Top 5 razloga zasto je dobro kupiti avio karte kod AGENTA

Saznajte prednosti kupovine avio karata preko IATA AGENTA u odnosu na online portal kompanije

Na kom sajtu da kupim avio karte? Da li je sigurno da rezervišem kartu preko agenta? Pitanja su koja danas putnici najčešće postavljaju. Jedna vrsta preferira da rezerviše na sajtovima avio kompanija, drugi opet preko mnogobrojnih inostranih sajtova koji predstavljaju velike kompanije poput gugla, expedije i drugih. ali u nastavku vam otkrivamo zašto je najbolje rezervisati preko IATA AGENT agencije odnosno preko njihovih online portala za prodaju avio karata.

Da nebi doslo do zabune, treba razlikovati IATA AGENT agencije imaju svoje portale za online prodaju avio karata i portale koje funkcionišu isključivo online odnosno gde ne mozete stupiti u kontakt sa zivom osobom, jer oni ne poseduju kancelarije a u velikoj većini slučajeva ne poseduju ni kontakt telefon.

Avio karte avio.rs - fantast turist

1. Brzina pronalaska najjeftinije avio karte

U par klikova možete pretražiti avio karte svih avio kompanija za određenu destinaciju poređane po ceni, dužini čekanja, presedanjima…koji god kriterijum izabrali dobićete najjeftinije karte u skladu sa zadanim kriterijumima. Vrlo jednostavan i lak za rezervisanje je upravo naš portal avio.rs na kome imate jasan pregled avio karata i gde ćete uštedeti i vreme za pretraživanje i novac jer imate jasan pregled najpovoljnijih avio karata na tržištu.

Takođe opcija +/- 3 dana vam daje opciju fleksibilnosti u ceni i u datumima za vaše putovanje gde možete proveriti da li je jeftinije ako putujete par dana kasnije ili ranije. Umesto da pretazujete više sajtova avio kompanija ovde na jednom mestu imate mogućnost putovanja ka svim destinacijama širom sveta. Pogledajte neke od naših najpopularnijih destinacija na strani https://avio.rs/ponude-avio-karata/

2. Povoljne cene prilikom kupovine avio karte

Jasan pregled najpovoljnijih avio karata, besplatna, brza i jednostavna rezervacija samo su neki od prednosti online rezervisanja vaše avio karte. Kada napravite rezervaciju, istog trenutka vam stiže potvrda na email sa pregledom rezervisane karte i ukupnom cenom karte bez skrivenih troškova.

Najvažnije je istaći da se na našem portalu avio.rs nikakvi dodatni troškovi ne dodaju na cenu koja vam je potvrdjena putem email-a. Sigurnost i udobrnost kupine iz sopstvenog doma u periodu kada to vama odgovara posebno je od pogodnosti u ovim trenutcima. Sve aktuelne ponude avio kompanija se dostupne i na našem portalu u sekciji promocije https://avio.rs/avio-karte-promocije/

AirFANTAST

 

3. Podrška prilikom kupovine avio karte i tokom celog putovanja

Avio kartu ne predstavlja sama kupovina, već i podrška pre, tokom i nakon puta. Za razliku od velikih inostranih sajtova poput gugla i expedie ili avio kompanija koja nemaju predstavništvo u Srbiji i okruženju mi vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Ukoliko kupite kartu preko portala www.avio.rs naši agenti za prodaju pružaju vam konstantnu podršku gde će vas posavetovati u vezi vašeg putovanja.

U slučaju da morate da promenite datum povratka, za vas možemo pronaći najpovoljniju opciju, u skladu sa vašim željama ili vam refundirati iznos u skladu sa pravilima terife i avio prevoznika. Avio.rs agenti su zas dostupni i preko viber-a, whatsaapp-a na broju telefona za klijente +381 (0)62 4242 84 ili skajpa na nalogu  koji pruzaju besplatan vid komunikacije kada samo izvan granica naše zemlje. Nasuprot tome, na inostranim portalima samo stupanje u kontakt sa agentima predstavlja pravu glavobolju i kad se tu doda račun za inostrane pozive, zaista nije isplativo. Takodje avio.rs poseduje poseban tim koji se bavi podrskom naših putnika tokom putovanja, tako da cuvek koji se nalazi na destinaciji dobija najbolju moguću uslugu u najkraćem vremenu bez obzira na ostale poslove.

4. Sigurnost prilikom kupovine avio karte

U današnje vreme mozda jedan od najbitnih stavki kada svi pricaju o privatnosti. Sajt www.avio.rs je 100% siguran i bezbedan za vašu kupovinu. Ukoliko kupite kartu direktno preko sajta kreditnom karticom, u istom trenutku dobijate potvrdu i vašu elektronsku kartu na email. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Avio karte sigurna online kupovina - avio.rs
Image by Jan Vašek from Pixabay

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nakon unosa podataka sa kartice u procesu kupovine vaše informacije se prosledjuju direktno banci koja ih odmah obradjuje i zadužuje. Ovi podaci se nigde ne cuvaju, i proces je 100% automacki bez ucesća coveka.

5. Više opcija prilikom plaćanja avio karte

Ukoliko ne želite ipak da platite kreditnom karticom ili nemate mogućnost plaćanja istom nije nikakav problem. Napravite rezervaciju online označite plaćanje na račun ili u agenciji i odmah vam stiže potvrda rezervacije zajedno sa instrukcijama za uplatu i adresama poslovnica u kojima možete platiti svoju rezervaciju. Odmah dobijate svoju elektronsku kartu i spremni ste za putovanje!

Avio.rs tim je tu da vam celokupan proces olakšamo i uštedimo novac i vreme koje je u današnje vreme veoma bitno. Nakon napravljene rezervacije možete lako kontaktirati avio.rs za eventualne izmene ili pitanja. Više o načinima plaćanjima možete pogledati ovde https://avio.rs/kako-kupiti-avio-kartu/

Uverite se i sami posetom portala za prodaju avio karata avio.rs ili nas pozovite na besplatan broj 0800 400 104 i konsultujte se sa našim agentima za prodaju kako bi planiranje vašeg putovanja bilo što brže, povoljnije i lakše.

Sadrzaj:
Saznajte prednosti kupovine avio karata preko IATA AGENTA u odnosu na online portal kompanije

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Putno osiguranje

Najnovije u našem Magazinu

Vesti