avio karte
Beograd – Nju Orleans

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Nju OrleansAvio karte Beograd Nju Orleans

Rezervacija avio karte Beograd Nju Orleans

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Nju Orleans? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Nju Orleans brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Nju Orleans

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Nju Orleans.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Nju Orleans

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Nju Orleans, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Nju Orleans. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Nju Orleans.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Nju Orleans

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Nju Orleans, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Nju Orleans. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Nju Orleans

Jeftine avio karte Beograd Nju Orleans

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Nju Orleans, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Nju Orleans koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Nju Orleans.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Nju Orleans

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Nju Orleans :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Nju Orleans se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Nju Orleans

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Nju Orleans, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Nju Orleans promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Nju Orleans

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Nju Orleans kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Nju Orleans i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Nju Orleans

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Nju Orleans, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Nju Orleans

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Nju Orleans najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Nju Orleans.

Cena avio karte Beograd Nju Orleans koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Nju Orleans. .

Informacije o letovima Beograd Nju Orleans

Direktan let Beograd Nju Orleans

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Nju Orleans.

Let Beograd Nju Orleans sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Nju Orleans sa jednim presedanjem

Let Beograd Nju Orleans sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Nju Orleans sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Nju Orleans

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Nju Orleans već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Nju Orleans sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Nju Orleans sa jednim presedanjem.

Let Beograd Nju Orleans dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Nju Orleans sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Nju Orleans

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Nju Orleans.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Nju Orleans sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Nju Orleans sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Nju Orleans

L Armstrong Intl – MSY, Nju Orleans, Sjedinjene Americke Države

Ukratko o Nju Orleansu

Nju Orleans (New Orleans) je jedan od najromantičnijih i najveselijih gradova na svetu. Džez, bluz, kreolska kultura, kolonijalna arhitektura, duh Francuske… Ovo je najveći grad savezne države Luizijana, i nalazi se na obali Meksičkog zaliva.

Do Nju Orleansa možete stići sa presedanjem u nekoj od evropskih metropola i još jednim presedanjem u Atlanti, a Vaše avio karte možete povoljnije nabaviti samo ukoliko dosta pre rezervišete karte.

Ovo je grad lepote poroka između vudu hramova. Grad misterija. Zbog izuzetnog provoda koji ovaj grad nudi, nazivaju ga „Big easy“ – „veliko opušteno“. Reka Misisipi je duša ovog grada, a nakon Njujorka i Las Vegasa ovo je najposećenija turistička destinacija u SAD-u.

Burbon street, Dekatur ulica sa galerijama – umetnički kvart grada, Francuska pijaca, katedrala Svetog Luja.Crveni tramvaj koji vozi duž „Street canal” i zeleni koji vozi duž „Saint Charls Aveniu”, su turistička atrakcija.
Zeleni tramvaj ide i duž Garden distrikta, najlepšeg dela Nju Orelansa sa božanstvenim kućama sve do čuvenog groblja “Lafajet”.

Suveniri se prodaju svuda, ali ih je najpovoljnije pazariti preko “Craig list”, internet portala gde građani nude na prodaju sve i svašta.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Nju Orleans
Avio karte Beograd Nju Orleans
Online rezervacija avio karte Beograd Nju Orleans
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Nju Orleans
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Nju Orleans
Jeftine avio karte Beograd Nju Orleans
Plaćanje avio karte Beograd Nju Orleans
Promena avio karte za let Beograd Nju Orleans
Otkaz avio karte Beograd Nju Orleans
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Nju Orleans
Cena avio karte Beograd Nju Orleans
Informacije o letovima Beograd Nju Orleans
Trajanje Leta Beograd Nju Orleans
Aerodrom Beograd
Aerodrom Nju Orleans

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Nju Orleans. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Nju Orleans


Avio Kompanije za Nju Orleans (MSY)
Airfrance
Alitalia
Lufthansa
Austrian
Klm
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Nju Orleans (MSY)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Amerika avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji