avio karte
Beograd – Atlanta

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – AtlantaUkratko o Atlanti

Atlanta je glavni grad države Džordžija, SAD od 1868 godine. Sedište je okruga Fulton i jednim delom u okrugu DeKalb. Atlanta se prostire u podnožju planina Blue Ridge u ​​severozapadnom delu Džordžije, jugoistočno od reke Chattahoochee.

Atlanta je najveći grad Džordžije i glavni trgovački i transportni centar na jugoistoku Sjedinjenih država, koji je centar velikog  gradskog područja koje uključuje čak 20 okruga i gradova.

Atlantu još nazivaju Južnim Njujorkom, iako stanovnici ovog grada vole da su jedinstveni.

Za Atlantu i noviju istoriju se vezuje značajno ime, Martin Luther King-a koji je tu rođen i odrastao i koji je posvetio svoj život borbi za građanska prava Afroamerikanaca. Atlanta je takođe grad koji je izumeo Coca-Colu i  sedište je jedne od najznačajnijih televizija – CNN.

Avio karte Beograd Atlanta
Atlanta, panorama noću, Image by Eric Stokley from Pixabay

Kada je najbolje vreme da se poseti Atlanta?

Idealno vreme za posetu Atlante je od marta do maja, kada su klimatski uslovi veoma povoljni jer možete da uživate u raznim gradskim koncertima i aktivnostima na otvorenom.

Iako takvih događaja ima i tokom leta, imajte u vidu da su leta izuzetno vrela i vlažna, a cene smeštaja visoke. Rezervišite na vreme smeštaj i avio karte Beograd Atlanta.

Jeftine avio karte Beograd Atlanta

Jeftine avio karte Beograd Atlanta možete dobiti u vreme kada nema velikih događaja, manifestacija, verskih i državnih praznika.

Jeftina avio karta Beograd Atlanta, može se obezbediti ako pratite na našem sajtu promocije i prijavite se na naš newsletter kako bi na vreme dobili informaciju o promocijama avio kompanija koje lete za Atlantu.

Avio karte Beograd Atlanta centar noću
Atlanta centar noću / Photo by wes lewis on Unsplash

Kada da kupim karte Beograd Atlanta ?

Avio karte Beograd Atlanta, zbog velike potražnje je najbolje rezervisati minimum 2 meseca pre planiranog putovanja.

Ukoliko putujete  u vreme praznika ili velikih manifestacija preporučujemo vam da hotelski smeštaj, koji je tad skuplji, i let za Atlantu, odnosno avio karte Beograd Atlanta rezervišete barem nekoliko meseci ranije.

Promotivna cena avio karte Beograd Atlanta

Tokom promotivnog perioda  avio karta Beograd Atlanta kreće se oko 610 evra sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg.

Imajte u vidu da je tokom trajanja promocije broj mesta i period putovanja ograničen za avio karte Beograd Atlanta.

Cena avio karte Beograd Atlanta

Redovna cena avio karte Beograd Atlanta kreće se od 630 evra. U tu cenu uključen je samo ručni prtljag do 8kg. Za prtljag koji se čekira potrebno je izvršiti doplatu koja zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Atlanta.

Avio karta Beograd Atlanta u jednom pravcu

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Atlanta u jednom pravcu je sa avio kompanijom Qatar Airways i kreće se od 510 eura. U cenu je uključen ručni prtljag, i 2 komada prtljaga od 23kg. Ovaj let za Atlantu je  sa jednim presedanjem u Dohi.

Povratna avio karta Beograd Atlanta cena

Cena povratne avio karte Beograd Atlanta najpovoljnija je preko kompanije KLM i Delta Airlines i iznosi 630 eura. U cenu je uključen samo ručni prtljag. Ovaj let za Atlantu je sa jednim presedanjem u Amsterdamu, u odlasku i dva presedanja u povratku sa kompanijom Delta u Njujorku i Rimu.

Avio karte Beograd Atlanta panorama
Atlanta panorama / Image by William Thompson from Pixabay

Kako da rezervišem avio karte Beograd Atlanta ?

Vaše avio karte Beograd Atlanta možete rezervisati na tri načina.

 • Možete napraviti online rezervaciju
 • Možete nas pozvati telefonom na naše brojeve
 • Možete nas posetiti u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu.

Online rezervacija avio karte Beograd Atlanta

U svakom trenutku na našem sajtu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Atlanta. Popunjavanjem forme u vrhu strane sistem će izbaciti raspoložive letove za unete termine putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Atlanta

Ukoliko želite da napravie telefonsku rezervaciju avio karte Beograd Atlanta slobodno nas pozovite telefonom na naš mobilni telefon +381 62 42 42 84 ili na besplatni telefonski broj 0800 400 104. Takodje, dostupni smo i preko Vibera i Whatsapp-a.

Pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Atlanta

U nastavku se nalaze najčešća pitanja i odgovori vezani za let Beograd Atlanta: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili odgovor vezano za avio karte Beograd Atlanta slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili nas pozovite telefonom na broj +381 62 42 42 84 ili 0800 400 104.

Koliko košta online rezervacija avio karte Beograd Atlanta ?

Online rezervacija za let Beograd Atlanta je besplatna. Takodje besplatna je i telefonska rezervacija avio karte Beograd Atlanta.

Koliki je rok za uplatu avio karte Beograd Atlanta ?

Po izvršenoj rezervaciji avio karte Beograd Atlanta primićete na email instrukcije za uplatu avio karte. U instrukcijama je naznačen rok za uplatu koji je najčešće 24h. Savetujemo vam da uplatu izvršite u što kraćem roku.

Da li moram da otkažem moju rezervaciju avio karte Beograd Atlanta ?

Vaša rezervacija može biti aktivna samo odredjeno vreme 24-48 sati za većinu letova (za neke promotivne letove i kraće od 24 sata). Po isteku tog vremenskog limita vaša rezervacija avio karte Beograd Atlanta biće otkazana.

Da li mogu da promenim avio kartu Beograd Atlanta ?

Vaša avio karta Beograd Atlanta može biti promenjena u svakom trenutku po važećem pravilniku avio kompanije. Naravno kako bi troškovi promene bili što niži, savetujemo vam da Vašu avio kartu za let Beograd Atlanta promenite pre početka putovanja ukoliko je moguće.

Da li mogu da vratim novac od avio karte Beograd Atlanta ?

Ukoliko želite da otkažete vaše putovanje, vaš novac biće vraćen u skladu sa pravilima tarife Vaše avio karte Beograd Atlanta. Najćešće je u pitanju samo iznos aerodromskih taksi.

Da li mi treba putno osiguranje za let Beograd Atlanta ?

Ukoliko već imate avio kartu za let Beograd Atlanta, preporučujemo vam da kupite i osiguranje. Na našem sajtu postoji opcija za online kupovinu putnog osiguranja uz opciju koja pokriva i lečenje od bolesti izazvane COVID-19 visurom.

Da li je prtljag uključen u cenu avio karte Beograd Atlanta ?

Najčešće je u cenu avio karte Beograd Atlanta uključen samo ručni prtljag maksimalne težine do 8kg. Uz doplatu postoji opcija kupovine prtljaga koji se predaje maksimalne težine do 23 kilograma u jednom komadu (1 kofer ili jedna torba).

Cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Atlanta.

Više informacija o prtljagu pogledajte na linkovima Čekirani Prtljag i Ručni Prtljag

Let Beograd Atlanta, ATL znak u parku
Atlanta, ATL znak u parku / Image by michaelmko from Pixabay

Da li postoji direktan let Beograd Atlanta?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Atlanta već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Avio karte Beograd Atlanta mogu se kupiti preko našeg sajta. Popunite formular u vrhu strane  i proverite cene za Vaše putovanje.

Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Atlanta?

Letovi za Atlantu obavljaju se preko sledećih avio kompanija: Delta, Austrian Airlines, Air Serbia, United Airlines, KLM, Qatar Airways, Lufthansa, Alitalia, Air France, Turkish Airlines, Swiss i druge..

Koliko traje let Beograd Atlanta?

Let Beograd Atlanta traje oko 13 sati i 30 minuta sa jednim presedanjem. Avio karte Beograd Atlanta, odnosno letovi za Atlantu sa dva presedanja traju od  15 do 18 sati u zavisnosti od avio kompanije.

U nastaku su prikazani letovi za Atlantu iz Beograd i njihovo trajanje u zavinosti od avio kompanije koja obavlja let:

Let Beograd Atlanta sa jednim presedanjem

Trajanje leta:  13h 25m+ / avio kompanija: Air Serbia, Delta / presedanje Amsterdam

Trajanje leta:  13h 45m+ / avio kompanija: KLM / presedanje Amsterdam

Trajanje leta:  14h 15m+ / avio kompanija: Lufthansa / presedanje Frankfurt

Trajanje leta:  14h 45m+ / avio kompanija: Air Serbia, Virgin Atlantic / presedanje London

Trajanje leta:  15h 50m+ / avio kompanija: Air Serbia, Virgin Atlantic Jet Blue / presedanje Njujork

Trajanje leta:  16h 05m+ / avio kompanija: Air Serbia, Air France / presedanje Pariz

Trajanje leta:  16h 50m+ / avio kompanija: Turkish Airlines / presedanje Istanbul

Let Beograd Atlanta sa dva presedanja

Trajanje leta:  15h 00m+ / avio kompanija: Air Serbia, Croatia, Delta / presedanje Zagreb, Frankfurt

Trajanje leta:  16h 35m+ / avio kompanija: SWISS, American / presedanje Cirih, Čikago

Trajanje leta:  17h 00m+ / avio kompanija: Lufthansa, United / presedanje Frankfurt, Njujork

Trajanje leta:  18h 00m+ / avio kompanija: Austrian, Delta / presedanje Beč, Njujork

Avio karte Beograd Atlanta, Koka Kola muzej
Atlanta, Koka Kola muzej / Photo by Akhil Yerabati on Unsplash

Letovi za Atlantu iz okruženja

Letovi za Atlantu iz Zagreba

Letovi za Atlantu iz Zagreba u jednom smeru kreću se od 546 eura, sa kompanijama Croatia i Delta Air Lines, sa uključenim jednim komadom prtljaga od 23 kg.

Cena povratne avio karte za Atlantu iz Zagreba kreće se od 560 eura sa kompanijom Delta Air Lines ( KLM ) sa jednim presedanjem. U cenu je uključen samo ručni prtljag od 8kg.

Letovi za Atlantu iz Sarajeva

Let za Atlantu iz Sarajeva kreće se od 570 eura preko avio kompanija Croatia i Delta Air Lines, uključenim ptrljagom od 23kg.

Cena povratnog leta za Atlantu iz Sarajeva kreće se od 623 eura sa avio kompanijama  Austrian Airlines i United. U ovu cenu je uračunat samo ručni prtljag.

Letovi za Atlantu iz Podgorice

Cena povratne avio karte Podgorica Atlanta kreće se od 709 eura, preko kompanija Lufthansa i Austrian airlines. Let je sa dva presedanja, a u cenu je uključen samo ručni prtljag.

Cena avio karte u jednom smeru se kreće od 611 eura sa 2 komada prtljaga od 23kg preko Turkish Airlines-a.

Letovi za Atlantu iz Skoplja

Cena avio karte Skoplje Atlanta u jednom pravu kreće od 592 eura sa avio kompanijama Crotaia i Delta Air Lines. Cena povratne avio karte  Skoplje Atlanta preko avio kompanije Austrian Airlines i Air Canada kreće se od 582 eura.

Let je sa dva presedanja, a u cenu je uključen samo ručni prtljag.

Letovi za Atlantu iz Budimpešte

Let u jednom pravcu iz Budimpešte za Atlantu kreće se od 422 eura, sa uračunata 2 komada prtljaga od 23kg, i jednim presedanjem u Dohi, a cena povratnog leta je od 482 eura sa avio kompanijama Lufthansa i United.

Let je sa dva presedanja , a u cenu je uključen samo ručni prtljag.

Letovi za Atlantu iz Sofije

Let za Atlantu iz Sofije u jednom smeru se kreće od 388 evra, sa jednim presedanjem i 2 komada prtljaga od 23kg  dok se cena povratne avio karte kreće od 662 eura, a prevoznik je avio kompanija Air France, a u cenu je uključen samo ručni prtljag.

Let je sa jednim presedanjem.

Avio karte Beograd Atlanta akvarijum
Atlanta akvarijum / Image by RenataCorrea from Pixabay

Aerodromski transfer za let Beograd Atlanta

Svi naši putnici koji su kod nas kupili avio karte Beograd Atlanta imaju opciju po povlašćenim cenama na našem sajtu da rezervišu aerodromski transfer sa vaše adrese u Novom Sadu i okolini do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Postoji mogućnost transfera samo u jednom pravcu.

Atlanta opšte informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GTM -4 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1 404, 678, 770
Populacija: oko 500.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 19 km
Metro sa aerodroma: Ne
Voz sa aerodroma: Da
Shuttle Bus: Da
Direktan let: Ne

Atlanta

U nastavku za sve one koji su se odlučili za putovanje u Atlantu, daćemo par saveta gde mogu da izađu, šta dobro da pojedu i naravno šta ne bi trebalo da propuste u ovom sjajnom gradu.

Avio karte Beograd Atlanta, panoramski točak
Atlanta, panoramski točak / Image by Paul Brennan from Pixabay

Atlanta 5 najboljih  turističkih atrakcija

 1. High Museum of Art – Visoki muzej umetnosti sa impresivnom umetničkom kolekcijom, za više informacija posetite zvaničan link high.org
 2. Georgia Aquarium – Akvarijum Džordžija uz bogati morski svet, više informacija na zvaničnom linku georgiaaquarium.org 
 3. World of Coca Cola – Svet koka kole, muzej najpopularnijeg pića na svetu, za više informacija posetite zvanični link
  worldofcoca-cola.com
 4. Martin Luther King Jr National Historic Site – Nacionalno istorijsko sedište Martin Luter King-a, Nacionalni park i rodno mesto, za više informacija posetite zvanični link nps.gov
 5. Atlanta Botanical Garden – Botanička bašta, koja se nalazi uz poznati park Pijemont, sa impozantnom zbirkom biljaka i životinja, za više informacija posetite zvanični link atlantabg.org
Avio karte Beograd Atlanta, statua Koka Kola
Atlanta, statua Koka Kola / Image by Ribastank from Pixabay

Atlanta 5 najboljih mesta za izlazak

 1. Hopspot Beer Tours of Atlanta – iskusite neverovatnu kulturu zanatskog piva u Atlanti. Adresa 5 Mountain Street, Atlanta, Georgia, 30339, za više informacija posetite link hop spot beer tours
 2. Inman Park – zovu ga još i najstarije susedstvo Atlante. Ovo je najbolji kvart za noćni život u istočnom delu Atlante između ”Little five Points ”i ”Starog četvrtog odeljenja” .Prelepo uređen park sa bezbroj kafića, barova i restorana.  Za više informacija posetite link Inmanpark.org
 3. Compound – jedan od najboljih noćnih klubova u Atlanti, sastoji se od otvorenog i zatvorenog prostora, otmeni ambijent, sa fantastično zabavnom atmosferom. Ulaz u Compound je oko 20 USD. Adresa: 1008 Brady Ave NW, Atlanta, GA 30318. Za više informacija posetite link agentertainment.com.
 4. District – ovaj popularni klub ( diskoteka ), je idealan za ludi provod uz sjajnu muziku poznatih umetnika koji ovde nastupaju uz fantastičnu rasvetu i lasere. Takođe se izvode i događaji na otvorenom. Adresa: 269 Armour Drive Ne. Atlanta, GA 30324. Za više informacija posetite link districtatlanta.com
 5. Blind Wilie’s Bar- odličan bar sa živom i raznovrsnom muzikom, bluz, jazz, R&B, Roots & Soul. Očekujte opuštenu atmosferu uz sjajan zvuk, hranu i piće u prepunom baru. Adresa: 828 North Highland Avenue Northeast, Atlanta, GA 30306.  Za više informacija posetite link blindwilliesblues.com

Atlanta 5 najboljih restorana

 1. Bacchanalia – restoran moderne američke kuhinje, sa raznovrsnom ponudom.  Adresa: 1460 Ellsworth Industrial Blvd.Atlanta, GA 30318, za više informacija pogledajte zvaničan link Bacchanalia restaurant
 2. Bones Restaurant –Steak house, jedan od boljih restorana u Atlanti sa stejkovima ( odrescima ). Jedan kompletan obrok sa predjelom i sa pićem će Vas koštati oko 70-80 dolara, po osobi. Adresa: 3130 Piedmont Rd NE, Atlanta, GA 30305 Za više informacija pogledajte zvaničan link bonesrestaurant.com
 3. Gunshow restaurant– je potpuno inovativan restoran tradicionalne američke kuhinje, gde imate interakciju sa osobljem, gde vam je posebno prezentovan obrok, i gde se kokteli pripremaju pored stola. Neobično mesto kombinacije odlične hrane i predstave. Adresa: 924 Garrett St, Atlanta, GA 30316 za više informacija pogledajte zvaničan link Gunshow
 4. Blue Ridge Grill- ekskluzivni restoran, sofisticirane hrane i usluge, za ljubitelje ribe i morskih plodova i za one koji su spremni da izdvoje veću sumu novca za ručak ili večeru. Adresa: 1261 West Paces Ferry Rd NW, Atlanta, GA 30327, za više informacija pogledajte zvaničan link blueridgegrill.com
 5. Kyma- Grčki restoran mediteranske kuhinje- Pano I. Karatassos je izvršni kuvar Kime, izvršni šef korporacije u Buckhead Life Restaurant Group i autor knjige Modern Greek, čiji neosporan talenat možete iskusiti baš u ovom restoranu.  CookingAdresa: 3085 Piedmont Rd NE, Atlanta, GA 30305 za više informacija pogledajte zvaničan link Buckheadrestoraunts.com

Atlanta 5 najboljih događaja

 1. Atlanta Botanical Garden concerts – u velelepnoj botaničkoj bašti se često tokom godine održavaju brojni muzički koncerti i festivali. Kalendar ovih događaja možete pogledati na zvaničnoj stranici Atlanta Botanical Garden
 2. Serenbe Playhouse – pozorište na otvorenom sa pregršt muzičkih, umetničkih, plesnih, filmskih, pozorišnih performansi. Za više informacija i vremenu održavanja ovih manifestacija posetite link Artsatl.org 
 3. Historic Fourth Ward Park – u ovom istorijskom parku 4. odeljenja, u amfiteatru možete prisustvovati brojnim manjim kulturnim manifestacijama i muzičkim festivalima, nekoliko puta godišnje, i vrlo često je besplatno. Za više informacija o vremenu održavanja ovih događaja pogledajte link atlantabuzz.com
 4. Music park Masquerade –  jedan od najlepših parkova, sa mnogo različitih koncerata i festivala tokom cele godine, pogotovo ako volite metal, punk, rock bendove i elektronski zvuk. Za više informacija o cenama ulaznica i kalendaru koncerata pogledajte link Masquerade Atlanta
 5. CNN  Tour – nemojte propustiti da obiđete zgradu ove prestižne televizije i vidite iza kulisa, kako se emituju vesti, glavnu redakciju i obiđete studije informacionih kanala. Cena ture je oko 15 dolara za odrasle i 12 za decu. Više informacija o ovoj turi i ulaznicama pogledajte na linku CNN Studio Tour 
Avio karte Beograd Atlanta, aerodrom Hartsfield Jackson
Atlanta, aerodrom Hartsfield Jackson / Photo by Miguel Ángel Sanz on Unsplash

Aerodromi Atlanta

Atlanta ima više aerodroma. Letovi za Atlantu iz Evrope uglavnom dolaze na ova dva aerodroma Hartsfield- Jackson Atlanta International Airport (ATL) i Savannah / Hilton Head International Airport ( SAV )

Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport (ATL)

Hartsfield- Jackson Atlanta International Airport međunarodni aerodrom u Atlanti ( ATL ) koji opslužuje Atlantu, nalazi se na 11km od centra grada.

Nazvan je po bivšim gradonačelnicima Atlante i sedmi je najprometniji  međunarodni aerodrom za putnički saobraćaj.

Terminal za međunarodni saobraćaj se nalazi na istočnoj strani aerodroma, a većina međunarodnih letova obavlja se iz Konkursa E i F.

Polasci su na nivou 2 gde je prijavljivanje dostupno avio kompanijama Delta, Virgin Atlantic, Lufthansa i British Airways.

Više Informacija o aerodromu možete pogledati na stranici atl.com/maps

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa Hartsfield-Jackson aerodrome pogledajte link flightstats.com/v2/flight-tracker/arrivals/ATL

Savannah / Hilton Head International Airport ( SAV )

Savannah / Hilton Head International Airport ( SAV ) – je komercijalni i vojni aerodrom u Savani, Džordžija i nalazi se oko 16 km od centra Savane.

Ovaj aerodrom ima dve piste i jedan putnički terminal sa 15 kapija.

Pogodnosti i usluge terminala sadrže bankomate, restorane, maloprodajne objekte i USO objekat. Za više informacija o aerodromu pogledajte link savannahairport.com

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa aerodroma Savannah / Hilton Head  pogledajte link Atlanta dolazni i odlazni letovi savannahairport.com/flights/arrivals-and-departures/

Dolazak i odlazak sa aerodroma Hartsfield-Jackson Atlanta ATL

Aerodrom Hartsfield-Jackson Atlanta adresa: 6000 N Terminal Pkwy, Atlanta, GA 30320

Aerodrom Hartsfield-Jackson Atlanta ATL – Autobus

Redovna cena autobuskog transporta MARTA iznosi 2,50 dolara za jednosmerno putovanje autobusima.

Možete platiti gotovinom,  u autobusu, u suprotnom, cena karte mora se dodati na karticu Breeze koja se može ponovo učitati (2 USD) ili na papirnu kartu za jednokratnu upotrebu od 1 USD.

Karticu ili kartu možete kupiti zajedno sa tarifom na svim autobuskim stanicama MARTA ili putem Interneta.

Više informacija o redu vožnje autobusa za Atlantu sa aerodroma pogledajte ovde martaguide.com/how-to-ride-marta-buses

 Aerodrom Hartsfield-Jackson Atlanta ATL – Voz

Za prevoz vozom od međunarodnog aerodroma Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL) do centra Atlante, treba da kupite kartu za Breeze koje su dostupne na automatima koji se nalaze u prostoru za predaju prtljaga ili u kiosku RideStore.

Za kartu u jednom smeru odaberite opciju „Putovanja“, a za više putovanja opciju „Dan“. Karta u jednom pravcu košta 2,20 € (2,50 USD )

Na ovom linku nalaze se informacije o redu vožnje brzog železničkog sistema ‘’MARTA’’ sa aerodroma Hartsfield-Jackson ATL red vožnje za vozove martaguide.com/how-to-ride-marta-trains

Aerodrom Hartsfield-Jackson Atlanta ATL – Rent-A-Car

Na aerodromu Hartsfield-Jackson Atlanta ATL i dolaznim terminalima postoje mnogobrojne rent-a-car agencije. Preporučujemo da vašu rezervaciju vozila izvršite online pre puta kako bi skratili vreme boravka na aerodromu i dobili bolju cenu za najam vozila.

Pogledajte koje su rent-a-car kuće prisutne na aerodromu Hartsfield-Jakson Atlanta pogledajte na ovom linku autorentals.com

 

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Atlanta
Ukratko o Atlanti
Kada je najbolje vreme da se poseti Atlanta?
Jeftine avio karte Beograd Atlanta
Kada da kupim karte Beograd Atlanta ?
Promotivna cena avio karte Beograd Atlanta
Cena avio karte Beograd Atlanta
Avio karta Beograd Atlanta u jednom pravcu
Povratna avio karta Beograd Atlanta cena
Kako da rezervišem avio karte Beograd Atlanta ?
Online rezervacija avio karte Beograd Atlanta
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Atlanta
Pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Atlanta
Da li postoji direktan let Beograd Atlanta?
Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Atlanta?
Koliko traje let Beograd Atlanta?
Letovi za Atlantu iz okruženja
Aerodromski transfer za let Beograd Atlanta
Atlanta opšte informacije
Atlanta
Atlanta 5 najboljih  turističkih atrakcija
Atlanta 5 najboljih mesta za izlazak
Atlanta 5 najboljih restorana
Atlanta 5 najboljih događaja
Aerodromi Atlanta
Dolazak i odlazak sa aerodroma Hartsfield-Jackson Atlanta ATL

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Atlanta. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Atlanta


Avio Kompanije za Atlanta (ATL)
Austrian
Lufthansa
Swiss
Airfrance
Klm
Alitalia
Qatar
Turkish airlines
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Atlanta (ATL)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Amerika avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji