avio karte
Beograd – Toronto

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – TorontoObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Toronto na vreme

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Toronto kreće se do 550€. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Toronto potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju minimum 5 nedelja pre samog putovanja.

Promotivne ponude su takodje nacin da ostvarite najpovoljniju cenu za avio karte Beograd Toronto.

Avio karte Beograd Toronto možete rezervisati potpuno bespaltno popunavanjem forme na vrhu strane.

Do Toronta se leti barem sa jednim presedanjem, preko neke od evropskih metropola, najčešće preko Pariza i Amsterdama, a ima i konekcija preko Varšave i Istanbula. Preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete na vreme i tako platite najmanju moguću tarifu.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Torontu

Toronto je najveći grad Kanade i upravni centar provincije Ontario. Leži na severozapadnoj obali jezera Ontario. Grad je deo je takozvane „zlatne potkovice“, najnaseljenije oblasti u Kanadi koja se proteže obalom jezera od Nijagare do Ošave i koju naseljava oko 8 miliona stanovnika.

Avio karte Beograd Toronto
Stanovništvo Toronta je kosmopolitsko i višenacionalno što je posledica dobrog glasa koje prati ovaj grad. Skoro čitav vek, zbog niske stope kriminala, čiste prirodne sredine, prijateljski nastrojenog domaćeg stanovništva, grad važi za dobro mesto za život. Skoro 50% stanovnika Toronta nije rođeno u Kanadi.

Klima je ovde kontinentalna, ali su zime nešto duže i hladnije nego kod nas. Najbolji period za posetu je kraj proleća i početak leta, posebno meseci maj i jun.

Iako je Toronto dalek grad, on je veliki i prelep i prosto je nezamislivo da se nekome ne dopadne. Stanovnici posebno vode računa o prirodi tako da na zelenim površinama možete videti veverice, rakune, divlje guske i mnoge druge vrste ptica.

Arhitektura jasno oslikava mirnu istoriju grada i njegovo raznoliko stanovništvo. Stare zgrade iz viktorijanskog perioda su zaštićene i nalaze se u istorijskom cetru grada.

Šta videti u Torontu ?

Najpoznatije arhitektonsko ostvarenje i turistička atrakcija grada jeste čuveni CN toranj. Kada je izgrađen 1976. godine bio je jedna od nekoliko visokih zgrada u gradu i do izgradnje Burdž Kalife, najviša zgrada na svetu. Danas se u Torontu grade visoke zgrade u svim delovima grada od koji većina ima poslovnu funkciju.

U blizini CN tornja nalaze se i čuvene arene za sportske i kulturne događaje, Skotiabank arena sa 20 000 mesta i stadion Rodžers centar sa kapacitetom za 50 000 gledalaca. Zbog pokretnog krova stadion nosi zvanično ime „Nebeska kupola“. U rasporedu dešavanja ova dva mesta često se mogu videte vrhunski sportski događaji i spektakli.

Ukoliko ste ljubitelj životinja vredi posetiti Riplej akvariju, najveći kanadski akvarijum. Imaćete priliku da vidite brojnu morsku i latkovodnu floru i faunu, ali i čuvenu Umetničku galeriju majke prirode i takozvani Sistem održavanja života koji prikazuje naučnu stranu akvarijuma.

U Torontu se nalazi zavidan broj zanimljivih i neobičnih muzeja koji svojim sadržajem privlače turiste. Za svaku preporuku je Rojal Ontario muzej koji je posebno poznat po izložbama skeleta dinosaurusa.

Umetnička galerija Ontario više od jednog veka izlaže dela umetnika kao što su Tintoreto, Van Gog, Gogen i Pikaso. U blizini grada nalazi se Blek Krik selo koje posetiocima pruža priliku da se vrate u rani 19. vek i vide život, običaje, poljoprivredu i proizvodnju doseljenika do najsitnijih detalja.

Pored muzeja koje imaju tradicionalne postavke treba pomenuti Inuit Art-muzej koji izlaže umetnost eskima i Bata Šu-muzej sa najvećom kolekcijom cipela na svetu.

Kensington market ili distrikt je deo grada poznat po najlepšim grafitima, neobičnim, nezavisnim kafeterijama i poslastičarnicama, retro buticima, galerijama i antikvarnicama.

Kada obiđete grad, posebno preporučujemo izlet do Nijagarinih vodopada. Ovo svetsko čudo udaljeno je svega sat vremena vožnje od Toronta. Kanadska strana vodopada je mnogo veća i bogatija i oduzeće vam dah. Na platou ispred vodopada imaćete priliku da vidite spomenik velikom naučniku Nikoli Tesli.

S obzirom na to da je Toronto ogroman grad imaćete osećaj da niste uspeli da ga upoznate do kraja pa ćete sigurno poželeti da se vratite na obale jezera Mičigen.

Kada izvršite besplatnu rezervaciju i obezbedite najjeftinije avio karte Beograd Toronto, Vaše uživanje je zagarantovano!

Aerodrom Toronto (YYZ)

Međunarodni aerodrom Pirson (Pearson YYZ) u Torontu je najveći i najprometniji aerodrom u Kanadi i spada u top 30 najprometnijih aerodroma u svetu po broju putnika. Aerodrom je udaljen je 23 km severo-zapadno od centra Toronta.

Aerodrom raspolaže sa širokom ponudom restorana, snack barova, restorana brze hrane i kafići sa kafom i čajevima gde se putnici mogu osvežiti i odmoriti.

Zatim poseduje brojne free šopove sa suvenirima i knjižare, butike sa garderobom, menjačnice, banke i bankomati, igraonice, prostorije za decu i bebe, telefonske govornice, pošta, turističke agencije i hotel, apoteke, konferencijske sale za poslovne sastanke.

Sa aerodroma do centra Toronta možete doći taksijem, autobusom, metroom.

avio karte Beograd Toronto

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Toronto

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Toronto. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Toronto


Avio Kompanije za Toronto (YYZ)
Airfrance
Alitalia
Austrian
Lot
Klm
Lufthansa
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Toronto (YYZ)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Kanada avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji