avio karte
Beograd – Johanezburg

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – JohanezburgAvio karte Beograd Johanezburg

Rezervacija avio karte Beograd Johanezburg

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Johanezburg? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Johanezburg brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Johanezburg

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Johanezburg.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Johanezburg

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Johanezburg, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Johanezburg. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Johanezburg.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Johanezburg

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Johanezburg, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Johanezburg. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Johanezburg

Jeftine avio karte Beograd Johanezburg

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Johanezburg, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Johanezburg koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Johanezburg.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Johanezburg

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Johanezburg :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Johanezburg se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Johanezburg

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Johanezburg, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Johanezburg promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Johanezburg

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Johanezburg kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Johanezburg i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Johanezburg

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Johanezburg, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Johanezburg

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Johanezburg najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Johanezburg.

Cena avio karte Beograd Johanezburg koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Johanezburg. .

Informacije o letovima Beograd Johanezburg

Direktan let Beograd Johanezburg

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Johanezburg.

Let Beograd Johanezburg sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Johanezburg sa jednim presedanjem

Let Beograd Johanezburg sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Johanezburg sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Johanezburg

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Johanezburg već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Johanezburg sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Johanezburg sa jednim presedanjem.

Let Beograd Johanezburg dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Johanezburg sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Johanezburg

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Johanezburg.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Johanezburg sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Johanezburg sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Johanezburg

O.R. Tambo Intl – JNB, Johanezburg, Južna Afrika

Ukratko o Johanezburgu

Popularno Jo-burg je najnaseljeniji i najveći grad Južne Afrike, a u ekonomskom smislu i najbogatiji. Johanesburg nudi mnoštvo muzeja i dobar noćni život, a ukoliko više volite aktivnosti na otvorenom tu su vožnja balonom, letenje avionom sa otvorenom kabinom i mnoge druge interesantne aktivnosti.

Najbolju konekciju iz Beograda ima avio kompanija „Qatar Airways“, preko Dohe. Cena avio karte isklučivo zavisi od toga koliko ranije kupujete avio kartu. Naravno, što je polazak dalji, cena avio karte je manja. Napravite Vašu prvu fotografiju u čuvenom „Lion“ parku i igrajte se sa mladuncima lava ili se vozite po parku i uživajte u pogledu na velike mačke. Park je dom za preko osamdeset lavova i mnoge druge mesoždere.

„Gold Reef City“ (Grad zlatnog grebena) JE Zabavni park na starom rudniku zlata, a tema parka je zlatna groznica Vitvotersrand. Posetite obavezno „Constitution Hill“ gde ćete čuti tužnu ali i fascinantnu priču o istoriji Južne Afrike. Takođe, posetite u predgrađu Johanesburga čuvenu farmu Lilislif u kojoj je jedno vreme boravio čuveni Nelson Mandela, najčuveniji čovek Južnoafričke Republike, borac protiv aparthejda.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Johanezburg
Avio karte Beograd Johanezburg
Online rezervacija avio karte Beograd Johanezburg
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Johanezburg
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Johanezburg
Jeftine avio karte Beograd Johanezburg
Plaćanje avio karte Beograd Johanezburg
Promena avio karte za let Beograd Johanezburg
Otkaz avio karte Beograd Johanezburg
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Johanezburg
Cena avio karte Beograd Johanezburg
Informacije o letovima Beograd Johanezburg
Trajanje Leta Beograd Johanezburg
Aerodrom Beograd
Aerodrom Johanezburg

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Johanezburg. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Johanezburg


Avio Kompanije za Johanezburg (JNB)
Qatar
Emirates
Ethiopian Airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Johanezburg (JNB)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Južna Afrika avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji