avio karte
Beograd Majorka

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd MajorkaUkratko o Majorki

Majorka ( Mallorca ) je dragulj španskih Balearskih ostrva u Sredozemnom moru. Ovo ostrvo sa njegovim glavnim gradom Palma Nova, osim što vrvi od luksuznih hotela i vila, može se pohvaliti i simpatičnim selima, istorijskim znamentostima i kulturi, sa poznatim događajima kojih ima tokom godine.

Majorka već dugi niz godina spada u najomiljenije svetske destinacije za letovanje. I to nije bez razloga. Ako moramo opisati Majorku u par reči, onda su to sigurno: zapanjujuće plaže i uvale, tirkizno more, kulturna i moderna prestonica, prebogat noćni život…

Avio karte Beograd Majorka
Palma de Majorka panorama / Image by cocoparisienne from Pixabay

Ovaj dragulj Meditarana nudi zaista popularna odmarališta za svaki tip odmora.

Ako želite svoj odmor da provedete sa porodicom onda su za Vas obale Alkudije, Portorika i Kala Bone.
Za parove ili one koji žele da se osame najbolji je odmor u Sa Comina forte zahvaljujući romantičnim restoranima, i mestima za ples.
Za one koji vole celodnevne žurke, i divlji provod preporučujemo zapadnu obalu, Palma Novu i obližnji Magaluf.

Feliz viaje a Mallorca !

Kada je najbolje vreme da se poseti Majorka ?

Majorka je pre svega turistička destinacija za letnji odmor, te ako idete iz tog razloga najbolje je otići dok traje sezona, od početka juna do kraja septembra. Sa druge strane ako nije u pitanju letnji odmor već upoznavanje i obilazak ostrva, onda je najbolje vreme van sezone, od marta do maja, dok nema navale turista i kad su temperature prijatnije.

Zbog velike potražnje ovog ostrva u letnjim mesecima potrebno je da rezervišite na vreme smeštaj i avionske karte Beograd Majorka.

Jeftine avio karte Beograd Majorka

Jeftine avionske karte Beograd Majorka možete dobiti u vreme kada nije letnja sezona, i u vreme kada nema velikih događaja i praznika.

Povoljna avio karta Beograd Majorka, može se obezbediti ako pratite na našem sajtu promocije i prijavite se na naš newsletter kako bi na vreme dobili informaciju o promocijama avio kompanija koje lete za Majorku.

Avio karte Beograd Majorka katedrala
Majorka, katedrala svete Marije / Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Kada da kupim karte Beograd Majorka ?

Avio kartu Beograd Majorka, zbog velike potražnje je najbolje rezervisati minimum 6-7 nedelja pre planiranog putovanja.

Ukoliko putujete  u vreme praznika ili velikih manifestacija ili u toku letnje turističke sezone, preporučujemo vam da hotelski smeštaj, koji je tad skuplji, kao i let za Majorka, rezervišete barem nekoliko meseci ranije.

Promotivna cena avio karte Beograd Majorka

Tokom promotivnog perioda avio karta Beograd Majorka kreće se od 149 evra sa uključenim prtljagom do 8 kg.

Imajte u vidu da je tokom trajanja promocije broj mesta i period putovanja ograničen za avio karte Beograd Majorka.

Cena avio karte Beograd Majorka

Redovna cena avionske karte Beograd Majorka  se kreće od 179 eura preko kompanija Swiss i Austrian. U tu cenu uključen je ručni prtljag  do 8 kg.

Za let Beograd Majorka gde nije uračunat prtljag potrebno je izvršiti doplatu koja zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Majorka.

Avio karta Beograd Majorka
Zamak Belver, Majorka / Image by Thomas H. from Pixabay

Avio karta Beograd Majorka u jednom pravcu

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Majorka u jednom pravcu je sa avio kompanijom  je od  172 €. U cenu je uključen  prtljag do 8 kg. Ovaj let za Majorka je sa presedanjem u Beču ili Cirihu.

Povratna avio karta Beograd Majorka cena

Cena povratne avio karte Beograd Majorka najpovoljnija je preko kompanije i iznosi 179 eura. U cenu je uključen ručni prtljag do 8 kg. Ovaj let za Majorku je sa presedanjem u Beču ili Cirihu.

Kako da rezervišem avio karte Beograd Bodrum ?

Vaše avio karte Beograd Majorka možete rezervisati na tri načina.

 • Možete napraviti online rezervaciju
 • Možete nas pozvati telefonom na naše brojeve
 • Možete nas posetiti u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu.

Online rezervacija avio karte Beograd Majorka

U svakom trenutku na našem sajtu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Majorka. Popunjavanjem forme u vrhu strane sistem će izbaciti raspoložive letove za unete termine putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Majorka

Ukoliko želite da napravite telefonsku rezervaciju avio karte Beograd Majorka slobodno nas pozovite telefonom na naš mobilni telefon +381 62 42 42 84 ili na besplatni telefonski broj 0800 400 104. Takodje, dostupni smo i preko Vibera i Whatsapp-a.

Let Beograd Majorka ulice
Majorka ulice / Image by birgl from Pixabay

Pitanja i odgovori za avio karte Beograd Majorka

U nastavku se nalaze najčešća pitanja i odgovori vezani za let Beograd Majorka: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili odgovor vezano za avio karte Beograd Bodrum slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili nas pozovite telefonom na broj +381 62 42 42 84 ili 0800 400 104.

Koliko košta online rezervacija avio karte Beograd Majorka ?

Online rezervacija za let Beograd Majorka je besplatna. Takodje besplatna je i telefonska rezervacija avio karte Beograd Majorka.

Koliki je rok za uplatu avio karte Beograd Majorka ?

Po izvršenoj rezervaciji avio karte Beograd Majorka primićete na email instrukcije za uplatu avio karte. U instrukcijama je naznačen rok za uplatu koji je najčešće 24h. Savetujemo vam da uplatu izvršite u što kraćem roku.

Da li moram da otkažem moju rezervaciju avio karte Beograd Majorka ?

Vaša rezervacija može biti aktivna samo odredjeno vreme 24-48 sati za većinu letova (za neke promotivne letove i kraće od 24 sata). Po isteku tog vremenskog limita vaša rezervacija avio karte Beograd Majorka biće otkazana.

Da li mogu da promenim avio kartu Beograd Majorka ?

Vaša avio karta Beograd Majorka može biti promenjena u svakom trenutku po važećem pravilniku avio kompanije. Naravno kako bi troškovi promene bili što niži, savetujemo vam da Vašu avio kartu za let Beograd Majorka promenite pre početka putovanja ukoliko je moguće.

Avio karta Beograd Majorka port Soller
Tramvaj u gradicu Port Soller, Majorka / Image by Christian B. from Pixabay

Da li mogu da vratim novac od avio karte Beograd Majorka ?

Ukoliko želite da otkažete vaše putovanje, vaš novac biće vraćen u skladu sa pravilima tarife Vaše avio karte Beograd Majorka. Najćešće je u pitanju samo iznos aerodromskih taksi.

Da li mi treba putno osiguranje za let Beograd Majorka ?

Ukoliko već imate avio kartu za let Beograd Majorka, preporučujemo vam da kupite i osiguranje. Na našem sajtu postoji opcija za online kupovinu putnog osiguranja uz opciju koja pokriva i lečenje od bolesti izazvane COVID-19 visurom.

Da li je prtljag uključen u cenu avio karte Beograd Majorka ?

Najčešće je u cenu avio karte Beograd Majorka je uključen ručni prtljag maksimalne težine do 8kg. Ukoliko nije uključen prtljag, postoji opcija doplate za  kupovinu prtljaga koji se predaje maksimalne težine do 23 kilograma u jednom komadu (1 kofer ili jedna torba).

Cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Majorka.

Više informacija o prtljagu pogledajte na linkovima Čekirani Prtljag i Ručni Prtljag

Da li postoji direktan let Beograd Majorka ?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Majorka. Let Beograd Majorka je sa jednim presedanjem preko kompanija Swiss i Austrian Airlines koje obavljaju letove svim danima u nedelji.

Avio karte Beograd Majorka mogu se kupiti preko našeg sajta. Popunite formular u vrhu strane i proverite cene za Vaše putovanje.

Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Majorka ?

Trenutno za Majorku lete Austrian Airlines, Vueling, Eurowings, SwissLufthansa, Air Serbia,  i druge. Trenutno nijedna avio kompanija nema direktan let Beograd Majorka.

Koliko traje let Beograd Majorka ?

Direktan let za Majorku

Direktan let za Majorku ne postoji. Let Beograd Majorka sa jednim presedanjem u Minhenu, traje oko 4 sata i 20 minuta. Letovi sa dva presedanja mogu da traju i 7 sati zavisno od avio kompanije koja obavlja let.

Let Beograd Majorka sa jednim presedanjem

Trajanje leta: 4h 20m+ / avio kompanija: Lufthansa / presedanje Minhen
Trajanje leta: 4h 20m+ / avio kompanija: Swiss / presedanje Cirih
Trajanje leta: 4h 40m+ / avio kompanija: Austrian / presedanje Beč
Trajanje leta: 5h 35m+ / avio kompanija: Air Serbia, Air Europa / presedanje Barselona
Trajanje leta: 6h 15m+ / avio kompanija: Eurowings / presedanje Štutgart
Trajanje leta: 6h 35m+ / avio kompanija: Lufthansa, Eurowings / presedanje Minhen

Avio karte Beograd Majorka plaža
Majroka, plaža / Image by 4634656 from Pixabay

Avio karte za Majorku iz okruženja

Letovi za Majorku iz Zagreba

Letovi za Majorku iz Zagreba u jednom smeru kreću se od 74  eura. Prevoznik je Vueling Airlines, sa jednim presedanjem u Barseloni. U cenu je uključen samo ručni prtljag do 8 kg. Cena povratne avio karte za Majorku iz Zagreba kreće se od 188 eura. Prevoznik je Iberia. Let je sa jednim presedanjem u Barseloni, a  u cenu je uključen prtljag do 23 kg.

Letovi za Majorku iz Sarajeva

Let za Majorku iz Sarajeva kreće se od 114 eura preko avio kompanije Eurowings, u jednom smeru. U ovu cenu je uračunat samo ručni prtljag od 8 kg.

Cena povratne avio karte za Majorku iz Sarajeva kreće se od 245 eura sa avio kompanijom Swiss, i u ovu cenu je uračunat samo ručni prtljag do 8 kg.

Letovi za Majorku iz Podgorice

Povratni let za Majorku iz Podgorice se kreće se od 285 eura, a prevoznik je Lufthansa. U cenu je uključen samo ručni prtljag do 8 kg. Let u jednom pravcu je oko 246 eura sa  kompanijom Turkish Airlines i prtljagom do 30 kg.

Letovi za Majorku iz Skoplja

Let za Majorku iz Skoplja, odnosno cena avio karte Skoplje Majorka u jednom pravu kreće od 186 eura sa prevoznikom Lot Polish i jednim presedanjem u Varšavi.

Cena povratne avio karte za Majorku iz Skopja je preko avio kompanije Austrian Airlines kreće se od 290 eura. Let je sa jednim presedanjem u Beču, a u cenu je uključen ručni prtljag do 8 kg.

Avio karte Beograd Majorka Faro de Formentor
Faro de Formentor – vidikovac od kojeg zastaje dah

Letovi za Majorku iz Budimpešte

Let za Majorku iz Budimpešte kreće se od 68 eura u jednom smeru, a cena povratnog leta je od 122 eura sa avio kompanijom Wizz Air Air. U pitanju su direktni letovi za Majorku a u cenu je uračunat samo ručni prtljag do 8 kg.

Letovi za Majorku iz Sofije

Let za Majorku iz Sofije kreće se od 96 evra,  dok se cena povratne avio karte kreće od 234 eura, a prevoznik je avio kompanija  Air France. U ovu cenu je uključen prtljag do 23 kg. Let je sa jednim presedanjem u Parizu.

Aerodromski transfer za let Beograd Majorka

Svi naši putnici koji su kod nas kupili avio karte Beograd Majorka imaju opciju po povlašćenim cenama na našem sajtu da rezervišu aerodromski transfer sa vaše adrese u Novom Sadu i okolini do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Postoji mogućnost transfera samo u jednom pravcu.

Majorka opšte informacije

Valuta: Euro – EUR
Vremenska zona: GTM +1 (kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kao i kod nas)
Pozivni broj za zemlju:  +34, 971
Populacija: oko 1 milion
Udaljenost aerodroma od centra grada: 8 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: Ne
Shuttle Bus: Da
Direktan let: Da

Majorka

U nastavku za sve one koji žele da posete Majorku, daćemo par saveta gde mogu da izađu, šta dobro da pojedu i naravno šta ne bi trebalo da propuste na ovom čarobnom ostrvu.

Majorka 5 najboljih turističkih atrakcija

 • La SeuCatedral de Mallorca – neverovatno arhitektonsko delo, gotska katedrala La Seu, druga po veličini u Španiji, čija gradnja je trajala skoro 4 veka. i gde se i danas mogu videti ostaci rimskih ruševina. Lokacija: Plaça de la Seu, Palma, Spain Za više informacija, posetite link catedraldemallorca.org/es/
 • Castell de Bellver – Zamak Belver je veoma interesantna građevina, jer je tokom istorije služila u brojne svrhe: kraljevska rezidencija, vojni zatvor, fabrika valuta pa ponovo zatvor za republikance tokom španskog građanskog rata. Lokacija: Carrer Camilo José Cela, Palma, Spain  Za više informacija, posetite link castelldebellver.palma.cat/portal/PALMA/castelldebellver/
 • Faro de Formentor – vidikovac od kojeg zastaje dah. Ako volite lepe planinske i morske pejzaže obavezno obiđite ovo mesto, Otiđite do svetionika Faro de Formentor na samoj litici. Lokacija: Carretera de Formentor, Pollença, Spain
 • Museu Fundació Juan March – zaljubljenici u umetnost ne smeju propustiti ovaj muzej. Nalazi se u starom gradu i nije mnogo velik, ali se osim španske umetnosti 20tog veka mogu videiti i dela velikih majstora kao što su Salvador Dali, Pablo Pikaso, Joan Miro. Lokacija:
  11 Carrer de Sant Miquel, Palma, Spain Za više informacija, posetite link  march.es/es
 • Drach Caves – obiđite ove pećine, jer će te ostati zapanjeni onim što je priroda stvorila. Takođe, ovde se nalazi jedno od najvećih podzemnih jezera na svetu. Uz veštačko osvetljenje ambijent ostavlja bez daha. Lokacija: s/n Carretera de les Coves, Porto Cristo, Illes Balears, 7680, Spain Za više informacija, posetite link cuevasdeldrach.com/
Avio karta Beograd Majorka ribarsko selo
Majorka, malo ribarsko selo / Image by Andreas64 from Pixabay

