kalendar za polazak
kalendar za povratak

Kako pronaći jeftine avionske karte?

7 sjajnih saveta koji će vam otkriti kako da pronađete jeftine avionske karte i uštedite novac.

1. Pre svega planirajte unapred i to optimalno oko 3 do 6 meseca pre. Veća je verovatnoća da letovi neće biti popunjeni i da ćete dobiti svoju kartu po najjeftinijoj ceni za konkretnu destinaciju. Kako se približava datum tako su popunjeniji letovi i avio kompanija povećava cenu. Neke od destinacija koje vam preporučujemo možete pogledati u sekciji ponude avio karata.

2. Pratite promocije na našoj FB stranici i prijavite se na newsletter. Često avio kompanije objavljuju promocije za različite destinacije sa velikim periodom putovanja ali ne i sa tako velikim periodom prodaje. Tako da biste prvi saznali za promocije i dobijali iste na vašu email adresu, prijavite se na naš newsleter preko naše forme za prijavu.

3. U kom periodu godine putovati još je jedna bitna stavka koju morate uzeti u obzir ako želite da nađete jeftine avionske karte. Sezona koja počinje krajem juna a završava se krajem avgusta svakako je skuplja u odnosu na ostali period godine. Takođe za praznike svi žele da rezervišu svoje jeftine avionske karte i samim tim avio kompanije povećavaju svoje cene upravo u tim periodima.

 

Kako da pronađete jeftine avionske karte
Image by Jan Vašek from Pixabay

4. Budite fleksibilni sa datumima– najjeftinije avio karte su uglavnom za rane jutarnje letove i putovanje radnim danima. Takođe često se dešava da ukoliko datum putovanja pomerite samo za jedan dan cena može biti drastično niža. Tu opciju možete proveriti na sajtu www.avio.rs gde prilikom unošenja datuma i destinacije obeležite opciju +- 3 dana sistem će Vam ponuditi najjeftiniju avio kartu u tom rasponu.

5. Putujte i iz obližnjih aerodroma. Putovanje iz Budimpešte, Niša, Kraljeva, Zagreba vrlo često se više isplati i avio karte su drastično jeftinije (uključujući i trošak putovanja do tih aerodroma). Možda će Vam malo više trebati da stignete do željene destinacije ali zato ćete uštedeti i putovati jeftino. Pogledajte ponude avio karata iz Budimpšte, Niša, Kraljeva, Zagreba.

6. Čim nađete odgovarajuću kartu po promotivnoj i jeftinoj cenikupite je odmah! Budite brzi, jer su mesta ograničena i sutra se već mogu prodati i tada cena avio karte raste. Vise informacija o aktuelnim promocijama možete pogledati u našoj sekciji promocije.

7. Pravite besplatne online rezervacije putem sajta www.avio.rs koji je dostupan 24/7. Može se desiti da ostane 2 ili 3 mesta po toj ceni, pa budete li čekali, ta mesta se mogu brzo prodati. Naš sajt je veoma lak za snalaženje i u par koraka možete uraditi svoju rezervaciju, dobiti potvrdu na email i obezbediti mesto po najjeftinijoj ceni.

Sadrzaj:
7 sjajnih saveta koji će vam otkriti kako da pronađete jeftine avionske karte i uštedite novac.

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Putno osiguranje


Avio karte - polazni aerodrom (BEG)

Najnovije u našem Magazinu

Vesti