kalendar za polazak
kalendar za povratak

Air Serbia – jeftine avio karte za direktne letove

 

Air Serbia – jeftine avio karte:

Jeftine avio karte za direktne letove ka mnogim evropskim gradovima kao sto su Rim, Pariz, Berlin, Atina, Amsterdam, Frankfurt mozete pronaci na našem sajtu sa avio kompanijom Air Serbia. Preko 40 destinacija dustupne su ne samo iz Beograda nego i iz Niša i Kraljeva cime je pokrivena cela Srbija.

Jeftine avio karte iz Niša

Jeftine avio karte iz Kraljeva

Jeftine avio karte iz Beograda

Ukoliko pratite naš sajt i prijavili ste se za newletter uvek mozete na vreme dobiti informaciju o aktuelnim prmocijama i akcijama koje smo pripremili za naše kupce i time ostvariti dodatnu uštetu prilikom kupovine avio karate. Kupovinom kod nas jeftine avio karte mogu biti najjeftinije ukoliko na vreme isplanirate vaše putovanje u cemu vam naš stručni tim stoji na raspolaganju.

jeftine avio karte destinacija Air Serbia

 

Jeftine avio karte iz Niša:

Jeftine avio karte iz Niša mozete kupiti ili besplatno rezervisati na našem sajtu ili pozivom na telefon u uglu ekrana. Od destinacija sa letovima iz Niša izdvajamo gradove Bolonja, Fridrishafen, Geteborg, Hanover, Karlsrue, Ljubljanu, Rim, Nirnberg i Frankfurt/Han

Prestonica pokrajine Emilije-Romanje važan je industrijski, poljoprivredni, finansijski i transportni centar. Bolonja ima najveću sačuvanu staru gradsku četvrt u Italiji. Poznata je po svojim tornjevima, crkvama, natkriljenim tremovima i industriji testenina. Kupovinom avio karte od Niša do Bolonje stižete u ovaj grad mlаdalačkog duha za manje od dva sata leta.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: ponedeljkom i četvrtkom.

Fridrihshafen se nalazi u nemačkoj saveznoj državi Baden-Virtenberg, na obali prelepog Bodenskog jezera, i u blizini granice sa Austrijom. Ovaj mali i mirni gradić poznat je u svetu kao mesto gde je napravljen i poleteo prvi cepelin, pa je sasvim prirodno i očekivano da je glavna atrakcija upravo Muzej cepelina. Kupovinom avio karte do Fridrihshafena posetite ovaj neobični gradić uz samo 2 časa udobnog leta.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: sredom i subotom.

Geteborg je jedan od kulturnih i ekonomskih centara severne Evrope i velika švedska luka, smeštena u dubokom zalivu Severnog mora, sa živim feribot vezama sa susednom Danskom. Kupovinom avio karte Niš – Geteborg posetite ovaj švedski grad i ne propustite da obiđete niz njegovih znamenitosti od kojih se izdvajaju Gradska saborna crkva, Glavna železnička stanica, Geteborška opera…
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: sredom i subotom.

Hanover se nalazi u nemačkoj saveznoj državi Donja Saksonija. Sa oko 516.000 stanovnika, Hanover je najveći grad te pokrajine, kao i centar hanoverskog regiona – posebne administrativne oblasti sa posebnim pravima. Ovaj grad sa više visokoškolskih ustanova je i industrijski, trgovinski i centar uslužnih delatnosti cele pokrajine. Rezervišite jeftine avio karte Niš – Hanover i nakon samo 2 i po sata leta uživajte u gradu prepun zelenih površina,  biciklističkih staza i interesantne istorije.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: ponedeljkom i sredom.

Kultura i stil života na jednom mestu. Karlsrue je divan grad smešten između Švarcvalda, doline Rajne, Vogeza i Falačkih planina. Nalazi se u nemačkoj saveznoj državi Baden-Virtemberg. Kupovinom avio karte Niš – Karlsrue posetite ovaj Nemački grad bogat parkovima i zelenim površinama ali i sa jednim od najstarijih zooloških vrtova u Nemačkoj.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: utorkom i subotom.

Simpatična slovenačka prestonica nudi predah od gradske vreve i jedan novi hedonistički pristup životu. Opušten i miran grad, svakako topla preporuka za Vaš predah. Do Ljubljane iz Beograda ali i iz Niša stižete brzo redovnom i direktnom avio linijom avio kompanije „AirSerbia“.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: utorkom i petkom.

Nalazi se u centralnom delu Italije, u regionu Lacio, na mestu gde se spajaju reke Anijen i Tibar. Poznat je i kao centar sveta, a izreka „Svi putevi vode u Rim“ svedoči tome. Od ovog grada, nastala je jedna od najmoćnijih država u istoriji, koja je oblikovala svet koji danas postoji. Kupovinom avio karte do Rima pripremite se za putovanje u Večni grad, bilo da polazite iz Beograda ili Niša.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: utorkom i petkom.

Nirnberg, carska prestonica po ukusu umetnika! Grad je dugo vremena bio prestonica svetih rimskih imperatora, te je stoga i njegovo najveće znamenje carski zamak, ogromno srednjovekovno utvrđenje koje dominira istorijskim centrom grada. Kupovinom avio karte do Nirnberga  posetite ovaj umetnički gradić uz samo 2 časa udobnog leta.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: ponedeljkom i petkom.

Geteov grad! Grad kontrasta… Od starog, istorijskog centra grada, pa do super moderne četvrti u kojoj se nalazi i finansijsko središte Evropske unije.

Rezervišite avio karte do Frankfurta i posetite ovaj uzbudljivi grad uz oko dva sata udobnog leta iz Beograda ili Niša.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: četvrtkom i nedeljom.

Jeftine avio karte iz Kraljeva:

Air Serbija ima direktne letove, jeftine avio karte sa polaskom iz Kraljeva za Beč i Solun.

  • Avio karte Kraljevo Bec

Elegantna carska prestonica na kojoj su vekovi ispisali svoje tragove… To nisu bili oni isprazni, dosadni vekovi, već vekovi puni dinamike i događaja… Prestoni grad moćne carevine nije ni mogao nikako drugačije izgledati, nego otmeno i raskošno, i to u svakom centimetru kaldrme starih vremena… Habsburzi su se potrudili da ovaj grad u svemu bude oličenje njihove velike i moćne carevine angažujući niz izuzetnih arhitekata i umetnika koji su radili na izgradnji i ulepšavanju grada…
– Letovi saobraćaju tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom.

  • Avio karte Kraljevo Solun

Osnivač Soluna je kralj Kasandar 316. godine p. n. e. Veruje se da je grad dobio ime po Tesaloniki, supruzi Kasandra i polusestri Aleksandra Velikog. Ime grada na svim značajnim jezicima izvedeno je od grčkog naziva za grad „Tesaloniki“ (Thessaloniki). U jezicima zapadne Evrope grad se najčešće naziva „Salonika“, kao varijanta skraćenice „Saloniki“, koju upotrebljava mesno stanovništvo u svakodnevnom govoru.
Letovi saobraćaju tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom.

a320 aircraft plane airbus jet

Jeftine avio karte iz Beograda

Iz Beograda možete pronaci jeftine avio karate ka mnogim evropskim i svetskim destinacijama. Iz velike ponude izdvajamo jeftine avio karte ka Parizu, Rimu, Amsterdamu, kao i Njujorku. Ukoliko želite da istražite ostale destinacije koju smo pripremili za vas slobodno pogledajte u listu destinacija i otkrite koje su to nove destinacije spremljene za vas. odaberite od sledecih gradova Aman, Atina, Banja Luka, Barselona, Bejrut, Berlin, Brisel, Bukurešt, Cirih, Diseldorf, Dubrovnik, Firenca, Frankfurt, Helsinki, Instanbul, Kairo, Kiev, Kišinjev, Kopenhagen, Krasnodor, Larnaka, Lavov, Ljubljana, London, Madrid, Malta, Milano, Moskva, Nica, Podgorica, Prag, Pula, Rijeka, Rostov, Sankt Petesburg, Sarajevo, Skopje, Sofija, Solun, Split, Stokholm, Štutgart, Tel Aviv, Tirana, Tivat, Venecija, Zadar, Zagreb, Ženeva

Aman je glavni grad Kraljevine Jordan, i jedan od najstarijih gradova na Bliskom Istoku. Od mora do pustinje, od ruina iz antičkih vremena sa crtežima starim hiljadama godina do modernih građevina, Jordan ima sve! Kupovinom avio-karte za Aman preko našeg sajta, posetite mesto rođenja nekoliko velikih svetskih civilizacija.
– Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom.

Amsterdam, najveći planirani grad severne Evrope, oduvek je bio poznato ime u svetskoj istoriji i odigrao je centralnu ulogu u istoriji Holandije. Kupovinom avio karte do Amsterdama i njegovom posetom otkrićete da glavni grad Holandije nije samo poznat po kulturnoj i umetničkoj sceni već ćete uživati uz kanale, a najlepše slike napravićete na mostovima.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Atina će Vas sigurno oboriti s’ nogu, da li svojim pričama i mitovima, arheološkim lokalitetima, muzejima, ili grčkom muzikom u tavernama na jedinstvenoj Plaki, podno Akropolja. Kupovinom avio karte Beograd-Atina uz samo sat i 30 minuta leta istražite taj lavirint šarmantnih ulica, gde moderno sedi s drevnim otkrijte Akropolj i Parthenon, krunisana arhitektonska dostignuća klasičnog doba prepustite se uživanju u ukusnoj mediteranskoj hrani…
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Banjaluka ili Banja Luka (oba imena su u upotrebi), je gradsko naselje u Republici Srpskoj (Bosna i Hercegovina). Predstavlja politički, administrativni, finansijski, univerzitetski i kulturni centar Republike Srpske sa oko 200.000 stanovnika. Kupovinom avio karte od Beograda do Banja Luke možete stići u “grad mladih, sporta i kuture” za manje od jednog sata leta.
– Letovi saobraćaju 5 puta nedeljno: utorkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom.

Barselona je jedan od glavnih evropskih ekonomskih centara, sa jednom od glavnih mediteranskih luka, a aerodrom u Barseloni je drugi po veličini u Španiji. Grad je takođe i bitna turistička destinacija, i ima veoma bogato kulturno i istorijsko nasleđe, od kojih se posebno ističu arhitektonska dela Antonija Gaudija i Ljuisa Domeneka i Muntanera od kojih je UNESKO mnoge proglasio svetskom baštinom. Kupovinom avio karte od Beograda do Barselone možete vrlo brzo iskusiti taj duh grada.
– Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i subotom.

Libanska prestonica, poznata pod nazivom „Pariz istoka“. Bogat grad sa čudesnom istorijom. To je najprimetnije u gradskoj arhitekturi u kojoj se prepliću evropski i orijentalni elementi, a koji gradu daju svojstven karakter. Do Bejruta možete lako stići koristeći se redovnom i direktnom avio linijom kompanije „AirSerbia“, a avio karte ako obezbedite na vreme biće znatno povoljnije.
– Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom, i nedeljom.

Berlin je jedna od najtraženijih destinacija, posebno u vreme održavanja velikih sajmova tokom februara, marta i aprila meseca, ali sezona u ovom gradu gotovo neprekidno traje. Kupovinom avio  karte Beograd-Berlin i uz 2 i po sata leta doživite jedan važan kulturni centar u kome možete uživati bez obzira na ukus, starost ili budžet.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Belgijska i Evropska prestonica, Brisel, pre svega se ponosi svojom raskošnom arhitekturom i savremenim kvartovima koji su nicali uporedo sa statusom prestonog grada Evropske Unije. Tokom boravka u Briselu ne propustite da probate svetski poznatu belgijsku čokoladu u živopisnim prodavnicama širom grada.
– Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Glavni grad Rumunije, Bukurešt, svakako predstavlja pravo iznenađenje! Vreme je da razbijete Vaše predrasude i da posetite „Mali Pariz“. Najveća turistička atrakcija Bukurešta je palata Parlamenta, koja sa površinom od  340.000 m2 predstavlja najveću zgradu parlamenta na svetu. Spakujte Vaše kofere i predahnite u divnom Bukureštu!
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Avio karte Beograd Cirih Smešten na ušću reke Limat u jezero po kojem je grad i dobio ime. Stari grad je nešto što svak jednostavno mora videti u ovom gradu, jer pored modernog – poslovnog dela Ciriha sa oblakoderima i ultra-modernom arhitekturom, pravi je ugođaj prošetati se ulicama Altstadt-a i saživeti se sa atmosferom grada. Posetite grad koji slovi za mesto sa najvišim i najboljim standardom na planeti i krenuti u avanturu otkrivanja lepota ovog lepog grada u kojem žive „najsrećniji ljudi na svetu“.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Diseldorf je modna prestonica Nemačke i otuda njegov nadimak: „mali Pariz“. Poznat je po svom gradskom šetalištu sa mnoštvom modnih butika – Kenigsale (Königsallee, Kraljevska aleja). Zadesite li se u Starom gradu, obavezno posetite i neki od brojnih barova i pabova po kojima je ovaj deo Diseldorfa dobio nadimak “Najduži bar na svetu”.
– Letovi saobraćaju svaki danom osim nedelje.

Najlepši grad Jadrana, reći će mnogi! I Zaista je tako! Svoju lepotu duguje velikim znalcima i svojoj nezavisnosti u srednjovekovnom periodu istorije. Avio karte od Beograda do Dubrovnika i nazad raspoložive su samo tokom sezone i to od 1 juna do  15 septembra.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

  • Avio karte Beograd Firenca

Čuvena Florentia (cvetna) negde i Florenca svoje ime je dobila po osnivanju od kolonije rimskih veterana pod vođstvom Gaj Julije Cezara. Firenca je važno ekonomsko, finansijsko ali i ogromno istorijsko, kulturno i umetničko središte. Kupovinom karte Beograd-Firenca i uz let koji traj samo sat i po vremena osetite duh renesanse, vratite se u XVI vek, kada je bila jedan od najuticajnijih gradova i doživite je u svoj njenoj raskoši.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: utorkom i četvrtkom.

Geteov grad! Grad kontrasta… Od starog, istorijskog centra grada, pa do super moderne četvrti u kojoj se nalazi i finansijsko središte Evropske unije. Rezervišite avio karte do Frankfurta i posetite ovaj uzbudljivi grad uz oko dva sata udobnog leta iz Beograda ili Niša.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Interesantan grad, spoj istorije i ultra savremenog načina života. Pre svega, u Helsinkiju treba da vidite tvrđavu Suomenlina, simbol nezavisnosti Finske. Još ako Vam kažemo da iz Helsinkija možete na primer da odete na jednodnevni izlet brzim vozom do veličanstvenog Sankt Peterburga, ili na jednodnevni izlet do bajkovitog estonskog glavnog grada Talina, onda će Vaš boravak u ovom gradu ostati u neizbrisivom sećanju!
– Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom i subotom.

Miris carigradskih dunja s jeseni, letnje mediteransko sunce, romantična zima i uzbudljivo proleće… Jednostavno, u Istanbul možete putovati kad kod poželite i uvek će Vam ovaj grad pružiti fantastično iskustvo! Istanbul je grad u koji ćete poželeti da se vratite! U toj želji olakšaće vam avio kompanija Air Serbia koja je posle pauze počela ponovo da leti do ovog očaravajućeg grada na dva kontinenta.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Čudesni Kairo, grad kontrasta, grad starostavne civilizacije. Većina posetilaca dolazi da vidi veličanstvene spomenike drevne egipatske kulture. Kupovinom avio karte od Beograda do Kaira doživite grad iz hiljadu jedne noći poznat i kao “dragulj Nila”.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: utorkom i petkom.

Divni i ponosni Kijev, prestonica Ukrajine, i mesto na kojem i nastade Rusija. Savršen spoj tradicionalnog i modernog. Jedan od glavnih simbola Kijeva je Kijevsko-pečerska lavra, pravoslavni manastir sagrađen pre više od 1000 godina, u 11. veku. Kupovinom avio karte do Kijeva posetite “Jerusalim severa”, kako ga nazivaju zbog velikog broja crkava.
– Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Glavni i ujedno i najveći grad Republike Moldavije. Jedan je od najzelenijih gradova Evrope, obogaćen brojnim parkovima u kojima živi preko 14 različitih vrsta ptica.Kupovinom karte Beograd Kišinjev i uz 2 sata leta uživaćete u  gradu grandiozne arhitekture i zelenu oazu Moldavije.
– Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Prestonica Kraljevine Danske, magični Kopenhagen, čeka samo Vas da uživate punim plućima u njemu. Nedaleko od grada nalazi se i zamak Kronborg, odnosno Hamletov zamak iz čuvene Šekspirove drame. Ništa više nije trulo u državi Danskoj, naprotiv, sve je uglancano. Kopenhagen je na samo jedan klik od Vas. Obezbedite Vašu avio kartu na vreme.
– Letovi saobraćaju svakim danom osim četvrtkom.

Krasnodar… kakvo krasno ime. Za grad Kozaka, od nedavno, iz Beograda, naša nacionalna avio kompanija „AirSerbia“ ima direktnu avionsku liniju do ovog lepog i neobičnog ruskog grada. Glavna ulica Krasnodara ima toliko zelenila da stičete utisak kao da se šetate kroz park i u kojoj se nalaze skoro sve gradske znamenitosti, uključujući i skulpturu Katarine Velike, i ovdašnju Trijumfalnu kapiju.
– Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Larnaka je prelep grad smešten na jugoistočnoj obali Kipra. Treći je po veličini na Afroditinom ostrvu. Istovremeno ima obeležja kosmopolitskog modernog i mirnog starog mediteranskog grada. Kupovinom avio karte do Larnake posetite ovaj prelepi grad, koji je zbog svog geografskog položaja ujedno idealna polazna tačka za istraživanje ostrva.
– Letovi saobraćaju svakim danom osim četvrtkom.

  • Avio karte Beograd Lavov

Lavov je grad je u zapadnoj Ukrajini, blizu granice sa Poljskom. Poseban šarm Lavova leži u njegovoj vanserijskoj lepoti, spomenicima i širokoj ponudi najrazličitijih stilova gradnje, gde preovladava stil koji se vekovima negovao u srednjoj i istočnoj Evropi. Kupovinom avio-karte za Lavov prošetajte ovim zelenim gradom i uživajte u nekom od preko 30 najlepših parkova Ukrajine.
– Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom i subotom.

Simpatična slovenačka prestonica nudi predah od gradske vreve i jedan novi hedonistički pristup životu. Opušten i miran grad, svakako topla preporuka za Vaš predah. Do Ljubljane iz Beograda ali i iz Niša stižete brzo redovnom i direktnom avio linijom avio kompanije „AirSerbia“.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Prestonica Engleske, Ujedinjenog Kraljevstva, Velike Britanije… Do Londona i njegovog međunarodnog aerodroma „Heathrow“ svaki dan direktno leti avio kompanija „AirSerbia“. Ovaj grad diktira svetu ne samo politiku, već kulturu i trendove u umetnosti, najviše u domenu mode i muzike. Kupovinom avio karte Beograd – London posetite jedan od najpopularnijih gradova na svetu.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Neodoljiva španska prestonica sa svojim veličanstvenim trgom Puerta del Sol ne može nikoga da ostavi ravnodušnim! Direktan let kompanijom „AirSerbia“, Madrid nikada nije bio bliži! Kupite avio kartu Beograd Madrid i zakoračite u špansku prestonicu bogatu zadivljujućim galerijama ispunjene delima Pikasa, Dalija i Miroa, kao i Madridsku katedralu i Kraljevsku palatu koja oduzima dah svim posetiocima.
– Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: sredom, petkom i nedeljom.

La Valata je glavni grad ove malene ostrvske države u Sredozemnom moru. Divna Valeta i divna Malta su savršena destinacija za one koji od svog putovanja žele nešto više. Koloritne kućice, divne uličice, sjajni ambijenti i lutanje, lutanje, beskrajno lutanje dok Vam malteški vetrovi nose misli… Izvolite, Malta čeka na Vas! . Avio karte od Beograda do Malte i nazad raspoložive su samo tokom sezone i to od 1 juna do  01 septembra.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: četvrtkom i subotom.

Poslovni Milano, modni Milano, turistički Milano, sajamski Milano. Sve to govori o ovom gradu kao jednoj od najtraženijih destinacija za let od Beograda. Milano je grad mode, te mora i to da se vidi! Zato prvo Korzom Vitorija Emanuela, pa potom pravo u modni centar sveta Via Montenapoleone u kojoj se nalaze ekskluzivni butici najpoznatijih modnih kreatora Italije. Benvenuti a Milano!
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Ruska lepotica, prestoni grad, grad doživljaja! Moskva je raskošna, velika, ogromna, ponosna, i jednostavna prelepa! Moskvu krase stotine crkava i katedrala, a najpoznatija je katedrala Svetog Vasilija koja je postala sinonim za rusku prestonicu. Do Moskve iz Beograda, nekoliko puta dnevno, ima direktnih avio linija na kojima saobraća naša avio kompanija „AirSerbia“.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Prestonica Francuske Rivijere, grad koji predstavlja sinonim elegancije. Direktnim, sezonskim letom „AirSerbia“ stižete za tili čas u grad koji nosi ime po grčkoj krilatoj bogini pobede Nike. Već sa njenog aerodroma „Cote d Azur“, u vožnji ka Vašem hotelu, uživaćete u fantastičnoj, kilometrima dugoj, Engleskoj promenadi koja se proteže uz divni Zaliv Anđela. Avio karte od Beograda do Nice i nazad raspoložive su samo tokom sezone i to od 1 juna do  15 septembra.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: četvrtkom i nedeljom.

Prizori ovog grada su svugde… U mnogobrojnim filmovima, serijama, plakatima, pa i pesmama! Velika jabuka! Grad koji nikada ne spava! Jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu! Njujork je jedinstven i čeka vas širom otvorenih ruku.
– Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom, petkom i subotom.

Pariz je zaista uvek sjajna ideja! Grad koji predstavlja jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu i grad u koji se uvek možete vraćati! Direktni letovi iz Beograda, i to nekoliko puta dnevno, svaki dan, kao i česte promocije, omogućili su da u Pariz možete otputovati brzo, povoljno i jednostavno. Avio karte Beograd Pariz podrazumevaju odlazak na međunarodni aerodrom „Šarl de Gol“.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Direktni letovi iz Beograda, i to nekoliko puta dnevno, svaki dan, kao i česte promocije avio karata, daju vam priliku da u Podgoricu možete otputovati brzo, povoljno i jednostavno bilo da je razlog poslovno putovanje ili putovanje iz zadovoljstva. Kupovinom avio karte Beograd Podgorica iz promotivne ponude jedan je od načina da lako i brzo pronađete željeni termin i jeftinu avio kartu.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Starostavni Prag, jedan od najlepših srednjovekovnih gradova na svetu. Ponosna češka prestonica sa fantastičnim ambijentima nalazi se na samo jedan klik od Vas. Kupovinom avio karte od Beograda do Praga isplanirajte vaše putovanje u zlatni grad na obalama Vltave.
– Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom i subotom.

Istarska lepotica, znamenita Pula koja priča neke priče iz davnina… Do Pule saobraća „AirSerbia“ tokom sezone svojim direktnim letovima. Po dolasku u Pulu, pravac Arena. Rimska Arena je najveća atrakcija ovog grada. Skoro savršeno očuvana, pozornica je najviđenijih koncerata i festivala u ovom delu Balkana. Avio karte od Beograda do Pule i nazad raspoložive su samo tokom sezone i to od 1 juna do  15 septembra.
– Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom.

Istarska luka Rijeka, nudi mnogobrojna uzbuđenja svojim posetiocima. Tokom sezone, do Rijeke, redovno saobraća avio prevoz iz Beograda, sa kompanijom „AirSerbia“. Najbliže poznato letovalište Rijeci je čuvena Opatija, sinonim mondenskog turizma na Jadranu.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: ponedeljkom i četvrtkom.

Nalazi se u centralnom delu Italije, u regionu Lacio, na mestu gde se spajaju reke Anijen i Tibar. Poznat je i kao centar sveta, a izreka „Svi putevi vode u Rim“ svedoči tome. Od ovog grada, nastala je jedna od najmoćnijih država u istoriji, koja je oblikovala svet koji danas postoji. Kupovinom avio karte do Rima pripremite se za putovanje u Večni grad, bilo da polazite iz Beograda ili Niša.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

  • Avio karte Beograd Rostov

Grad luka bio je granična oblast u borbama za uticaj od antičkog, preko otomanskog do boljševičkog doba, a trgovinski i kasnije industrijski razvoj doprineli su da i druge oblasti, pre svega kultura, ostave uticaj na njegov današnji izgled. Ovde su i važna zdanja – Donska biblioteka, galerije, Muzej lepih umetnosti, kao i statue koje podsećaju na Puškinov život. Posetite omiljeno mesto lokalnog stanovništva i uživajte u lepotama leve obale reke Don.
Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: utorkom, sredom, petkom i nedeljom.

Redovnim i direktnim linijama „AirSerbia“ avio kompanije, možete brzo i lako stići u veličanstveni Sankt Peterburg, nekadašnju prestonicu carske Rusije. Ovo je zaista jedan od najlepših gradova na svetu. Smatra se da je nalepši period za posetu u toku leta jer posetioci mogu videte neverovatan fenomen “belih noći”.
– Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i subotom.

Produženi vikend u ovom gradu biće Vam dovoljan da se opustite i razgalite. Krenite u njegovo istraživanje od Baščaršije, stare otomanske čaršije sa slikovitim ulicama u kojima vreme kao da je stalo. Prošetajte se Ferhadijom, obiđite Staru pravoslavnu crkvu, rimokatoličku Katedralu, Sabornu crkvu… Posetite Zemaljski muzej… Uživajte u sarajevu i njegovom sevdahu!
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Prestonica  Makedonije u kojoj će Vas dočekati  prepoznatljiv južnjački duh, gostoprimstvo, ljudi koji vole život i slave ga svaki dan. Koliko se može reći da su slični nama ( ipak je to grad na samo  sat vremena leta od Beograda), toliko su i različiti, pa putovanje u Makedoniju jeste novo iskustvo. Možda čak i više nego što očekujete.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Bugarska prestonica, mudra i divna Sofija. Grad čuva obeležja iz različitih epoha – širom grada mogu se naći ostaci iz rimske, vizantijske, otomanske i sovjetske prošlosti. Poznat simbol Sofije je svakako veličanstvena saborna crkva Svetog Aleksandra Nevskog sa prepoznatljivim kupolama i divnim umetnički obrađenim prostorom.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Osnivač Soluna je kralj Kasandar 316. godine p. n. e. Veruje se da je grad dobio ime po Tesaloniki, supruzi Kasandra i polusestri Aleksandra Velikog. Ime grada na svim značajnim jezicima izvedeno je od grčkog naziva za grad „Tesaloniki“ (Thessaloniki). U jezicima zapadne Evrope grad se najčešće naziva „Salonika“, kao varijanta skraćenice „Saloniki“, koju upotrebljava mesno stanovništvo u svakodnevnom govoru.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Dalmatinski biser, grad prelepih mediteranskih ambijenata, grad sa 7 plaža i čuvenom Rivom. Do Splita iz Beograda, tokom sezone, postoji direkta avionska linija na kojoj saobraća naša nacionalna avio kompanija „AirSerbia“. Avio karte od Beograda do Splita i nazad raspoložive su samo tokom sezone i to od 1 juna do  15 septembra.
– Letovi saobraćaju svakim danom osim četvrtkom.

Kraljevina Švedska i njena prestonica Stokholm su divna destinacija za Vaše putovanje! Uživaćete u šetnjama ovim gradom i divnoj arhitekturi, raskošnim palatama i prijatnim restoranima i kafeima… Obavezno treba da vidite u ovom gradu Kraljevsku palatu, Gradsku kuću u starom gradskom jezgru “Gamla Stan”, trg Stortorget, Narodno pozorište…
– Letovi saobraćaju svakim danom osim utorkom.

Štutgart se nalazi na oko sat vremena udaljenosti od Švarcvalda i Švapske Jure. Središte grada se nalazi u plodnoj dolini, ugnježdeno između vinograda i guste šume u blizini reke Nekar. Glavni gradski trg Šlosplac je centar gradskog života gde se tokom godine održavaju razni festivali i koncerti, a zimi čuveni božićni vašar.
– Letovi saobraćaju svakim danom osim četvrtkom.

Tel Aviv je glavni grad Izraela, poznat po svojim lepim plažama, luksuznim hotelima i burnom noćnom životu. Do Tel Aviva Vas vodi direktna avionska linija kompanije „AirSerbia“. Život u Tel Avivu je vrlo dinamičan, što se ne odnosi samo na njegov noćni život, za koji mnogi kažu da je bolji od onog u Njujorku, nego, uopšteno, na životni stil njegovih stanovnika. Rezervišite kartu Beograd Tel Aviv i iskusite grad koji ne spava.
– Letovi saobraćaju 5 puta nedeljno: ponedeljkom, utorkom, sredom, petkom i nedeljom.

Neverovatno živ grad, ne možemo baš reći da je lep, ali je interesantan, i svakako vredi ga videti. Do Tirane brzo stižete redovnom linijom naše nacionalne avio kompanije „AirSerbia“. Grad koji i dalje čuva raznolike ostatke iz italijanske, otomanske i socijalističke prošlosti grada nudi brojne sadržaje. Uživajte u šopingu u Toptani šoping centru, u divnim jelima u brojnim gradskim restoranima, i ne zaboravite da probate čuveni kolač „Tre leće“.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Tivat, najmlađi grad u Boko-kotorskom zalivu, osnovan je u podnožju planine Vrmac, koja ga razdvaja od grada Kotora. U sezoni avio karte treba nabavljati dosta ranije, jer iz dana u dan su sve skuplje i skuplje, dok u van sezoni možete veoma povoljno leteti do Tivta. Svakako Vaš boravak u Tivtu će te obogatiti izletima do prelepog Kotora, grada pod zaštitom UNESCO-a, potom prelepog Perasta i Risna, a tu je i divni Herceg Novi. Uživajte!
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

Neponovljiva „gospodarica Jadrana“! Zaista je takva! Neponovljiva! Grad na stotinu ostrvaca u laguni sa čudesnom istorijom i atmosferom. Do Venecije naša „AirSerbia“ ima direktan let! Venecija je decenijama i vekovima unazad bila jedna otmena dama, možda jedno od najromantičnijih mesta na svetu. Kupite avio kartu do Venecije, uživajte u lepoti i raskoši ploveći čamcima kroz uske gradske kanale.
– Letovi saobraćaju 4 puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom.

Zadar je jedan od najlepših gradova Dalmacije. Do njega stižete direktnom linijom avio kompanije „AirSerbia“ tokom sezone, a avio karte možete povoljno nabaviti samo ukoliko ih dosta pre planiranog putovanja rezervišete. Uživajte u vedrim noćima i mirisu Jadrana, uz bogate ukuse koje nude lokalni restorani. Avio karte od Beograda do Zadra i nazad raspoložive su samo tokom sezone i to od 1 juna do  1 septembra.
– Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: sredom i subotom.

Hrvatska prestonica skrojena je po meri čoveka. Dovoljno velika da ima sve što jednom gradu treba, i dovoljno mala da uživate u miru i skladu. Austrija se postarala za izgled ovog grada, tako da barokna arhitektura Starog grada predstavlja ambijentalni sklad u kojem uživaju kako stanovnici Zagreba, tako i turisti. Uživajte u hrani, šetnjama i ljudima glavnog grada Hrvatske.
– Letovi saobraćaju svakodnevno.

  • Avio karte Beograd Ženeva

Čuveni švajcarski grad ima kosmopolitski duh, poput Londona ili Pariza, a zadržao je šarm i toplinu alpske varoši. Simbol grada, Velika ženevska fontana (Jet d’Eau), impresivna fontana, vidljiva iz vazduha, visoka je 140 metara i smeštena na periferiji jezera. Ženeva je grad koji se vezuje za praistorijsko doba, a danas je jedan od globalnih gradova sveta, usled velikog broja međunarodnih organizacija koji se u njoj nalaze.
– Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i petkom.

Sadrzaj:
Air Serbia - jeftine avio karte:

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Putno osiguranje


Avio karte - polazni aerodrom (BEG)

Najnovije u našem Magazinu

Vesti