Majorka 5 najboljih mesta za izlazak

 1. Club de Mar Terrace & night club – je moderan i otmen klub u privatnoj marini, na samom kraju zaliva Palma. Sjajna i raznovrsna muzika, šampanjac, kokteli, terasa sa impresivnim pogledom na klub, i zabava do ranih jutarnjih sati. Adresa: Muelle Pelaires, s/n Palma. Adresa: Muelle Pelaires s/n CLUB DE MAR Za više informacija posetite link: mallorca-nights.com/a/102/nuevo-club-de-mar-terrace
 2. Banana Night club – najpopularniji klub u severnom delu Majorke, Alkudija. Klub tematskih večeri, najboljih lokalnih DJ-eva, promocija pića i plesa. Adresa:  Avenida Tucan, 1, 07400 Port ;Alcudia Za više informacija posetite link: bananaclub.es/
 3. Sky Bar – nalazi se na krovu luksuznog hotela i nudi spektakularan pogled na luku i katedralu, i zalazak sunca. Opuštajuća živa muzika uz DJ-eve i savršeni kokteli po kojima je ovaj bar poznat. Adresa: 1 Carrer de Sant Magí, , Palma de Mallorca, 7013, Spain Za više informacija posetite link: hotelhostalcuba.com/en/skybar.html
 4. Bar Abaco – ovaj bar se nalazi u istorijskom delu Palme i upravo tako izgleda i ovaj bar. Kao da je vreme za njega stalo. Barokna arhitektura, mnogo stepenica, starine, cvetni aranžmani uz špansko vino ili koktel osetićete se veoma prijatno u ovakvom drugačijem ambijentu. Adresa: 1 Carrer de Sant Joan, Palma, Illes Balears, 7012, Za više informacija posetite link: bar-abaco.es/contacto/
 5. La Cabana Bar & Lounge – se nalazi u hotelu Portals Hills Boutique i ovo je jedan od najboljih barova na Majorci. Ispod elegantnih palmi pored bazena, sa pogledom na Portals Nous, uživaćete sa prijateljima uz vrhunsku muziku DJ-eva i veliki izbor pića. Adresa: 4 Carrer d’en Seguí, Portals Nous, Illes Balears, 7181, Za više informacija posetite link: portals-hills.com/

Majorka 5 najboljih restorana

 1. Simply Fosh – nalazi se u hotelu Hotel Convent de la Missi u istorijskom delu Majorke. Hotel je u modernom ambijentu i služi savremene mediteranske specijalitete, napravljene od svežih sastojaka sa lokalnih pijaca. Svako jelo je malo kreativno remek delo, sofisticiranog ukusa. Adresa: 7 Carrer de la Missió, Palma, 7003 Za više informacija posetite link: marcfosh.com/
 2. Clivia –  sigurno jedno od najboljih, ali i skupljih restorana za ručak na istočnoj strani ostrva u gradu Pollenca. Spoljašnji stari i u unutrašnji moderni ambijent savršeno se uklapaju. Restoran nudi veliki izbor jela od sveže ribe i mesnih specijaliteta, pažljivo pripremljenih i dekorisanih u otmenim zalogajima.  Adresa: 5 Via Pollentia, Illes Balears, Pollença, Illes Balears, 7460
  Za više informacija posetite link: facebook.com/Cliviarestaurant/
 3. Es Moli d’en Bou – je drugačiji od svih restorana na ostrvu. Iako je moderan i elegantan, i poseduje Michelinovu zvezdicu, ovde se preferira meni tradicionalne kuhinje, i lokalna hrana počev od izvrsnih morskih plodova, sa interesantnim začinima, savršeno uklopljenih i bojom i ukusom. Adresa: 6 Carrer Liles, Sa Coma, Sant Lloreç des Cardessar, Illes Balears, 7560, Za više informacija posetite link: myguidemallorca.com/restaurants/es-moli-den-bou
 4. Santi Taura – ako želite u ovom restoranu da obedujete, morate ga dosta ranije rezervisati.Nudi tradicionalnu kuhinju uz mešavinu hrane svetske klase, za pristojne cene. Služe se degustacijski meniji, uz vino preporučeno od strane somelijera restorana. Adresa: 48 Carrer Joan Carles I, Lloseta, Illes Balears, 7360 Za više informacija posetite link: grupsantitaura.com/
 5. La Bodega restaurant – tapas restoran, koji ima odličnu reputaciju zbog izvrsne hrane, usluge i prijateljske atmosfere. Tradicionalno je opremljen, kamenom i drvetom i ima svoj vinski podrum sa berbama iz celog sveta. U jelovniku se nalazi veliki izbor tapas jela ali i meso sa roštilja, pečena i riba sa roštilja, pice i testenine. Adresa: Carrer d’en Andreu Roig, 5, 07660 Cala D’or, Illes Balears, Za više informacija posetite link: restaurantlabodegamallorca.com/

Aerodrom Majorka PMI

Palma de Mallorca international airport –  međunarodni aerodrom Palma de Majorka, poznat kao Son Sant Joan Airport, treći je po veličini u Španiji i prevozi godišnje oko 30 miliona putnika. Nalazi se 8 km istočno od grada Palma. Pored glavnog terminala, aerodrom ima i četiri modula: Modul A ( prethodni terminal A) , Modul B ( prethodni terminal B), modul C i modul D.

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa aerodroma Palma PMI pogledajte link Palma aerodrom dolaci i odlasci.

Let Beograd Majorka aerodrom PMI
Palma PMI aerodrom pista / Image by MallorcaPlaneSpottingYT from Pixabay

Dolazak i odlazak sa aerodroma Palma PMI

Palma de Mallorca airport adresa: 07611 Palma, Balearic Islands

Aerodrom Palma PMI – autobus

Grad Palma ima dve autobuske linije koje opslužuju ostrvo. TIB- linija koja opslužuje celo ostrvo i EMT autobusi za brzi prevoz oko centra Palme. TIB su crvene i žute boje, a EMT plave i bele boje. Da bi ste stigli od aerodroma do centra Palme, morate uzeti EMT autobus A1, koji polazi na svakih 15 minuta tokom dana i svakih 30 minuta posle 21 h. Autobus za aerodrom u Palmi kreće van aerodroma nasuprot terminala za glavne dolaske na aerodromu Palma.
Više informacija možete naći na sajtu javnog prevoza Palma de Majorka palmaairport.info/public-transport/taking-the-bus-from-palma-airport/

Aerodrom Palma PMI – Rent-A-Car

Na aerodromu Palma PMI i dolaznim terminalima postoje mnogobrojne rent-a-car agencije. Preporučujemo da vašu rezervaciju vozila izvršite online pre puta kako bi skratili vreme boravka na aerodromu i dobili bolju cenu za najam vozila.

Sedišta agencija za iznajmljivanje automobila se nalaze u zgradi terminala. Postoji i mogućnost rezervacije vozila unapred na sajtu aerodroma. Na ovom linku pogledajte koje su rent-a-car kuće prisutne na aerodromu rentalcars.com

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Majorka
Ukratko o Majorki
Kada je najbolje vreme da se poseti Majorka ?
Jeftine avio karte Beograd Majorka
Kada da kupim karte Beograd Majorka ?
Promotivna cena avio karte Beograd Majorka
Cena avio karte Beograd Majorka
Avio karta Beograd Majorka u jednom pravcu
Povratna avio karta Beograd Majorka cena
Kako da rezervišem avio karte Beograd Bodrum ?
Online rezervacija avio karte Beograd Majorka
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Majorka
Pitanja i odgovori za avio karte Beograd Majorka
Da li postoji direktan let Beograd Majorka ?
Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Majorka ?
Koliko traje let Beograd Majorka ?
Avio karte za Majorku iz okruženja
Aerodromski transfer za let Beograd Majorka
Majorka opšte informacije
Majorka
Aerodrom Majorka PMI
Dolazak i odlazak sa aerodroma Palma PMI

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd Majorka. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd Majorka


Avio Kompanije za Majorka (PMI)
Swiss
Austrian

Ostale ponude avio karata


Magazin - Majorka (PMI)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Španija


Španija avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji