avio karte
Beograd – Dubai

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – DubaiObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Dubai na vreme

Najjeftinije avio karte Beograd Dubai se kreću od 390 € sa uključenim aerodromskim taksama i ručnim prtljagom, i odnose se uvek na letove sa presedanjem.

U poslednje vreme ova destinacija, Dubai, predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Te tako, ukoliko želite da obezbedite avio karte Beograd Dubai, potrebno je da besplatnu rezervaciju uradite u formi iznad ovog teksta dosta ranije.

Najpovoljnija avio karta do Dubaija iz Beograda može se obezbediti ukoliko barem pet nedelja pre Vašeg planiranog putovanja istu besplatno rezervišete koriste formu iznad ovog teksta. Budući da je Dubai (DXB) izuzetno tražena destinacija, cena avio karte Beograd Dubai raste što je bliže Vaše željeno putovanje, iz tog razloga avionsku kartu obezbedite ranije.

Besplatnu rezervaciju vaših avio karte Beograd Dubai izvršite dosta pre planiranog putovanja kako bi ste za ovu izuzetno popularnu destinaciju sebi obezbedili i najjeftiniju cenu avio karte.

Iz Beograda do Dubaija (DXB) možete stići direktnim letom avio kompanija „Fly Dubai“ ili „Emirates“, ili sa presedanjem u nekoj od evropskih metropola, najčešće u Istanbulu ili Moskvi.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Dubaiju

Dubai je najveći i najgušće naseljeni grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE). On je lociran na jugoistočnoj obali Persijskog zaliva i prestonica je emirata Dubai, jednog od sedam emirata od kojih je zemlja sačinjena.

avio karte Beograd Dubai

Dubai je postao globalni grad i poslovni centar Srednjeg istoka. On je isto tako jedan od glavnih transportnih centara za putnike i teret. Do 1960-tih, dubajska ekonomija je bila bazirana na prihodima od trgovine i, u manjoj meri, naftnim istraživačkim koncesijama, ali nafta nije bila otkrivena do 1966. Naftni prihod je prvi put počeo da pritiče 1969. godine.

Dubajski naftni prihod je pomogao u ubrzavanju ranog razvoja grada, ali su njegove naftne rezerve ograničene i nivoi produkcije su niski: tako da u današnje vreme manje od 5% emiratovih prihoda potiče od nafte.

Emiratov model zapadnjačkog stila poslovanja stimuliše njegovu ekonomiju. Glavni izvori prihoda su turizam, avijacija, nekretnine, i finansijske usluge. Grad je poprimio ikonski status zbog njegovih nebodera i visokih zgrada, a posebno zbog najviše zgrade na svetu, Burdž Kalifa.

U prošlosti, ovaj grad, kao uostalom i veći deo ovog dela sveta, živeo je od ribolova i lova na školjke. Situacija se drastično promenila pronalaskom nafte, a cela ova regija je veoma bogata naftom. Od kada su 1971. godine Dubai i ostalih šest emirata oformili Ujedinjene Arapske Emirate, ova država je u vrhu svetskih proizvođača.

To je dalo mogućnosti i ovom gradu kao i celom emiratu da brzo napreduje. Znajući da rezerve nafte neće trajati večno Rašid ibn Saed el Maktum, emir (šeik) Dubaija od 1958—1990, je imao ideju kako da Dubai učini bogatim i posle nestanka naftnih rezervi.

Počeo je sa detaljnim planovima za razvoj najvećeg svetskog turističkog mesta. Ogroman novac dobijan od nafte kanalisao je u naglu izgradnju ovog grada. Veliki broj Indijaca i Pakistanaca je došao u ovaj grad, da rade kao fizički radnici na ogromnim građevinskim radovima. Broj stanovnika od 1968. do 1975. povećao se 4 puta.

Besplatnom rezervacijom avio karte Beograd Dubai, dolazite ste na korak od  Arapskih Emirata. Fascinacije ovim gradom počinju već na njegovom divnom aerodromu koji je udaljen od grada oko 4 km. Do centra Dubaija se stiže lako i brzo gradskim prevozom, a po smeštaju u neki od sjajnih gradskih hotela, Vaša avantura može da počne.

Šta videti u Dubaiju ?

Obilazak Dubaija mora početi sa mesta odakle je i on počeo… Stari grad je 50-tih godina prošlog veka bio samo malo pustinjsko, ribarsko naselje, zaostalo u svakom pogledu. Kada su tvorci modernog Dubaija počeli da ruše Bastakiju (nekadašnje ime starog grada), neki pametni ljudi su odlučili da sačuvaju jedan deo koji reprezentuje pravo arapsko trgovačko naselje. Tako su ostale sačuvane stare kuće u koje su se uselile čajdžinice, suvenirnice, prodavnice, zanatlije…

Divne stare kuće sa neobičnim „kulama vetrova“, Divan džamija, sjajna atmosfera u tekstilnom Suku… Poseta Muzeju Al Fahidi – odlično mesto na kojem ćemo se upoznati sa istorijom Dubaija i njegovim razvojem. Odlazak do male luke sa drvenim ručno rađenim brodićima koji su izuzetno interesantni, potom odlazak do Deire gde se nalazi zlatni suk i suk začina… potom ručajte u nekom od tradicionalnih restorana u nekom od pomenutih sukova.

Sasvim sigurno ste se i uputili u Dubai da bi ste videli njegova super-moderna čuda i slavne oblakodere. Burj-Al-Arab – fantastičan hotel, jedan od najekskluzivnijih hotela na svetu, Burdž Kalifa – najviša zgrada na svetu na čiju panormasku terasu možete otići specijalnim liftom, Palmino ostrvo sa ekskluzivnim hotelima, „Dubai Mall“ – jedan od najvećih i najekskluzivnijih šoping centara na svetu,…

Za veče Vam predlažemo da psetite „Global Village“. Ideja tvoraca Dubaija je bila da spoje sve ljude na jednom mestu, da sve lepote sveta donesu u ovaj grad. Zašto ići u Irak, Iran, Kinu, afričke zemlje, kada se sve ono što one nude nalazi na jednom mestu…Tako su stvorili „Global Village“. A jedno pola dana morate odvojiti za spektakularne „Miracle garden“ – čudesne vrtove, najveće na svetu.

Dobrodošli u Dubai!

Aerodrom Dubai (DXB)

Međunarodni aerodrom se nalazi u Dubaiju, najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Udaljen je oko 5 km od Dubaija. Prema istraživanjima, smatra se da sa ovog aerodroma poleće preko 150 avio kompanija ka 300 i više destinacija širom sveta.

Aerodrom u Dubaiju je čvorište avio kompanija Emirates i Fly Dubai. Poseduje 3 terminala.

Prvi je najveći i namenjen je za međunarodne letove, drugi koristi samo Fly Dubai i druge regionalne i međunarodne avio kompanija za svoje letove, dok je treći rezervisan samo za Emirates avio kompaniju. Aerodrom u Dubaiju predstavlja središte vazdušnog saobraćaja na Bliskom Istoku.

Sa aerodroma do grada ili željene destinacije možete stići taksijem, vozom, autobusom ili ukoliko rentirate automobil.
Dubai je izuzetno veliki grad i odlično je povezan javnim prevozom ali za najpouzdanije prevozno sredstvo se smatra taksi.

Dubai Taxi Agencija dostupna je na aerodromu, koja je u funkciji 24 sata dnevno i taksi je dostupan na svakom dolaznom terminalu. Više informacija možete pogledati na sledećem linku (taksi aerodrom).

Aerodrom je povezan Dubai metroom, koji obezbeđuje liniju do aerodroma. Crvena linija staje na terminalu 3 i terminalu 1 dok zelena linija omogućava putnicima da se povežu sa terminala 2. Veoma je brz i pouzdan način prevoza i vozovi saobraćaju na svakih 10 minuta. Više informacija možete pogledati na sledećem linku (voz aerodrom).

Dubai aerodrom je povezan sa gradom brojnim autobuskim linijama, koje Terminale 1, 2 i 3 povezuju sa najvažnijim gradskim saobraćajnicama gde se nalaze brojni lokalni hoteli. Više informacija možete pogledati na sledećem linku (autobus aerodrom).

avio karte Beograd Dubai

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Dubai
Obezbedite najjeftinije avio karte Beograd Dubai na vreme
O Dubaiju
Šta videti u Dubaiju ?
Aerodrom Dubai (DXB)

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Dubai. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Dubai


Avio Kompanije za Dubai (DXB)
Emirates
Etihad
Aeroflot
Airfrance
Swiss
Flydubai
Qatar

Ostale ponude avio karata


Magazin - Dubai (DXB)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Ujedinjeni Arapski Emitati avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji