avio karte
Beograd – Majami

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MajamiAvio karte Beograd Majami

Rezervacija avio karte Beograd Majami

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Majami? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Majami brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Majami

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Majami.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Majami

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Majami, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Majami. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Majami.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Majami

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Majami, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Majami. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Majami

Jeftine avio karte Beograd Majami

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Majami, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Majami koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Majami.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Majami

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Majami :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Majami se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Majami

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Majami, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Majami promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Majami

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Majami kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Majami i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Majami

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Majami, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Majami

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Majami najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Majami.

Cena avio karte Beograd Majami koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Majami. .

Informacije o letovima Beograd Majami

Direktan let Beograd Majami

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Majami.

Let Beograd Majami sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Majami sa jednim presedanjem

Let Beograd Majami sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Majami sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Majami

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Majami već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Majami sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Majami sa jednim presedanjem.

Let Beograd Majami dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Majami sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Majami

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Majami.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Majami sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Majami sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Majami

Miami International – MIA, Majami, Sjedinjene Americke Države

Miami ukratko

U Majamiju sve odiše glamurom, elegancijom i kosmopolitskim dešavanjima. Smešten u jugoistočnom delu Floride, Majami ima sunčano i toplo vreme tokom cele godine. Do Majamija vodi nekoliko avio linija iz evropskih metropola, dakle potrebno je iz Beograda jedno presedanje. Avio karte možete povoljno kupiti samo ukoliko ih obezbedite na vreme!

Kada ste u Majamiju, došli ste da uživate u sjajnoj klimi, burnom noćnom životu, prelepim plažama, luksuznim hotelima, mnogobrojnim zabavnim parkovima… Pa, uživajte!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Majami
Avio karte Beograd Majami
Online rezervacija avio karte Beograd Majami
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Majami
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Majami
Jeftine avio karte Beograd Majami
Plaćanje avio karte Beograd Majami
Promena avio karte za let Beograd Majami
Otkaz avio karte Beograd Majami
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Majami
Cena avio karte Beograd Majami
Informacije o letovima Beograd Majami
Trajanje Leta Beograd Majami
Aerodrom Beograd
Aerodrom Majami

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Majami. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Majami


Avio Kompanije za Majami (MIA)
Austrian
Swiss
Airfrance
Lufthansa
Turkish airlines
UNITED AIRLINES

Ostale ponude avio karata


Magazin - Majami (MIA)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Amerika avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji