avio karte
Beograd – Cirih

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Promocije avio karata Beograd – Cirih


Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Cirih. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.

Avionske karte Beograd – CirihObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Cirih na vreme

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Cirih (ZRH) se kreće od 119 evra sa uključenim aerodromskim taksama i kabinskim prtljagom. Avio karte karte Beograd Cirih možete obezbediti besplatnom rezervacijom, a da bi ste obezbedili za sebe najjeftiniju moguću avio kartu na relaciji između Beograda i Ciriha, trebali bi da Vašu besplatnu rezervaciju uradite barem nekih pet nedelja pre planiranog leta.

Između Beograda i Ciriha postoji nekoliko direktnih letova dnevno koje održavaju avio kompanije „AirSerbia“ i „Swiss“, kao i nekoliko desetina ponuda sa presedanjima. Rezervaciju avio karte Beograd Cirih možete uraditi potpuno besplatno popunjavanjem forme koja se nalazi na vrhu strane. Po zadatim kriterijumima, datumima, možete odabrati bilo koju ponudu koja vam najviše odgovara, kako cenom, tako i vremenima poletanja i dodatnim uslugama (prtljag) koje se nude za odabrani let.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu. Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata. Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja. Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Cirihu

Napravi besplatnu rezervaciju - avio.rs

Avio karte Beograd Cirih treba obezbediti dosta ranije od planiranog putovanja, ukoliko želite da dobijete i najmanju moguću cenu za odabrani let, jer se radi o jednoj od najtraženijih – najprodavanijih destinacija.

avio karte Beograd Cirih
Po sletanju na međunarodni aerdrom „Flughafen Zürich“, i obavljanju carinskih formalnosti, već možete krenuti u avanturu otkrivanja lepota ovog lepog grada u kojem žive „najsrećniji ljudi na svetu“.

Populacija Ciriha, oko 400.000 stanovnika, odlikuje se izuzetno kosmopolitskom prirodom – svaki treći stanovnik je stranac. To svakako doprinosi njegovom kvalitetu suživota, i raznolikosti sadržaja, pre svega vidljivih u gastronomskoj ponudi grada.

Šta videti u Cirihu?

Stari grad je nešto što svak jednostavno mora videti u ovom gradu, jer pored modernog – poslovnog dela Ciriha sa oblakoderima i ultra-modernom arhitekturom, pravi je ugođaj prošetati se ulicama Altstadt-a i saživeti se sa atmosferom grada.

Krenite ulicom Minster, pa kroz malenu Napf ulicu, kraj najstarije kuće u Cirihu (stara preko 800 godina), „Haus zum Napf“, do lepe, elegantne ulice Špigel u kojoj se nalazi kuća u kojoj je boravio Lenjin. Na Novom trgu, odnosno Neumarkt, nalaze se srednjovekovne kuće neodoljivog šarma, a pogledi koji sežu ka njima će Vas sasvim sigurno vratiti u davnu prošlost…

I naravno, banke, banke, banke… Na svakom koraku, jer ovo je grad bankarskog sistema iz kojeg crpi svoje bogatstvo, a to bogatsvo rađa „srećne ljude“. Ili, barem tako kažu.

Centralno mesto ovog grada, oko kojeg su uvek gužve, je naravno prelepo Ciriško jezero sa svojom promenadom, malim brodićima usidrenim u luci, sa kojima možete za svega par evra (franaka) krstariti satima po beskrajnom plavetnilu… Svakako, ovde treba da posetite prelepi Birkli trg na kojem se svake godine od maja do oktobra organizuje veliki ulični market, te u tom periodu, trg je odlična šoping meta.

Aerodrom Zurich International (ZRH)

Napravi besplatnu rezervaciju - avio.rs

Aerodrom u Cirihu, poznat pod imenom Kloten, nalazi u istoimenoj opštini i na taj način je dobio ime, udaljen od centra Ciriha 13 km. Predstavlja najveći međunarodni aerodrom u Švajcarskoj. Glavno je čvorište švajcarske nacionalne kompanije Swiss International Airlines, kao i još nekoliko manjih avio-prevoznika.

Aerodrom se sastoji od  3 terminala A , B i D (u oviru jednog) i E i poseduje info centar, prodavnice, restorane, kafiće, free šopove, banke i bankomate, medicinski centar, apoteku, igraonice za decu, sekciju lost & found, parking, prostorije za odlaganje prtljaga (locker room), besplatan wi-fi, internet kioske, rent a car kancelarije…

Do grada sa aerodroma možete doći taksijem, vozom, tramvajem, autobusom.

Taksijem od aerodroma do centra Ciriha možete stići otrpilike za 30 minuta. Više informacija možete videti na sledećem linku (taksi sa aerodroma).

Vozom sa aerodroma do glavne železničke stanice u Cirihu možete stići za svega 15 minuta. Raspored voznih linija kao i više informacija možete pogledati na sledećem linku (voz sa aerodroma).

Autobusi sa aerodroma do centra ili glavne autobuske stanice u Cirihu polaze na svakih 10 min. Više informacija možete pogledati na sledećem linku (autobus sa aerodroma)
Napravi besplatnu rezervaciju - avio.rs
avio karte Beograd Cirih