avio karte
Beograd – Dalas

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – DalasAvio karte Beograd Dalas

Rezervacija avio karte Beograd Dalas

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Dalas? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Dalas brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Dalas

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Dalas.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Dalas

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Dalas, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Dalas. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Dalas.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Dalas

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Dalas, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Dalas. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Dalas

Jeftine avio karte Beograd Dalas

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Dalas, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Dalas koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Dalas.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Dalas

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Dalas :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Dalas se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Dalas

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Dalas, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Dalas promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Dalas

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Dalas kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Dalas i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Dalas

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Dalas, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Dalas

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Dalas najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Dalas.

Cena avio karte Beograd Dalas koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Dalas. .

Informacije o letovima Beograd Dalas

Direktan let Beograd Dalas

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Dalas.

Let Beograd Dalas sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Dalas sa jednim presedanjem

Let Beograd Dalas sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Dalas sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Dalas

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Dalas već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Dalas sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Dalas sa jednim presedanjem.

Let Beograd Dalas dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Dalas sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Dalas

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Dalas.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Dalas sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Dalas sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Dalas

Love Field – DAL, Dalas, Sjedinjene Americke Države

Ukratko o Dalasu

Dalas je jedan od najuzbudljivijih gradova severne Amerike, dom prelepih parkova, istorijskih mesta, odličnih sportskih timova, kulturnih centara, žive art scene… Grad se nalazi u Teksasu, a širom sveta je poznat po nemiloj sceni ubistva američkog predsednika Džona Kenedija. Do Dalasa se stiže sa minimum jednim presedanjem u nekoj od evropskih metropola.

Avio karte su povoljnije samo ako se rezervišu znatno pre planiranog putovanja. Odmah po sletanju videćete pano dobrodošlice u Dalas na kojem piše „dobrodošli na divlji zapad“! Ako priželjkujete sjajan pogled na grad, onda preporučujemo posetu poznatom Reunion Tower oblakoderu.

Nedaleko od ovog oblakodera nalazi se muzej „The Sixth Floor Museum“ koji je posvećen životu Džona Kenedija i skriva lokaciju sa koje je predsednik Amerike ubijen. U centru grada se nalazi i JFK memorijalni centar, još jedno popularno turističko odredište u Dalasu.

Uz veliki broj muzeja, kulturnih i istorijskih centara, jedno od najvećih i definitivno najzanimljivijih umetničkih dela u Dalasu gledaće vas pre nego što ga i sami primijetite – ogromno oko koje se nalazi preko puta prestižnog hotela „The Joule“.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Dalas
Avio karte Beograd Dalas
Online rezervacija avio karte Beograd Dalas
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Dalas
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Dalas
Jeftine avio karte Beograd Dalas
Plaćanje avio karte Beograd Dalas
Promena avio karte za let Beograd Dalas
Otkaz avio karte Beograd Dalas
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Dalas
Cena avio karte Beograd Dalas
Informacije o letovima Beograd Dalas
Trajanje Leta Beograd Dalas
Aerodrom Beograd
Aerodrom Dalas

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Dalas. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Dalas


Avio Kompanije za Dalas (DAL)
Airfrance
Alitalia
Swiss
Lufthansa
British airways

Ostale ponude avio karata


Magazin - Dalas (DAL)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Amerika avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji