kalendar za polazak
kalendar za povratak

Šta je Avio.rs PREMIUM servis?

Da li ima razlike gde kupujem moje avio karte?

Naš premium servis omogućava Vam jedinstveno i neprocenjivo iskustvo planiranja i kupovine avio karata kao i podršku tokom i nakon putovanja od strane naših agenata koji Vam stoje na raspolaganju.
Kako bi se osećali posebno u svakom trenutku koristeći naše usluge i u komunikaciji sa našim ekspeditivnim agentima pažljivo smo kreirali naš premium servis koji podrazumeva:

Stalna podrška

• Jednostavno rečeno: naša usluga se ne završava kada kupite kartu kod nas. Tu smo da Vas saslušamo i rešimo svaki problem ili neprijatnost koju bi Vam se možda desila tokom ili nakon putovanja. Takođe, pored toga, u svakom trenutku pratimo Vašu rezervaciju kako bismo predvideli da do nelagodnosti ne dođe i da Vaše putovanje bude nezaboravno.

Besplatnu rezervaciju

• Putem našeg portala omogućili smo da Vi, kao naš klijent, proverite cenu i besplatno rezervišete avio kartu po Vašoj meri. Naš portal smo kreirali vrlo pažljivo osluškujući zahteve i predloge klijenata kako biste imali nesvakidašnje iskustvo u planiranju Vašeg putovanja.

Besplatne promene datuma i refundacije avio karata

• U skladu sa Vašim željama ili usled promena Vaših planova naši agenti Vam stoje na raspolaganju i sa pomeranjem datuma putovanja ili refundiranjem Vaše kupljene karte kod nas. Poštujući i pridržavajući se uslova i pravila avio kompanije, agenti sa dugogodišnjem iskustvom učiniće sve da opravdaju Vaše poverenje i ove usluge ne naplaćujemo.

Pravi odnos cene i kvaliteta

• Pored vrhunske i kompletne usluge, omogućili smo Vam da do iste dođete po pristupačnim cenama. Konkurentnost na tržištu nas izdvaja i po pitanju cene avio karata. Za minimalnu naknadu dobijate kvalitetan servis uz dodatne usluge po izboru. Jedno od najpopularnijih usluga je svakako online check-in koji za Vas vršimo potpuno besplatno.

Specijalna podrška iz inostranstva

• Pored besplatnog broja za pozive iz Srbije, Vama koji ste započeli putovanje ili nas zovete za novu kartu iz inostranstva omogućili smo besplatne pozive putem skype-a, viber-a, whatsapp-a. Plaćanje iz inostranstva takođe nije problem, ukoliko ne želite da platite Vašu kartu kreditnom karticom, pružamo Vam mogućnost plaćanja putem Wester Uniona, Money Grama i Ria-e kao i deviznom uplatom.

Uživajte u svakom koraku koji smo zajedno pažljivo isplanirali kako bi Vaše celokupno putovanje bilo fantastično!

Sadrzaj:
Da li ima razlike gde kupujem moje avio karte?

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Putno osiguranje


Avio karte - polazni aerodrom (BEG)

Najnovije u našem Magazinu

Vesti