avio karte
Beograd – Nica

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – NicaObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Nica na vreme

Najniža cena avio karte Beograd Nica kreće se od 130€. Da bi sebi obezbedili jeftinu avio kartu Beograd Nica potrebno je da izvršite besplatnu rezervaciju minimum četiri do pet nedelja pre planiranog putovanja.

Letom francuske nacionalne kompanije „AirFrance“ sa jednim presedanjem u Parizu stižete za tili čas u grad koji nosi ime po grčkoj krilatoj bogini pobede Nike. Avio karte Beograd Nica su na samo jedan klik od Vas!

Nica je još od 18. veka popularna mondenska destinacija pa je avio karte važno rezervisati na vreme.

Izborom avio karte Beograd Nica iz promotivne ponude tekođe je jedan od načina da lako i brzo pronađete željeni termin i jeftinu avio kartu.

Avio kartu iz Beograda za Nicu možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Najpre zadajte kriterujume za pretragu pa iz dobijenih rezultata možete odabrati najeftiniju ponudu ili ponudu koja najviše odgovara vašim kriterijumima.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Nici

Svako po nekada poželi malo glamura, luksuza i da se oči u oči nađe sa sjajem sveta poznatih. Najbolje mesto za to je upravo Azurna obala – mesto gde se francuski Alpi spuštaju u Sredozemno more i gde se uživa pod suncem čak 300 dana u godini. Na Azurnoj obali mnoštvo je gradova koje možete posetiti i tu provesti svoje vreme i odmor.
avio karte Beograd Nica
Najveći gradovi i turistički centri su Nica, Kan, Sen Trope u Francuskoj i glamurozni Monte Karlo u maloj Kneževini Monako. Nica je najveća od svih nabrojanih gradova pa je i ponuda smeštaja naveća i najpovoljnija.

Već sa aerodroma „Cote d Azur“, u vožnji ka Vašem hotelu, uživaćete u pogledu na fantastičnu, kilometrima dugu, plažu koja se proteže uz Zaliv Anđela.

Šta videti u Nici?

U Nici je sažeta cela Azurna obala i njene prirodne i istorijske lepote. Gradske ulice se sa relativno strmih padina ulivaju na čuveno Englesko šetalište-široku centralna avenija sa palmama, zelenilom i cveće.

Prepoznaćete čuvene plave stolice na šetalištu, zatim luksuzne vile i elitni hotele od kojih je najpoznatiji hotel Negresko sa svojom kupolom.

Promenada prati plažu čiji beli kamen i čista voda privlače veliki broj kupača barem šest meseci godišnje.

Od hotel Negresko krenite ulicama stare Nice sa tipičnim mediteranskim kućama čije fasade su ukrašene drvenim žaluzinama i okrečene u pastelne zemljane tonove.

U šetnji ćete sigurno otkriti cvetnu pijacu u čijem centru na bezbroj tezgi možete kupiti cveće i ukrasno bilje sa celog mediterana. Na obodu pijace možete sesti u neki od kafea i restorana i napraviti predah u nesvakidašnjem cvetnom ambijentu.

Ukoliko nastavite šetnju uz more uočićete brdo Colline du Château na kome je sagrađeno utvrđenje. Danas je utvrđenje okruženo parkom u kome se nalazi vodopad i pomorskim muzejom sa bogatom maketom brodova. Sa brda se pruža lep pogleda na englesko šetalište i novi deo grada.

Iza utvrđenja nalazi se šarmantna gradska luka sa rodnom kućom Đuzepea Garibaldija. Iz stare luke široka ulica Kasini odvešće vas na Garibaldijev trg i dalje u novi deo grada sa modernijim građevinama, brojnim parkovima, drvoredima palmi i cveća.

Ljubiteljima šopinga preporučujemo Aveniju Žan Medisin.

Burni događaji iz ruske istorije sa početka 20. veka učinili su da se u Nici formira ruska zajednica koju su najpre činile aristokratske porodice. U blizini gradske železničke stanice podižu rusku pravoslavni crkvu uz pomoć ruskog cara Nikolaja II Romanova 1912. godine. Crkva je posvećena Svetom Nikoli a skraćeno je nazivaju Nikolajevski sabor.

Ukoliko vam lepote Nice nisu dovoljne da se odlučite za putovanje onda se setite mediteranskog sunca, francuskih parfema, crvenog tepiha, glamura, mode i šampanjca.

Zaista, šta čekate! Obezbedite avio karte Beograd Nica, pakujte se i polećemo!

Aerodrom Nica (NCE)

Aerodrom Cote d Azur (NCE) je međunarodni aerodrom Nice, smešten 6 km zapadno od centra grada. Glavni je aerodrom za Azurnu Obalu. Ovaj aerodrom je na trećem mestu po prometnosti u Francuskoj. Aerodrom poseduje 2 piste i 2 terminala.

Sa aerodroma do centra grada Nice, možete doći taksijem, uberom, autobusom ili vozom.

Tarifa za taksi usluge do centra Nice iznosi 30-35 €, uber je jeftinija opcija 15-20 €. Vožnja traje oko 20 minuta. Na raspolaganju su Vam i ekspres autobus na aerodromu koji saobraća do centra grada kao i brojne autobuske linije. Karte možete kupiti na aerodromu ili u autobusu. Cena karte iznosi oko 5-6 €. Više informacija o aerodromu kao i načinu prevoza do centra grada možete pronaći ovde (aerodrom link).

avio karte Beograd Nica

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Nica

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Nica. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Nica


Avio Kompanije za Nica (NCE)
Air Serbia
Austrian
Lufthansa

Ostale ponude avio karata


Magazin - Nica (NCE)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Francuska


Francuska avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji