avio karte
Beograd – Toronto

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – TorontoObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Toronto na vreme

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Toronto kreće se do 550€. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Toronto potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju minimum 5 nedelja pre samog putovanja.

Promotivne ponude su takodje nacin da ostvarite najpovoljniju cenu za avio karte Beograd Toronto.

Avio karte Beograd Toronto možete rezervisati potpuno bespaltno popunavanjem forme na vrhu strane.

Do Toronta se leti barem sa jednim presedanjem, preko neke od evropskih metropola, najčešće preko Pariza i Amsterdama, a ima i konekcija preko Varšave i Istanbula. Preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete na vreme i tako platite najmanju moguću tarifu.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Torontu

Toronto je najveći grad Kanade i upravni centar provincije Ontario. Leži na severozapadnoj obali jezera Ontario. Grad je deo je takozvane „zlatne potkovice“, najnaseljenije oblasti u Kanadi koja se proteže obalom jezera od Nijagare do Ošave i koju naseljava oko 8 miliona stanovnika.

Avio karte Beograd Toronto
Stanovništvo Toronta je kosmopolitsko i višenacionalno što je posledica dobrog glasa koje prati ovaj grad. Skoro čitav vek, zbog niske stope kriminala, čiste prirodne sredine, prijateljski nastrojenog domaćeg stanovništva, grad važi za dobro mesto za život. Skoro 50% stanovnika Toronta nije rođeno u Kanadi.

Klima je ovde kontinentalna, ali su zime nešto duže i hladnije nego kod nas. Najbolji period za posetu je kraj proleća i početak leta, posebno meseci maj i jun.

Iako je Toronto dalek grad, on je veliki i prelep i prosto je nezamislivo da se nekome ne dopadne. Stanovnici posebno vode računa o prirodi tako da na zelenim površinama možete videti veverice, rakune, divlje guske i mnoge druge vrste ptica.

Arhitektura jasno oslikava mirnu istoriju grada i njegovo raznoliko stanovništvo. Stare zgrade iz viktorijanskog perioda su zaštićene i nalaze se u istorijskom cetru grada.

Šta videti u Torontu ?

Najpoznatije arhitektonsko ostvarenje i turistička atrakcija grada jeste čuveni CN toranj. Kada je izgrađen 1976. godine bio je jedna od nekoliko visokih zgrada u gradu i do izgradnje Burdž Kalife, najviša zgrada na svetu. Danas se u Torontu grade visoke zgrade u svim delovima grada od koji većina ima poslovnu funkciju.

U blizini CN tornja nalaze se i čuvene arene za sportske i kulturne događaje, Skotiabank arena sa 20 000 mesta i stadion Rodžers centar sa kapacitetom za 50 000 gledalaca. Zbog pokretnog krova stadion nosi zvanično ime „Nebeska kupola“. U rasporedu dešavanja ova dva mesta često se mogu videte vrhunski sportski događaji i spektakli.

Ukoliko ste ljubitelj životinja vredi posetiti Riplej akvariju, najveći kanadski akvarijum. Imaćete priliku da vidite brojnu morsku i latkovodnu floru i faunu, ali i čuvenu Umetničku galeriju majke prirode i takozvani Sistem održavanja života koji prikazuje naučnu stranu akvarijuma.

U Torontu se nalazi zavidan broj zanimljivih i neobičnih muzeja koji svojim sadržajem privlače turiste. Za svaku preporuku je Rojal Ontario muzej koji je posebno poznat po izložbama skeleta dinosaurusa.

Umetnička galerija Ontario više od jednog veka izlaže dela umetnika kao što su Tintoreto, Van Gog, Gogen i Pikaso. U blizini grada nalazi se Blek Krik selo koje posetiocima pruža priliku da se vrate u rani 19. vek i vide život, običaje, poljoprivredu i proizvodnju doseljenika do najsitnijih detalja.

Pored muzeja koje imaju tradicionalne postavke treba pomenuti Inuit Art-muzej koji izlaže umetnost eskima i Bata Šu-muzej sa najvećom kolekcijom cipela na svetu.

Kensington market ili distrikt je deo grada poznat po najlepšim grafitima, neobičnim, nezavisnim kafeterijama i poslastičarnicama, retro buticima, galerijama i antikvarnicama.

Kada obiđete grad, posebno preporučujemo izlet do Nijagarinih vodopada. Ovo svetsko čudo udaljeno je svega sat vremena vožnje od Toronta. Kanadska strana vodopada je mnogo veća i bogatija i oduzeće vam dah. Na platou ispred vodopada imaćete priliku da vidite spomenik velikom naučniku Nikoli Tesli.

S obzirom na to da je Toronto ogroman grad imaćete osećaj da niste uspeli da ga upoznate do kraja pa ćete sigurno poželeti da se vratite na obale jezera Mičigen.

Kada izvršite besplatnu rezervaciju i obezbedite najjeftinije avio karte Beograd Toronto, Vaše uživanje je zagarantovano!

Aerodrom Toronto (YYZ)

Međunarodni aerodrom Pirson (Pearson YYZ) u Torontu je najveći i najprometniji aerodrom u Kanadi i spada u top 30 najprometnijih aerodroma u svetu po broju putnika. Aerodrom je udaljen je 23 km severo-zapadno od centra Toronta.

Aerodrom raspolaže sa širokom ponudom restorana, snack barova, restorana brze hrane i kafići sa kafom i čajevima gde se putnici mogu osvežiti i odmoriti.

Zatim poseduje brojne free šopove sa suvenirima i knjižare, butike sa garderobom, menjačnice, banke i bankomati, igraonice, prostorije za decu i bebe, telefonske govornice, pošta, turističke agencije i hotel, apoteke, konferencijske sale za poslovne sastanke.

Sa aerodroma do centra Toronta možete doći taksijem, autobusom, metroom.

avio karte Beograd Toronto

Avio karte Beograd Toronto

Rezervacija avio karte Beograd Toronto

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Toronto? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Toronto brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Toronto

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Toronto.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Toronto

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Toronto, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Toronto. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Toronto.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Toronto

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Toronto, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Toronto. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

 

Jeftine avio karte Beograd Toronto

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Toronto, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Toronto koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Toronto.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Toronto

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Toronto :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Toronto se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Toronto

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Toronto, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Toronto promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Toronto

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Toronto kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Toronto i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Toronto

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Toronto, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Toronto

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Toronto najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Toronto.

Cena avio karte Beograd Toronto koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Toronto. .

Informacije o letovima Beograd Toronto

Direktan let Beograd Toronto

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Toronto.

Let Beograd Toronto sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Toronto sa jednim presedanjem

Let Beograd Toronto sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Toronto sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Toronto

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Toronto već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Toronto sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Toronto sa jednim presedanjem.

Let Beograd Toronto dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Toronto sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Toronto

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Toronto.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Toronto sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Toronto sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Toronto

Toronto all airports – YTO, Toronto, Canada

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Toronto
Avio karte Beograd Toronto
Online rezervacija avio karte Beograd Toronto
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Toronto
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Toronto
Jeftine avio karte Beograd Toronto
Plaćanje avio karte Beograd Toronto
Promena avio karte za let Beograd Toronto
Otkaz avio karte Beograd Toronto
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Toronto
Cena avio karte Beograd Toronto
Informacije o letovima Beograd Toronto
Trajanje Leta Beograd Toronto
Aerodrom Beograd
Aerodrom Toronto

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Toronto. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Toronto


Avio Kompanije za Toronto (YYZ)
Airfrance
Alitalia
Austrian
Lot
Klm
Lufthansa
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Toronto (YYZ)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Kanada avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji