Avio kompanija Croatia Airlines već više od 20 godina nudi uslugu prevoza na letovima unutar Hrvatske i međunarodnim letovima prema najvažnijim evropskim destinacijama i brojnim odredištima u regionu. Odaberete li Croatia Airlines odabrali ste kvalit na svetskom nivou, što potvrđuje i članstvo u prestižnom globalnom udruženju Star Alliance.

Flota Croatia Airlinesa jedna je od modernijih u Evropi. U floti je trenutno 13 aviona: 3 Airbus A 320, 4 Airbus A 319 i 6 Dash 8 Q400 aviona. Mlazni avioni tipa Airbus opremljeni najnovijom tehnologijom posebno su udobni te pogodni i za najdalje letove Croatia Airlinesa.

Novi avioni tipa Dash 8 Q400 floti su se priključili u periodu od 2008. do 2010. godine. Ovaj tip aviona jedan je od najsavremenijih turboprop aviona na svetu i po letačkim osobinama, tehnološkim dostignućima i ekonomičnosti ulazi u svetski vrh avio industrije. Avio kompanija Croatia Airlines posebnu pažnju poklanja tehničkom održavanju, u skladu s najvišim svetskim standardima.

Godišnje oko dva miliona putnika putuje avionima kompanije Croatia Airlines. Ovaj prevoznik ima baze i na aerodromima u Dubrovniku i Splitu.

Na svim letovima Croatia Airlinesa putnicima se nudi besplatan servis hrane i pića koji se razlikuje u zavisnosti od razreda prevoza, dužini leta i dobu dana.

Slogan kompanije je “Više od udobnog leta”.

Glavne destinacije iz Zagreba su Cirih, Split, Dubrovnik, Frankfurt, Brač, Pula, Zadar, Sarajevo i Skoplje.


Avio karte Croatia Airlines - Destinacije