kalendar za polazak
kalendar za povratak

Obnovljen let za Moskvu i za još 3 destinacije u Rusiji

Obnovljen let za Moskvu i za još 3 destinacije u Rusiji

7. maja kreće prvi obnovljen let za Moskvu. Pored direktnog leta Beograd Moskva u Junu kreću jos 3 destinacije za putovanje u Rusiju. Za Moskva putovanje na relaciji Beograd Moskva let za Moskvu obavlja avio kompanija Air Serbia.

Uz let za Moskvu, naša nacionalna avio kompanija obnovila je i let Beograd Sankt Peterburg kao, Beograd Rostov kao i let za Krasnodar.

Direktan let Beograd Moskva

Let beograd Moskva
Image by Evgeni Tcherkasski from Pixabay

Ukoliko je Vaš izbog Moskva putovanje je moguće realizovati uz let za Moskvu na direktnoj liniji Beograd Moskva koji su dostupni svakog dana jednom dnevno, Let za Moskvu obavlja avio kompanija Air Serbia. Avio karte Beograd Moskva se već  nalaze u prodaji na našem sajtu.

Direktan let za Moskvu na relaciji Beograd Moskva traje 2 sata i 55 minuta.

U svakom trenutku možete napraviti besplatnu online rezervaciju za let za Moskvu. Više informacija o letu za Moskvu kao sto su atrakcije u Moskvi i informacije o smeštaju možete pogledati na strani avio karte Beograd Moskva.

Moskva putovanje – šta obići

Moskva je prestonica neverovatne zemlje Rusije sa bogatom i dugom istorijom. Grad je osnovao knez Jurij Dolgoruki koji je na današnjem Kremlju izgradio na brdašcu prvo utvrđenje iz kojeg je kasnije nastao grad.

Moskva je jedna od najvećih gradova Evrope gde živi oko 10 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Moskvi duž koje se pružaju predivni moskovski kejovi.

Moskva atrakcije

Za vreme Vaše posete ovom jedinstvenom gradu, preporučujemo Vam da posetite sledeće:

Kremlj – nukleus Moskve, fantastične palate i crkve u kojima je sedište političke moći Rusije
Crveni trg (Krasnaja Ploštad)- jedan od najvećih u Evropi i crkvu Vasilija Blaženog, voljenim simbolom Moskve
Arbat – pešačka zona Moskve gde su sve najpoznatije svetske modne kuće kao i luksuzni tržni centri
Moskovski Prospekt – šetalište uz reku Moskvu
Hram Hrista Spasitelja – najveći pravoslavni hram na svetu

Više informacija o atrakcijama o Moskvi možete pogledati u našem malom vodiču kroz Moskvu na strani avio karte Beograd Moskva

Moskva hoteli

Kao i svaki milionski grad Moskva takođe nudi ogroman izbor hotelskog smeštaja različitih kategorija, pa se tako cene kreću od 50-60 € za hotele sa 2* po osobi za noćenje sa doručkom, pa sve do 160 € za one sa 5*.

Naravno ovo su okvirne cene i zavise od perioda kad bi ste boravili odnosno cene variraju u zavisnosti od sezone. Više o Moskva hoteli, informacije i cene možete pogledati na linku : Fantast- Moskva – Hoteli   

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri odabiru hotela, slobodno nas kontaktirajte nakon što rezervišete Vaš let za Moskvu, te ćemo Vam kreirati ponudu smeštaja prema Vašim zahtevima.

Direktan Let Beograd Sankt Peterburg

Let Begrad Sankt Peterburg
Image by Q K from Pixabay

Letovi Beograd Sankt Peterburg počinju od 8 Juna. Direktan let Beograd Sankt Peterburg biće dostupan dva puta nedeljeno i to utorkom i četvrtom. Diektan let Beograd Sankt Peterburg obavlja avio kompanija Air Serbia.

Direktan let Beograd Sankt Peterburg traje 2 sata i 45 minuta.

Besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Sankt Peterburg možete u svakom trenutku da napravite na našem sajtu.

Za više informacija o Sankt Peterburgu kao i hotelskom smeštaju pogledajte na strani avio karte Beograd Sankt Peterburg.

Sankt Peterburg – šta obići

Sankt Peterburg je osnovao 1703. godine car Petar Veliki te je po njemu ova severna prestonica i dobila ime Petrovgrad, u stvari Sankt Petersbourg.  Sankt Peterburg je do 1917. godine bio prestonica carske Rusije i kao takav vremenom postao jedan od najlepših gradova Evrope.

Sankt Peterburg je pod zaštitom UNESCO-a kao svetska kulturna baština i zovu ga još pod imenom „Severna Venecija“ zbog toga što leži na mnogobrojnim kanalima i rukavcima reke Neve koja se kod Sankt Peterburga uliva u Baltičko more.

Sankt peterburg atrakcije

Za Vašu posetu Sankt Peterburgu predlažemo Vam nekoliko mesta, koja bi ste trebali obići kako bi ste doživeli ovaj čarobni grad.

Letnja i Zimska carska palata
Muzej Ermitaž – koji spada u red najznačajnijih i najbogatijih muzeja na svetu,
Nevski prospekt – predivno šetalište duž reke Neve
Manastir Aleksandra Nevskog
Katedrala Sv. Petra i Pavla
Petrovgradska tvrđava
Palata Stroganov i još mnogo toga.

Takođe izdvojite jedan dan da u okolini posetite jednu od najvelelepnijih palata na svetu – Carsko selo u kojem se nalazi nekadašnja rezidencija ruske carske porodice Romanov (Katerinin dvorac)

Više informacija o atrakcijama Sankt Peterburga pogledajte na strani avio karte Beograd Sankt Peterburg.

Sankt Peterburg hoteli

Hoteli u Sankt Peterburgu su takođe mnogobrojni i kreću se u zavisnosti od lokacije, kategorizacije, usluge i sezone kad putujete  od 40 € po osobi za hotel 2*, Sankt Peterburg hoteli 3* i 4* između 45 i 60 € i Sankt Peterburg hoteli 5* od oko 100€ po osobi za noćenje sa doručkom.

Više o Sankt Peterburg hoteli, informacije i cene možete pogledati na linku: Fantast-Hoteli-Sankt Peterburg 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri odabiru hotela u Sankt Peterburgu, slobodno nam se obratite prilikom rezervacije avio karte, kako bi smo kreirali ponudu Sankt Peterburg hoteli, prema Vašim zahtevima.

Direktan let Beograd Krasnodar

Let Beograd Krasnodar
Image by Eduard Akimov from Pixabay

Letovi za Krasnodar počinju od 4 Juna.  Direktan let za Krasnodar obavljaće se dva putanja nedeljeno i to nedeljom i petkom. Avio karte Beograd Krasnodar nalaze se u prodaji. Sve avio karte su dostupne na našem sajtu za rezervaciju i prodaju.

Direktan let za Krasnodar traje 2 sata i 35 minuta.

Više informacija o letovima, atrakcijama Krasnodara kao i hotelskom smeštaju možete pogledati na strani avio karte Beograd Krasnodar.

Direktan let Beograd Rostov

Let Beograd Rostov
Image by Tanya50 from Pixabay

Direktan let Beograd Rostov obavljaće se kao i let za Krasnodar nedeljom i petkom. Letovi počinju od 4 Juna. Za oba leta prevoz obavlja avio kompanija Air Serbia. Avio karte Beograd Rostov dostupne su za prodaju preko našeg sajta.

Direktan let Beograd Rostov traje 3 sata.

Više informacija o letovima za Rostov pogledajte na linku avio karte Beograd Rostov.

Online rezervacije

Na našem sajtu možete napraviti besplatne online rezervacije avio karata ka svim destinacijama za Vaše putovanje u Rusiju. Takodje uvek nas možete kontaktirati telefonom na besplatan broj 0800 400 104 ukoliko imate pitanja ili vam više odgovara telefonska rezervacija. Potrebno je svega par minuta za rezervaciju avio karte.

Let za Moskvu, kao i ostali letovi za putovanje u Rusiju dostupni su za rezervaciju. Odaberite termine koji Vam najviše odgovaraju i isplanirajte Vaše putovanje već sada tako što će te napraviti na vreme besplatnu rezervaciju avio karte, kako bi ste osigurali najpovoljniju cenu za putovanje u Rusiju.

Takođe pratite redovno naše promocije i akcije kako bi ste obezbedili što povoljniji let za Moskvu, Sankt Peterburg, Krasnodar ili Rostov.

Za sve informacije pre i tokom putovanja stojimo vam na raspolaganju.

ULAZAK: RUSKA FEDERACIJA

Državljani Srbije mogu ući u Rusku Federaciju isključivo direktnim letom na relaciji Beograd – Moskva preko avio kompanija „Air Serbia“ i „Aeroflot“. Neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata.

Državljani Srbije koji u Rusku Federaciju dolaze iz drugih pravaca, sa presedanjem u nekoj trećoj zemlji (na primer Istanbulu) ili drumskim putem, neophodno je da poseduju posebnu dozvolu za ulazak Kriznog štaba Ruske Federacije.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu klikom na lnk ispod

MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA REPUBLIKE SRBIJE

Sadrzaj:
Obnovljen let za Moskvu i za još 3 destinacije u Rusiji
Direktan let Beograd Moskva
Moskva putovanje - šta obići
Moskva atrakcije
Direktan Let Beograd Sankt Peterburg
Sankt Peterburg - šta obići
Sankt peterburg atrakcije
Direktan let Beograd Krasnodar
Direktan let Beograd Rostov
Online rezervacije
ULAZAK: RUSKA FEDERACIJA

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Putno osiguranje


Avio karte - polazni aerodrom (BEG)

Najnovije u našem Magazinu

Vesti