avio karte
Beograd – Moskva

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MoskvaObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Moskva na vreme

Najjeftinije avio karte Beograd Moskva (SVO) kreću se od 226 €. Potrebno je da Vašu potpuno besplatnu rezervaciju avio karte uradite i po nekoliko meseci ranije pre planiranog putovanja.

Obezbedite na vreme svoje avio karte Beograd Moskva jer se radi o jednoj od najprodavanijih destinacija.

Beograd Moskva (SVO) je let izuzetno komercijalan i frekfentan. Jednostavnim popunjavanjem forme iznad ovog teksta, potpuno besplatno uradite rezervaciju Vaše avio karte Beograd Moskva (SVO), i nemojte zaboraviti da sebi obezbedite najjeftinije avio karte Beograd Moskva (SVO).

Iz Beograda do Moskve (SVO) polazi nekoliko aviona dnevno, svih sedam dana u nedelji. Na relaciji Beograd Moskva saobraća naša nacionalna avio kompanija „Air Serbia“, ali i ruska nacionalna avio kompanija „Aeroflota“.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Moskvi

Moskva (Москва) glavni je i najveći grad Rusije i najveći grad u Evropi. Nalazi se na reci Moskvi i obuhvata površinu od gotovo 1.100 km². Procenjuje se da na ovom ogromnom području živi negde oko 11,5 miliona stanovnika, dok urbano stanovništvo grada čini 1/12 ruske populacije.
avio karte Beograd Moskva

Moskva se nalazi na reci Moskvi u Centralnom federalnom okrugu evropske Rusije. Tokom svoje istorije grad je služio kao glavni grad nizu država, od srednjovekovne Velike moskovske kneževine i pratećeg Ruskog carstva do Sovjetskog Saveza.

U središtu grada nalazi se Kremlj, utvrđeni kompleks koji je do 1703. bio političko središte Ruskog carstva, a od 1918. Sovjetskog Saveza, i od 1991. Ruske Federacije. Uz istočni zid Kremlja prostire se Crveni trg, mesto mnogih državnih ceremonija.

Na trgu se nalaze i dve verovatno najpoznatije moskovske građevine — crkva Sv. Vasilija Blaženog i mauzolej Lenjina. Kremlj je takođe jedno od nekoliko mesta svetske baštine u gradu. Oba doma ruskog parlamenta (Državna Duma i Savet Federacije) svoja sedišta takođe imaju u Moskvi.

Grad opslužuje opsežna tranzitna mreža, sa četiri međunarodne vazdušne luke, devet železničkih terminala, i moskovskim metroom, prema broju putnika drugim u svetu iza tokijskog, radi bogate i raznovrsne arhitekture priznatim kao jednom od gradskih znamenitosti.

Tokom vremena, Moskva je stekla niz epiteta, većina se odnosi na veličinu i dominantan položaj grada unutar nacije: Treći Rim (Третий Рим), Belokamenaja (Белокаменная), Pervoprestolnaja (Первопрестольная), Četrdeset četrdeset(ica) (Сорок Сороков).

Moskva je takođe veliki ekonomski i trgovački centar, dom velikog broja milijardera, te veliki deo centralne Moskve odiše zaista neverovatnim luksuzom i raskošnošću.

Svojim dolaskom na jedan od pomenuta dva moskovska aerodroma, uputite se ili gradskim prevozom, ili taksijem ka Vašem odredištu u centru Moskve. Budući da su oba aerodroma udaljena od grada po oko 50 km, vaš transfer do centra grada će potrajati barem jedan sat. Smestite se u neki od divnih moskovskih hotela, i Vaša avantura počinje!

Šta videti u Moskvi?

Naravno, vaš obilazak ovog grada mora početi od početka, a početak svih početaka u Moskvi je Crveni trg, odnosno ogromni kompleks Kremlja. Prvi susret sa Crvenim trgom će ostaviti jak utisak na Vas.

Ogroman, divan, okružen monumentalnim građevinama: Kremlj sa jedne strane, preko puta raskošna palata robne kuće GYM, u jednom dnu trga veličanstvena crkva Svetog Vasilija Blaženog sa prepoznatljivim šarenim kupolama, a u drugom dnu divna crvena palata Moskovskog Istorijskog muzeja. Prosto nećete znati gde da gledate!

Pod obavezno morate da posetite kompleks Kremlja, u koji se ulazi sa strane parka Aleksandrovski sad. Ulaznicu je najbolje da pre dolaska u Moskvu obezbedite preko interneta, zbog velikih gužvi koje vladaju. Unutar kompleksa, pored naravno vladinih zgrada, nalazi se veličanstveni Saborski trg sa divnim crkvama, potom Car zvono – najveće zvono na svetu, Car top – najveći top na svetu,

Oružana palata sa neviđenim blagom carske Rusije među kojima se posebno ističe kolekcija čuvenih Faberžeovih jaja… Potrebno Vam je za ovaj kompleks ne manje od 5-6 sati da ga obiđete.

Prošetajte se starim kvartom Kitaj Gorod sa malim živopisnim uličicama i sjajnim restoranima, potom pravac metro i obiđite nekoliko stanica koje su proglašene za najlepše u Moskvi i svetu.

Sledeći dan Vam predlažemo da posetite park Sovjetskih dostignuća VDNK sa divnim paviljonima sovjetskih republika i veličanstvenom pozlaćenom fontanom, tu je i znameniti Muzej kosmonautike. Potom metroom možete brzo da se prevezete do Vrapčijih brda (Lenjinova gora), gde se nalazi čuveni Univerzitet Lomonosov i odakle „puca“ pogled na celu Moskvu.

Posetite muzej Borodinske bitke, slavne bitke između Napoleona i Kutuzova, potom se prošetajte glavnom pešačkom zonom grada, divnom ulicom Arbat i napravite nekoliko fotografija kraj spomenika Puškinu i njegovoj Nataliji…

Za ovaj grad Vam je potrebno minimum 4 puna dana da ga malo sagledate, svakako ne da ga u potpunosti i obiđete. Toliko je Moskva velika i divna, da će Vam uvek, baš uvek, faliti barem još jedan dan.

Dobrodošli u Moskvu! Добро пожаловать в Москву!

Aerodrom Moskva Sheremetyevo (SVO)

Međunarodni aerodrom u Moskvi Sheremetyevo (SVO) se nalazi u okrugu Molžaninovski i udaljen je 29 km od centra grada. Predstavlja glavno ćvorište ruske nacionalne kompanije Aeroflot i prestavlja najveći i najprometniji aerodrom na teritoriji Ruske federacije. Na severnom delu aerodroma se nalaze terminali A, B i C dok se na južnom delu nalaze terminali D, E i F.

Do grada sa aerodroma možete doci taksijem, vozom (aeroexpress) i autobusom.

Taksi vozilo možete pronaći ispred samog aerodroma ali dosta pouzdaniji izbor je Yandex Taxi. Yandex taxi je kompanija sa sedištem na aerodromu, koja se nalazi u južnom delu. Vožnja taksijem do centra grada traje 1h. Više informacija (ovde).

Vozovi od aerodroma do gradske železničke stanice u Moskvi saobraćaju na svakih 20-30 minutna dok vožnja traje 40 minuta. Više informacija na sledećem linku (ovde).

Postoji veliki broj autobuskih linija koje voze do i sa aerodroma, a vreme putovanja se kreće od 45-90 minuta. Autobusi polaze na svakih 10 minuta. Više informacija o javnom prevozu, samom aerodromu, sadržaju koji možete pronaći kao i usluzi koja Vam je na raspolaganju, nalaze se na sledećem linku (ovde).

avio karte Beograd Moskva

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Moskva

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Moskva. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Moskva


Avio Kompanije za Moskva (SVO)
Aeroflot
Air Serbia
Red Wings Airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Moskva (SVO)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Rusija avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji