avio karte
Beograd – Krasnodar

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – KrasnodarObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Krasnodar na vreme

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Krasnodar (KRR) kreće se do 155€. Ukoliko želite da obezbedote najjeftine avio karte Beograd Krasnodar potrebno je da izvršite besplatnu rezervaciju minimum četiri do pet nedelja pre planiranog putovanja.

Avio karte Beograd Krasnodar možete rezervisati potpuno besplatno popunjavanjem forme na vrhu strane. Najpre zadajte kriterujume za pretragu pa iz dobijenih rezultata možete odabrati najjeftiniju ponudu ili ponudu koja najviše odgovara vašim kriterijumima.

Iz Beograda do Krasnodara možete stići direktnim letom naše avio kompanije „AirSerbia“.

Letovi saobraćaju 3 puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i nedeljom. Jednim klikom obezbeđujete sebi povoljnu avio kartu, sa ili bez uključenog prtljaga.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Krasnodaru

Krasnodar je grad na jugu evropskog dela Rusije, glavni je i najveći grada istoimene pokrajine, najvažniji kulturni i privredni centar ovog dela Rusije.
avio karte Beograd Krasnodar
Zbog navedenih odlika nazivaju ga još i “južnom prestonicom”.Osnovala ga je carica Katarina Velika kada je pripadnicima Crnomorskog kožačkog odreda poklonila posede od reke Kubanj do obale Azovskog mora.

Grad se prvenstveno zvao Jekaterinodar što bi doslovno značilo Katarinin poklon u znak zahvalnosti carici.

Prema poslednjim podacima u gradu živi oko 900 000 stanovnika.

Zahvaljujući blizini Azovskog mora grad uživa u umereno-kontinentalnoj klimi i gotovo da nikada ne pada sneg.

Pored toga što je ekonomski i obrazovni centar regije, grad privlači pažnju svojim festivalima, lepom prirodom i aktivnim noćnim životom.

Možete da šetate uz reku Kuban i u toj šetnji obiđete brojne gradske parkove i spomenike. Zahvaljujući ljudskim naporima ali i prirodi, Krasnodar je postao prelep grad koji može učiniti vase putovanje veoma prijatnim.

Šta videti u Krasnodaru ?

Krasnaja ulica je najprometnija u gradu i mora je obići svako ko dođe u Krasnodar. Zbog svoje centralne pozicije i toga što se vikendom zatvara za saobraćaj, turistima je posebno zanimljiva te je uvek puna šetača.

Zbog svoje središnje lokacije i zatvorenog za saobraćaj automobilom vikendom, turistima je to posebno omiljena lokacija, te je zbog toga vrlo živahna ulica.

Ovde tokom dana možete šetati i gledati nastupe uličnih umetnika, kupiti suvenire ili napraviti predah u nekom od kafea i restorana.

Ovde se nalazi i fontana podignuta u čast carice Katarine II.

Muzej umetnosti Kovalenko najstariji je umetnički muzej u regionu Severnog Kavkaza i izlaže više od 9.000 umetničkih dela. Ovde između ostalih možete videti umetnička dela nastala u sovjetskoj epohi.

Sabor Katarine II privlači pažnju svojom veličanstvenom arhitekturom. Sabor je sagrađen 1890. godine u u čast carice, osnivača grada. Kroz istoriju više puta nastradao, ali je kasnijim renoviranjim uvek uspevao da povrati stari sjaj.

Posebno je vredno unutrašnje zidno slikarstvo i dekoracija.

Državni istorijski i arheološki muzej drugi je muzej koji bi trebalo poseti u ovom gradu. Sama zgrada muzeja privlači pažnju svojom veličanstvenom arhitekturom.

U muzeju su izloženi antički ukrasi i arheološki artefakti, rukopisi i vojna dokumentacija. Muzej poseduje i bogatu stručnu biblioteku.

Botanička bašta jedna je od najlepših delova Krasnodara i mesto gde se možete odmoriti od šetnje i obilaska grada.

Ova velika botanička bašta ima različito drveće i cveće i veoma je pogodna za izlete. Veverice i ptice su vrlo pitome i možete ih hraniti iz ruke.

Toplo preporučujemo posetu ovom gradu. Krasnodar nudi posebnu mladalačku energiju i širinu koja će vam sigurno ostati u lepom sećanju.

Aerodrom Krasnodar (KRR)

Međunarodni aerodrom u Krasnodaru (Pashkovsky Airport KRR) se nalazi 12 km istočno od centra grada Krasnodara. Deveti je aerodrom po prometu u Rusiji i osnovan je 1933. godine.

Danas je aerodrom u Krasnodaru od velikog značaja za Rusiju kao južna vazdušna kapija. Koriste ga veliki broj avio kompanija koje lete na preko 60 destinacija od kojih su 20 međunarodne.

Aerodrom se sastoji od jednog terminala koji je podeljen na dva dela, jedan se koristi za domaće letove a drugi za međunarodne.

Sa aerodroma do centra grada Krasnodara možete doći taksijem, autobusom ili ukoliko iznajmite automobil (rent a car).

avio karte Beograd Krasnodar

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Krasnodar

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Krasnodar. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Krasnodar


Avio Kompanije za Krasnodar (KRR)
Air Serbia
Aeroflot

Ostale ponude avio karata


Magazin - Krasnodar (KRR)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Rusija avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji