole.

Avio karte Beograd Maldivi (MLE) su među najtraženijim, odnosno najprodavanijim, te njihova cena se određuje shodno tražnji, i trenutku koliko pre planiranog putovanja kupujete Vaše avio karte Beograd Maldivi (MLE). Sezona za Maldive traje tokom cele godine, a vrh sezone je u periodu od decembra do aprila (suvi monsuni).

Najniža cena avio karte Beograd Maldivi je uglavnom za let sa jednim presedanjem, a kompanije koje nude najbolje cene su „Etihad“ sa letom iz Beograda preko Abu Dabija, i „Qatar Airways” sa letom iz Beograda preko Dohe.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Maldivima

Maldivi su ostrvska zemlja u Indijskom okeanu u južnoj Aziji. Obuhvataju akvatorij sa ukupno 26 atola i 1126 ostrvaca. Prosečna visina zemlje je svega 1,5 metar, te Maldivi predstavljaju najnižu zemlju na svetu. Ukupna površina zemlje je svega 298 km², i ukupan broj stanovnika iznosi oko 350.000.
avio karte Beograd Maldivi
Od ukupno 1126 ostrva, oko 200 ostrva je naseljeno, dok oko 80 ostrva se koriste isključivo za turizam, neka od ostrva su pretvorena samo u jedinstvene hotelske komplekse.

Ostrvca razasuta po ekvatoru, sa rajskim plažama, palmama, sjajnom klimom, od davnina privlače ljude koji su dolazili na njih i divili se rajskom lepotom. Marko Polo je je dao ime Maldivima „cvet Indije“, a Ibn Batuta ih je nazvao jednim od čuda sveta. I sve je istina.

Atoli Maldiva su koralna ostrva, većinom prstenastog oblika. Korali rastu oko vulkanskih ostrva koja se vremenom povlače i ostavljaju koralni prsten iznad vode, sa plitkom lagunom u sredini. Upravo takva slika je najprisutnija na Maldivima.

Ostrva su okružena kristalno čistim lagunama koje su raj za turiste. Unutrašnjost ostrva je prekrivena gustom tropskom vegetacijom, a na samoj obali rastu Kokosove palme. Najbliži susedi Maldiva su Indija i Šri Lanka.

Poreklo Maldiva je izgubljeno, ne zna se tačno kada su ostrva nastala, ali koliko je duga geološka istorija zemlje, može se reći da su svojim postankom veoma mlada, što svakako ide u prilog i njihova nadmorska visina.

Postoje neki istorijski i arheološki zapisi, koji ukazuju da su ostrva naseljena od oko 3000. godine pre nove ere.

Verovatno da je tako, ali dokaza nema. Budući da su ova ostrva na veoma važnom trgovačkom putu, sigurno je da su tokom istorije naseljavana sa ljudima iz gotovo svih poznatih krajeva sveta.

Maldivi su bili oduvek nezavisna država, osim kratkog perioda od 15 godina portugalske vladavine, sredinom 16. veka. Od 1887. godine, pa sve do 1965. godine, Maldivi su bili britanski protektorat, potom naravno postaju nezavisni, da bi 1968. postali po uređenju republika.

Glavni grad i najveći grad Maldiva je Male.

Šta videti na Maldivima ?

Ovo je prvenstveno destinacija za odmor, te stoga ne nude gotovo ništa što možete videti, obići, već samo ono u čemu možete uživati.

Ako volite ronjenje, onda ste izabrali dobro, jer su Maldivi najpoznatija svetska destinacija za ovaj sport. Koralni atoli, kristalno more, sve su to preduslovi da zaronite u jedan čudesni svet i da otkrijete njegova blaga.

Izuzetnu podmorsku floru i faunu, neverovatno lepe korale, ribice sa živopisnim bojama, ali i da vidite i po neku potonulu gusarsku galiju.

Odmarališta Maldiva su mnogobrojna, a zbog politike da jedan hotelski kompleks može biti izgrađen na samo jednom ostrvu, letovališta vam nude neke od najekskluzivnijih i najluksuznijih odmarališta na svetu.

Od čuvenih bungalova izgrađenih tipa sojenice na stubovima iznad plitkog kristalnog mora, do hotelskih kompleksa koji su se ušuškali u tropsko rastinje sa fantastičnim bazenima i pogledima od kojih zastaje dah.

Mnogi se pitaju šta od svega da izaberete na Maldivima? Nema tu neke preporuke. Plaže su svuda iste: kristalno beli pesak; more je svuda isto: prelivajući tonovi od providnog, preko plavičastog do tirkiznog; rastinje je svuda isto: palme, palme i palme…

Sve je kao preslikano… Vidite jedno Maldivsko ostrvce, videli ste sva!

Peporuka je da otvorite „Google“, ukucajte Maldives, izaberite slike, i prvo što Vam se dopadne, eto to izaberite!

Svakako, pogledajte i našu ponudu hotela za Vaš odmor na Maldivima, pa ćete shodno skrojenom budžetu onda mnogo lakše izabrati za Vas pravu stvar.

Dobrodošli u Raj na zamlji!

Aerodrom Maldivi (MLE)

MeđunarodnI aerodrom Velana (MLE) je glavni međunarodni aerodrom na Maldivima. Nalazi se na ostrvu Hulhule, u blizini glavnog ostrva Male. Aerodrom je dobro povezan sa glavnim aerodromima širom sveta, uglavnom služi kao glavna kapija Maldivima za turiste.

Međunarodni aerodrom na Maldivima na koji gotovo svi avioni sleću se nalazi u glavnom gradu države, Maleu. Sa njega stižete do izabrane destinacije, taksijem ili brodom, zavisi koje ostrvo ste izabrali za Vaš boravak na Maldivima.

avio karte Beograd Maldivi

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Maldivi

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Maldivi. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Maldivi


Avio Kompanije za Maldivi (MLE)
Turkish airlines
Qatar

Ostale ponude avio karata


Magazin - Maldivi (MLE)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Maldivi avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji