avio karte
Beograd – Honolulu

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – HonoluluAvio karte Beograd Honolulu

Rezervacija avio karte Beograd Honolulu

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Honolulu? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Honolulu brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Honolulu

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Honolulu.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Honolulu

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Honolulu, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Honolulu. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Honolulu.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Honolulu

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Honolulu, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Honolulu. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Honolulu

Jeftine avio karte Beograd Honolulu

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Honolulu, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Honolulu koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Honolulu.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Honolulu

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Honolulu :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Honolulu se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Honolulu

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Honolulu, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Honolulu promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Honolulu

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Honolulu kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Honolulu i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Honolulu

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Honolulu, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Honolulu

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Honolulu najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Honolulu.

Cena avio karte Beograd Honolulu koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Honolulu. .

Informacije o letovima Beograd Honolulu

Direktan let Beograd Honolulu

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Honolulu.

Let Beograd Honolulu sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Honolulu sa jednim presedanjem

Let Beograd Honolulu sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Honolulu sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Honolulu

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Honolulu već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Honolulu sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Honolulu sa jednim presedanjem.

Let Beograd Honolulu dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Honolulu sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Honolulu

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Honolulu.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Honolulu sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Honolulu sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Honolulu

Honolulu Intl – HNL, Honolulu, Sjedinjene Americke Države

Honolulu ukratko

Honolulu je glavni grad američke savezne države Havaji. A havajska ostrva su širom sveta poznata kao jedna od najegzotičnijih i najprivlačnijih destinacija! Havaji su omiljena destinacija milionima ljudi, koji vole surfovanje, sunce i peščane plaže. Havaji predstavljaju arhipelag, koji se sastoji od 132 ostrva i atola, smešten 3.860km od kopna SAD-a, u centralnom delu Pacifika.

Do Havaja i Honolulua morate presedati barem jednom, a preporučujemo Vam vezu preko Njujorka uz „stop-over“ u ovom gradu i u odlasku i u povratku sa Havaja. Avio karte nisu jeftine, kao uostalom sve na Havajima. Ipak je to destinacija za one sa dubljim džepom. Da bi ste razumeli narod Havaja, predlažemo Vam da obavezno posetite Polinežanski kulturni centar.

Svakako iznajmite automobil, jer samo tako ćete moći u potpunosti da uživate u čarima Havajskih ostrva. Provozajte se čuvenim putem do Hane – dug je 84km i vodi od mesta Kahului do mesta Hana duž severne obale ostrva Maui. Ovaj uski, krivudavi put pravo je čudo inženjerstva. Sa oko 620 krivina i 59 mostova.

Havaji su ostrva vulkanskog porekla i poznati su širom sveta po svojim vulkanima, te obavezno morate posetiti Nacionalni park Havajski vulkani. Grad Honolulu, prestonica Havaja, nalazi se na ostrvu Oahu. I svakako da u ovom gradu prvo što treba da vidite jeste jedna od najpoznatijih plaža na svetu Waikiki. Aloha!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Honolulu
Avio karte Beograd Honolulu
Online rezervacija avio karte Beograd Honolulu
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Honolulu
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Honolulu
Jeftine avio karte Beograd Honolulu
Plaćanje avio karte Beograd Honolulu
Promena avio karte za let Beograd Honolulu
Otkaz avio karte Beograd Honolulu
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Honolulu
Cena avio karte Beograd Honolulu
Informacije o letovima Beograd Honolulu
Trajanje Leta Beograd Honolulu
Aerodrom Beograd
Aerodrom Honolulu
Honolulu ukratko

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Honolulu. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Honolulu


Avio Kompanije za Honolulu (HNL)
Swiss
Austrian
Lufthansa
Alitalia
Klm

Ostale ponude avio karata


Magazin - Honolulu (HNL)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Amerika avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji