avio karte
Beograd – Nju Orleans

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Nju OrleansNju Orleans (New Orleans) je jedan od najromantičnijih i najveselijih gradova na svetu. Džez, bluz, kreolska kultura, kolonijalna arhitektura, duh Francuske… Ovo je najveći grad savezne države Luizijana, i nalazi se na obali Meksičkog zaliva.

Do Nju Orleansa možete stići sa presedanjem u nekoj od evropskih metropola i još jednim presedanjem u Atlanti, a Vaše avio karte možete povoljnije nabaviti samo ukoliko dosta pre rezervišete karte.

Ovo je grad lepote poroka između vudu hramova. Grad misterija. Zbog izuzetnog provoda koji ovaj grad nudi, nazivaju ga „Big easy“ – „veliko opušteno“. Reka Misisipi je duša ovog grada, a nakon Njujorka i Las Vegasa ovo je najposećenija turistička destinacija u SAD-u.

Burbon street, Dekatur ulica sa galerijama – umetnički kvart grada, Francuska pijaca, katedrala Svetog Luja.Crveni tramvaj koji vozi duž „Street canal” i zeleni koji vozi duž „Saint Charls Aveniu”, su turistička atrakcija.
Zeleni tramvaj ide i duž Garden distrikta, najlepšeg dela Nju Orelansa sa božanstvenim kućama sve do čuvenog groblja “Lafajet”.

Suveniri se prodaju svuda, ali ih je najpovoljnije pazariti preko “Craig list”, internet portala gde građani nude na prodaju sve i svašta.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Nju Orleans

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Nju Orleans. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Nju Orleans


Avio Kompanije za Nju Orleans (MSY)
Airfrance
Alitalia
Lufthansa
Austrian
Klm
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Nju Orleans (MSY)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Amerika avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji