avio karte
Beograd – Los Anđeles

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Los AnđelesObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Los Anđeles na vreme

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Los Anđeles kreće se do 560€. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Los Anđeles potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju minimum 5 nedelja pre samog putovanja.

Do Los Anđelesa možete stići letom sa jednim presedanjem u nekoj od evropskih metropola.

Avio karte Beograd Los Anđeles možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Zadavanjem vaših kriterijuma za pretragu dobićete rezultate iz kojih samo treba da odaberete najjeftiniju ponudu ili ponudu koja najviše odgovara vašim kriterijumima.

Potrebno je da vaše putovanje isplanirate na vreme, posebno ako se radi o interkontinentalnim letovima. Što je rezervacija ranija veća je mogućnost da obezbedite jeftine avio karte Beograd Los Anđeles.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Los Anđelesu

Los Anđeles je sa oko 4 miliona stanovnika drugi po veličini grad u SAD i najmnogoljudniji grad savezne države Kalifornije.

Avio karte Beograd Los Anđeles
Nalazi se na obali velikog Tihog okeana, pa u gradu vlada mediteranska klima. Grad su osnovali Meksikanci u 18. veku, a već polovinom 19. veka prelazi u vlast novoformiranih Sjedinjenih Američkih Država.

Danas je grad ekonomski, kulturni i naučni centar zapadne obale, ali i centar američke industrije zabave u kome se svake godine tradicionalno dodeljuje nagrada filmske akademije, čuveni Oskar.

Šta videti u Los Anđelesu ?

Za turiste Los Anđeles je grad sunca, peščanih plaža, prostranih parkova i slavnih ličnosti. Kada se zaputite u obilazak grada imajte na umu da je grad izuzetno veliki, pa je naša preporuka kretanje autobusom ili u pratnji vodiča u organizovanoj grupi.

Prva stanica za svakog putnika je nezaobilazni Holivud. Ovaj kvart je sinonim za filmsku industriju i slavne stanovnike.

Holivudska filmska industrija treća je u svetu i godišnje proizvede preko 1000 filmova. Svoje zlatno doba imao je posle II svetskog rata kada su ovde živeli Rok Hadson, Marlon Brando, Džejms Din, Grejs Keli, Merlin Monro, Brižit Bardo, Sofija Loren i mnoga druga slavna imena.

Holivudska staza slavnih – pločnik sa imenima zvezda, zatim „Kineski bioskop“, filmski studio Paramont, tematski park Univerzal studija samo su neka od meste koja možete obići. Posebno su zanimljive ture kojima se odlazi do kuća velikih zvezda koje žive u Holivudu.

Jedan od gradskih obeležja svakako je opservatorija Grifit na vrhu planine Holivud. U ovoj opservatoriji održavaju se izložbe sa naučnom tematikom, ali najzanimljiviji je planetarijum u kojem možete uživati u predivnoj zvezdanoj predstavi.

Koncertna dvorana Volta Diznija sa fasadom od izvijenih čeličnih panela je svakako najupadljivija građevina Los Anđelesa.

Iako se u sali održavaju neki od najznačajnijih kulturno-umetničkih manifestacija njeno arhitektonsko rešenje nikada nije zadobilo naklonost ovdašnjih stanovnika, ali se zato po pravilu dopadne svakom turisti i obavezan je motiv na svim fotografijama koje se naprave prilikom boravka u Los Anđelesu.

Svake godine krajem januara sve najistaknutije ličnosti iz sveta filma skupe se u čuvenom Dolbi teatru gde se održava svečanost dodele Oskara.

Akademija bira filmske radnike i dela iz sveta filma koji su u protekloj godini skrenuli na sebe pažnju javnosti svojim kvalitetim, produkcijom i porukom koju nose.

Ukoliko želite da osetite noćni provod naći ćete ga na čuvenom Sanset bilevaru koji vodi od centra prema Beverli Hilsu. Na njemu možete uživati u divnim prizorima zalaska sunca u Tihi okean, po čemu je i dobio ime.

Plaže Los Anđelesa privlače svakodnevno ogroman broj kako turista tako i lokalnog stanovništva. Najpoznatije su čuveni Malibu sa plažom Zuma i Santa Monika.

Imidžu grada posebno doprinose mladi ljudi koji dolaze ovde u potrazi za slavom i ispunjenjem snova. Upravo zbog njih Los Anđeles je kao nijedno drugo mesto na svetu. On je veliki, prostran, lep, glasan, zabavan, veći od života i na samo jedan klik od vas.

Aerodrom Los Anđeles (LAX)

Los Anđeles (Los Angeles International Airport) je međunarodni aerodrom smešten 24km jugozapadno od centra grada. Četvrti je na svetu po prometu putnika.

Kao jedan od najvećih i najprometnijih međunarodnih aerodroma na Zapadnoj obali SAD, LAX je glavni ulaz u i iz Evrope, Latinske Amerike, Azije i Okeanije.

Sa aerodroma do centra Los Anđelesa možete doći na razne načine, taksijem, autobusom, metroom, rent a car vozilom itd.

Taxi – vozila se nalaze ispred terminala na nižim nivoima. Ovlašćena taxi vozila imaju fiksne tarife za lokalne destinacije. Lista provajdera je dostupna na sajtu aerodroma.

Autobus – javni gradski autobusi kreću od parkinga C, koji je sa terminalima povezan besplatnim autobusom. Cena prevoza se kreće od 1.50$, uz dodatne troškove od 1.40$ za usluge autoputa.

Metro – besplatni shuttle bus (autobus G) povezuje aerodrom sa metro stanicom, odakle se može ići metroom do centra grada. Cena karte je 1.50$, a vreme putovanja je 40 minuta.

Avio karte Beograd Los Anđeles

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Los Anđeles

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Los Anđeles. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Los Anđeles


Avio Kompanije za Los Anđeles (LAX)
Aeroflot
Klm
Lufthansa
Qatar
Swiss
Turkish airlines
Airfrance
Alitalia
British airways

Ostale ponude avio karata


Magazin - Los Anđeles (LAX)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Amerika avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji