avio karte
Niš – Ljubljana

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Niš – LjubljanaAvio karte Niš Ljubljana

Rezervacija avio karte Niš Ljubljana

Želite da rezervišete besplatno avio karte Niš Ljubljana? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Ljubljana brzo i jednostavno na nekoliko načina:

  • Napravite sami online rezervaciju
  • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
  • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
  • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Niš Ljubljana

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Niš Ljubljana.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Niš Ljubljana

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Niš Ljubljana, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Niš Ljubljana. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Niš Ljubljana.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Niš Ljubljana

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Niš Ljubljana, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Niš Ljubljana. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Niš Ljubljana

Jeftine avio karte Niš Ljubljana

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Niš Ljubljana, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Ljubljana koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Niš Ljubljana.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Niš Ljubljana

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Ljubljana :

  • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
  • kartu možete platiti online platnim karticama ili
  • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Niš Ljubljana se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Niš Ljubljana

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Niš Ljubljana, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Niš Ljubljana promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Niš Ljubljana

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Niš Ljubljana kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Niš Ljubljana i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Niš Ljubljana

Ukoliko ste već kupili avio karte Niš Ljubljana, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Niš Ljubljana

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Niš Ljubljana najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Niš Ljubljana.

Cena avio karte Niš Ljubljana koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Ljubljana. .

Informacije o letovima Niš Ljubljana

Direktan let Niš Ljubljana

Trenutno ne postoji direktan let Niš Ljubljana.

Let Niš Ljubljana sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Ljubljana sa jednim presedanjem

Let Niš Ljubljana sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Ljubljana sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Niš Ljubljana

Trenutno ne postoji direktan let Niš Ljubljana već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Niš Ljubljana sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Niš Ljubljana sa jednim presedanjem.

Let Niš Ljubljana dva presedanja.

Trenutno nema letova Niš Ljubljana sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Niš Ljubljana

Trenutno ne postoji direktan let Niš Ljubljana.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Ljubljana sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Ljubljana sa dva presedanja

Aerodrom Niš

Konstantin Veliki – INI, Niš, Srbija

Aerodrom Ljubljana

Joze Pucnik – LJU, Ljubljana, Slovenija

Ukratko o Ljubljani

Simpatična slovenačka prestonica nudi predah od gradske vreve i jedan novi hedonistički pristup životu. Opušten i miran grad, svakako topla preporuka za Vaš predah. Do Ljubljane iz Beograda stižete brzo redovnom i direktnom avio linijom avio kompanije „AirSerbia“, a avio karte možete zaista veoma povoljno nabaviti, jer se često nalaze na promociji.

U Ljubljani pre svega treba da uživate u šetnjama. Stari deo grada je mali i možete ga za svega nekoliko sati obići. Od Prešernovog trga na kojem se nalazi spomenik najčuvenijem slovenačkom pesniku France Prešernu, preko divnog Tromostovlja na reci Ljubljanici, pa do Starog grada i katedrale Svetog Nikole, Rotovža, da bi na kraju Vaša šetnja završila na nabrežjima – keju na reci Ljubljanici.

Svakako Vam preporučujemo da posetite zamak Ljubljanski grad sa čijih terasa se pruža sjajan pogled na celu Ljubljanu. Takođe, prošetajte se obavezno i do divnog parka Tivoli. Uživajte!

Sadrzaj:
Avio karte Niš - Ljubljana
Avio karte Niš Ljubljana
Online rezervacija avio karte Niš Ljubljana
Telefonska rezervacija avio karte Niš Ljubljana
Potvrda rezervacije avio karte Niš Ljubljana
Jeftine avio karte Niš Ljubljana
Plaćanje avio karte Niš Ljubljana
Promena avio karte za let Niš Ljubljana
Otkaz avio karte Niš Ljubljana
Putno zdravstveno osiguranje za let Niš Ljubljana
Cena avio karte Niš Ljubljana
Informacije o letovima Niš Ljubljana
Trajanje Leta Niš Ljubljana
Aerodrom Niš
Aerodrom Ljubljana

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Niš – Ljubljana. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Niš – Ljubljana


Avio Kompanije za Ljubljana (LJU)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Ljubljana (LJU)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Slovenija


Slovenija avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji