avio karte
Beograd – Podgorica

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – PodgoricaObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Podgorica na vreme

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Podgorica (TGD) kreće se u do 80 evra. Ukoliko želite da kupite avio kartu iz Beograda za Podgoricu po najpovoljnijoj ceni potrebno je da izvršite besplatnu rezervaciju minimum četiri do pet nedelja pre planiranog putovanja.
Avio karte Beograd Podgorica možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Iz rezultata pretrage možete odabrati najeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najviše odgovara.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Podgorici

Direktni letovi iz Beograda, i to nekoliko puta dnevno, svaki dan, kao i česte promocije avio karata, daju vam priliku da u Podgoricu možete otputovati brzo, povoljno i jednostavno bilo da je razlog poslovno putovanje ili putovanje iz zadovoljstva. Kupovinom avio karte Beograd Podgorica iz promotivne ponude jedan je od načina da lako i brzo pronađete željeni termin i jeftinu avio kartu.

avio karte Beograd Podgorica

Grad pod Goricom, Podgorica, glavni grad bratske nam Crne Gore. Malo toga znamo o ovom gradu, jer nas putevi u Crnoj Gori vode na neka druga mesta, ali ako se odlučite da posetite Podgoricu, verujte nećete zažaliti, naprotiv uživaćete u njoj.

Do Podgorice nekoliko puta dnevno iz Beograda saobraćaju avio kompanije „AirSerbia“, „Montenegro Airlines“ ali i druge avio kompanija kao što su „Turkish Airlines“ i „Swiss Air“. Kod ovih kompanija avio karte, posebno van sezone, možete nabaviti po dosta povoljnim cenama. Nakon svega 45 minuta leta stigli ste u Podgoricu.

Šta videti u Podgorici ?

Prošetajte se Starom Varoši-gradskim jezgrom Podgorice iz perioda osmanlijske vlasti sa karakterističnim orjentalnim arhitektonskim formama. Najljepši primer arhitekture preostale iz turskog perioda je Sahat kula koja visinom i danas dominira prostorom Stare Varoši.

Podgorica je grad na dve reke pa je krase lepi i skladni mostovi. Neki od njih su biseri modern mostogradnje kao što je most Milenijum.
Most na Sastavcima je najstariji most u Podgorici. Smešten je u srcu glavnog grada, na ušću Ribnice u Moraču i prema istorijskim činjenicama nastao je u doba vladavine starog Rima. Danas je stari kameni most omiljeno romantično mesto okupljanja mladih Podgoričana koji ga još i nazivaju Skaline. Zalazak sunca sa “podgoričkog mosta uzdaha” je nešto što se ne zaboravlja.

Nekadašnji zimski dvorac kralja Nikole I Petrovića nalazi se u park šumi koja je tokom ljetnjih meseci svojevrstna umetnička i izložbena scena i jedno je od mesta za relaksaciju i rekreaciju.

Udaljeni četiri kilometra od centra Podgorice, na širokom platou između rieka Morače, Zete nalaze se ostaci antičke Dokleje, lokaliteta iz I veka nove ere. Antička Duklja uvedena je u svetsku arheologiju iskopavanjem čuvene Podgoričke čaše koja se danas čuva u ruskom muzeju Ermitaž.

Na samo 20 kilometara udaljenosti od Podgorice i svega pola sata vožnje nalazi se prirodni dragulj, srednjovekovni duhovni i kulturni centar – Skadarsko jezero. Jezero pruža mnoga zadovoljstva i mogućnosti za rekreaciju. Raspolaže brojnim pešačkim stazama, pruža mogućnost vožnje čamcem, brodom, biciklom, odmor na plaži, posetu ostrvskim crkvama i manastirima… Bogato je retkom florom i faunom, stanište je retkih i ugroženih vrsta ptica, što ga čini jedinstvenim u regionu, pa i šire.

Na obodima Podgorice prostiru se Vinograd „Plantaže 13. jul“. To je jedan je od najvećih i najljepših vinograda u Evropi, površine 2.300 hektara, sa oko 11.5 miliona čokota. Ukoliko se odlučite da posetite i vinski podrum Šipčanik imaće priliku da dožive neverovatan ambijent jedinstvenog vinskog podruma u Evropi. Možete uživati u nezaboravnim mirisima i ukusima – u „bukeu“ Crne Gore.

Naša preporuka je da obiđete i Saborni hram Hristovog Vasksenja-monumentalni hram, treći po veličini pravoslavni hram u svetu, zatim Osmanagića džamiju, prošetate se mediteranskim parkom Gorica i uživajte u mirisu starih čempresa…

Obezbedite avio karte Beograd Podgorica i uživajte u glavnom gradu Crne Gore!

Aerodrom Podgorica (TGD)

Aerodrom u Podgorici (TGD) je jedan od dva međunarodna aerodroma u Crnoj Gori. Smešten je 11 km od centra Podgorice. Predstavlja čvorište avio kompanije Montenegro Airlines.

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom ili autobusom…

Nakon izlaska sa aerodroma, sa leve strane ćete videti taksi stajalište. Radno vreme takstista je usklađeno sa aerodromom. Dispečer za taksi, ako odaberete opciju da taksi-prevoz rezervišete na samom aerodromu, nalazi se u holu putničke zgrade po prelasku carinske kontrole.

Voz nije popularan vid transporta jer do centra Podgorice saobraća na svaka 4 sata.

Red vožnje autobusa sa i do aerodroma je najbolje provjeriti unapred jer autobusi voze danju (7–21 h). Cena karte je nekoliko eura.
Više informacija o samom aerodromu, letovima, sadržaju, prevozu do i od aerodroma možete pogledati na sledećem linku (ovde).

avio karte Beograd Podgorica

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Podgorica

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Podgorica. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Podgorica


Avio Kompanije za Podgorica (TGD)
Air Serbia
Air Montenegro

Ostale ponude avio karata


Magazin - Podgorica (TGD)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Crna Gora


Crna Gora avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji