avio karte
Beograd – Rostov

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – RostovRostov ili ”Rostov na Donu”, glavni je i najveći grad Rostovske oblasti i administrativni  centar Južnog federalnog okruga Rusije. Rostov većim delom leži duž reke Don, oko 50 km iznad ušća reke gde se Don uliva u Azovsko more. Zovu ga još i ”vrata Kavkaza”…

Direktan let Beograd Rostov

Nacionalna avio kompanija Air Serbia obavljaće direktan let Beograd Rostov nedeljom i petkom. Letovi počinju od 4 Juna. Avio karte Beograd Rostov su u prodaji preko našeg sajta.

Koliko traje let Beograd Rostov?

Direktan let Beograd Rostov sa avio kompanijom Air Serbia traje 3 sata. Pored direktnog leta na liniji Beograd Rostov leti i ruska avio kompanija Aeroflot.

Koja je cena avio karata Beograd Rostov?

Cena povratne avionske karte Beograd Rostov kreće se od 349 eur ukoliko je u pitanju avio kompanija Air Serbia koja ima direktan let Beograd Rostov. Ukoliko je u pitanju povratni let Beograd Rostov sa presedanjem onda se cena kreće isto od 349 eura sa jednim presedanjem u Moskvi a prevoznik je avio kompanija Aeroflot.

Jeftine avio karte Beograd Rostov

Da bi obezbedili najpovoljniju cenu avionske karte Beograd Rostov potrebno je da rezervacija avio karte bude barem 3-4 nedelje pre odabranog datuma polaska. Takodje treba da pratite promocije avio kompanija kako bi ugrabili promotivne cene tako što se možete prijaviti na naš news letter.

Tokom promotivnog perioda cena Beograd Rostov avio karte kreće se od 150 eura ali broj mesta, period putovanja i period prodaje je ograničen. Prijavom na naš newsletter dobičete na vreme informaciju o svim dostupnim promocijama.

Online rezervacija avionske karte Beograd Rostov

Na našem sajtu u svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avionske karte Beograd Rostov. Dovoljno je da popunite formular u vrhu strane sa polaznim aerodromima. Aerodromski kod za aerodrom Nikola Tesla – Beograd je BEG. Aerodromski kod za aerodrom Platov – Rostov je ROV.

Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom rezervacije avionske karte Beograd Rostov na Donu pogledajte link kako da besplatno rezervišem avio karte online ili nas pozovite telefonom.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Rostov

Rezervacija avio karte Beograd Rostov može biti rezevisana telefonskim putem pozivom naših agenata na brojeve telefona
0800 400 104 (Besplatan poziv) ili +381 62 42 42 84 (mobilni broj).

Na našem mobilnom broju dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a za sva pitanja i pomoć oko online rezervacija avio karte.

Kako da kupim avio kartu Beograd Rostov?

Vašu avio kartu Beograd Rostov možete kupiti online na našem sajtu putem platne kartice visa, american express ili master card. Ukoliko ne želite da kupujete online postoji opcija da se uradi besplatna rezervacija avio karte Beograd Rostov.

Kada je završena rezervacija Vaše karte Beograd Rostov na email primićete instrukcije za plaćanje avio karte.

Plaćanje možete izvršiti u bilo kojoj pošti, banci ili u payspot platnim mestima. Za više informacija o plaćanju pogledajte link kako da platim avio karte.

Red letenja Beograd Rostov

Air Serbia direktan let Beograd Rostov

Let Beograda Rostov dostupan je nedeljom sa polaskom u 23:10h i dolaskom u Rostov u 03:00h narednog dana po lokalnom vremenu.
Let Beograda Rostov dostupan je petkom sa polaskom u 23:40h i dolaskom u Rostov u 03:30h narednog dana po lokalnom vremenu.

Red letenja Rostov Beograd

Air Serbia direktan let Beograd Rostov

– Let Rostova Beograd dostupan je ponedeljkom sa polaskom u 03:45h i sletanjem u Beograd u 05:55h po lokalnom vremenu.
– Let Rostova za Beograd dostupan je subotom sa polaskom u 04:15h i sletanjem u Beograd 06:25h po lokalnom vremenu.

Koje sve avio kompanije lete na relaciji Beograd Rostov?

Direktan let Beograd Rostov ima samo avio kompanija Air Serbia. Let Beograd Rostov sa presedanjem obavljaju i avio kompanije Aeroflot, Austrian Airlines, Lufthansa i Turkish Airlines. Najpovoljnije cene avio leta Beograd Rostov imaju Air Serbia i Aeroflot.
Avio karte beograd rostov na Donu
Image by Aleksandr Sobolev from Pixabay

Infromacije za putovanje u Rostov na Donu

Populacija: 1,1 mil.
Jezik: Ruski
Valuta: Ruska rublja RUB
Vremenska zona: GTM +3 (jedan sat razlike u odnosu na nas)
Priključak za struju: C / F (kod nas se koristi C)
Trajanje leta: 3 sata
Aerodrom: Platov
Aerodromski kod: ROV

Šta treba videti u Rostovu

Teatar Maksim Gorki – najpoznatija kulturna ustanova koja je rušena tokom drugog svetskog rata. Obrnovljen je 60-tih godina.

Zgrada filharmonije – ukoliko imate vremena i ljubitelj ste klasične mutike poslusajte najbolji filharmonski orkestar u južnom delu Rusije.

Obelisk Stela – ovaj obelisk podignut u čast umetnosti, nauke i kulture.

Gradski park

Park oktobarske revolucije

Puškinova ulica – najpoznatija ulica koja je prepuna spomenika i statua

Crkva Uskrsnuća – najstarija crkva u gradu koja je jedina pored onih u Sankt Peterburgu dobila dozvolu od Petra Velikog da bude napravljena od kamena kako legenda kaže.

Za više informacija o atrakcijama grada Rostov na Donu i savetima za borak u Rostovu možete pogledati sajt turističke organizacije na linku Turistička organizacija Rostova

Aerodrom Platov – Rostov

Aerodrom Platov nalazi se nekih 35 km od grada Rostov. Do aerodroma je moguće doći taksijem odnosno kolima kao i autobusom (shutle bus). Za više informacija o samom aerodromu možete pogledati link Aerodrom Platov.
Listu dolazaka i odlazaka sa Aerodroma Platov možete pogledati na linku Aerdrom Platov odlasci i dolasci.
Mapu aerodroma možete pogledati na linku Aerodrom Platov mapa.

Aerodrom Platov restorani i prodavnice

Sto se tiče restorana i prodavnica dostupnih na aerodromu Platov možete pogledati na linku Aerodrom Platov restorani i prodavnice.

Aerodrom Platov – autobuske linije

Informacije o autobuskim linijama koje voze od centra grada Rostov na Donu do Aerodroma Platov i sa aerodroma do centra možete pogledati na linku Aerodrom Platov autobuske linije.

Aerodrom Platov – rent-a car

Na dolaznom terminalu nalaze se rent-a-car agencije gde možete iznajmiti automobil. Vise informacija o rent-a-car agencijama na aerodromu Platov pogledajte na linku Aerodrom Platov rent-a-car.
Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Rostov
Direktan let Beograd Rostov
Koliko traje let Beograd Rostov?
Koja je cena avio karata Beograd Rostov?
Jeftine avio karte Beograd Rostov
Online rezervacija avionske karte Beograd Rostov
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Rostov
Kako da kupim avio kartu Beograd Rostov?
Red letenja Beograd Rostov
Red letenja Rostov Beograd
Koje sve avio kompanije lete na relaciji Beograd Rostov?
Infromacije za putovanje u Rostov na Donu
Šta treba videti u Rostovu
Aerodrom Platov - Rostov

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Rostov. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Rostov


Avio Kompanije za Rostov (ROV)
Air Serbia
Aeroflot
Lufthansa
Austrian
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Rostov (ROV)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Rusija avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji