avio karte
Beograd – Mauricijus

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MauricijusAvio karte Beograd Mauricijus

Rezervacija avio karte Beograd Mauricijus

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Mauricijus? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Mauricijus brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Mauricijus

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Mauricijus.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Mauricijus

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Mauricijus, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Mauricijus. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Mauricijus.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Mauricijus

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Mauricijus, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Mauricijus. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Mauricijus

Jeftine avio karte Beograd Mauricijus

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Mauricijus, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Mauricijus koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Mauricijus.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Mauricijus

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Mauricijus :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Mauricijus se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Mauricijus

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Mauricijus, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Mauricijus promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Mauricijus

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Mauricijus kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Mauricijus i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Mauricijus

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Mauricijus, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Mauricijus

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Mauricijus najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Mauricijus.

Cena avio karte Beograd Mauricijus koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Mauricijus. .

Informacije o letovima Beograd Mauricijus

Direktan let Beograd Mauricijus

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Mauricijus.

Let Beograd Mauricijus sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Mauricijus sa jednim presedanjem

Let Beograd Mauricijus sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Mauricijus sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Mauricijus

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Mauricijus već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Mauricijus sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Mauricijus sa jednim presedanjem.

Let Beograd Mauricijus dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Mauricijus sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Mauricijus

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Mauricijus.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Mauricijus sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Mauricijus sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Mauricijus

Sir S.Ramgoolam Intl – MRU, Mauricijus, Mauricijus

Ukratko o Mauricijusu

Mauricijus je maleno ostrvo u sredini Indijskog okeana i predstavlja jednu od najpoželjnijih destinacija za odmor. Njegove plaže su nadaleko čuvene, kao i luksuzni hotelski kompleksi i savršena usluga. Savršeno mesto za Vaš odmor iz snova!

Do Mauricijusa iz Beograda možete stići sa nekoliko avio kompanija uz 1-2 presedanja, a najbolje konekcije iz Beograda ima „Al Italia“ sa samo jednim presedanjem u Rimu i uz minimalno čekanje. Avio karte je potrebno dosta ranije nabaviti kako bi se ostvarile značajne uštede. Dolazak svih turista na Mauricijus je na jedini međunarodni aerodrom na ovom ostrvu „Sir S.Ramgoolam Intl“ a koji se nalazi u jugositočnom delu ostrva, oko 50 km od glavnog grada Mauricijusa, Port Luisa.

Mauricijus je aktuelna destinacija tokom cele godine zbog izuzetno prijatne klime. Klasično ribarsko selo Trou Aux Biches nalazi se u severozapadnom delu ostrva. Predstavlja savršeno romantično mesto sa živopisnom belom peščanom plažom, dugom 2km i zapanjujućom plavom lagunom, koja se proteže sve dokle vam pogled dopire.

Posetite mali pospani primorski grad Maheborg, na južnoj obali Mauricijusa i obiđite jedan od najstarijih muzeja južne Afrike, Muzej nacionalne istorije. Na istočnoj strani ostrva se nalazi najpoznatija plaža Mauricijusa Belle Mare duga preko 10 km sa kristalnim morem i fantastičnim peskom.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Mauricijus
Avio karte Beograd Mauricijus
Online rezervacija avio karte Beograd Mauricijus
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Mauricijus
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Mauricijus
Jeftine avio karte Beograd Mauricijus
Plaćanje avio karte Beograd Mauricijus
Promena avio karte za let Beograd Mauricijus
Otkaz avio karte Beograd Mauricijus
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Mauricijus
Cena avio karte Beograd Mauricijus
Informacije o letovima Beograd Mauricijus
Trajanje Leta Beograd Mauricijus
Aerodrom Beograd
Aerodrom Mauricijus

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Mauricijus. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Mauricijus


Avio Kompanije za Mauricijus (MRU)
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Mauricijus (MRU)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Mauricijus avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji