avio karte
Beograd – Aman

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – AmanAvio karte Beograd Aman

Rezervacija avio karte Beograd Aman

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Aman? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Aman brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Aman

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Aman.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Aman

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Aman, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Aman. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Aman.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Aman

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Aman, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Aman. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Aman

Jeftine avio karte Beograd Aman

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Aman, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Aman koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Aman.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Aman

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Aman :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Aman se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Aman

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Aman, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Aman promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Aman

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Aman kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Aman i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Aman

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Aman, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Aman

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Aman najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Aman.

Cena avio karte Beograd Aman koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Aman. .

Informacije o letovima Beograd Aman

Direktan let Beograd Aman

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Aman.

Let Beograd Aman sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Aman sa jednim presedanjem

Let Beograd Aman sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Aman sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Aman

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Aman već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Aman sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Aman sa jednim presedanjem.

Let Beograd Aman dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Aman sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Aman

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Aman.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Aman sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Aman sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Aman

Queen Alia – AMM, Aman, Jordan

Ukratko o Amanu

Aman je glavni grad Kraljevine Jordan, i jedan od najstarijih gradova na Bliskom Istoku. Do Amana je iz Beograda najbolje ići sa avio kompanijom „Turkish Airlines“ preko Istanbula, ili kompanijom „Aegean“ preko Atine. Avio karte je potrebno znatno ranije nabaviti kako bi se obezbedila najbolja moguća cena.

U Amanu ćete uživati u razlikostima između starog i novog… Obavezno posetite Citadelu koja je smeštena na jednom od sedam gradskih brdašaca. U okviru Citadele je najimpresivnija palata „al Qasr“. Tu je i Rimski teatar koji predstavlja najimpresivniji relikt antičke Filadelfije, grada na čijim temeljima je sazdan Aman.

Džamija kralja Huseina – Oblast oko džamije je užurbano srce modernog centra Amana, sa pešacima i prodavcima. Već kada ste u ovom lepom gradu, obavezno posetite najčuveniju turističku atrakciju Jordana, drevni grad Petru sazdan u stenama. Tu je i Gora Nebo, za koju se veruje da je grobno mesto Mojsija, potom Madaba, grad mozaika i naravno Mrtvo more. Jordan je svakako veliki izazov za turiste koji od svog putovanja žele više!

 

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Aman
Avio karte Beograd Aman
Online rezervacija avio karte Beograd Aman
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Aman
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Aman
Jeftine avio karte Beograd Aman
Plaćanje avio karte Beograd Aman
Promena avio karte za let Beograd Aman
Otkaz avio karte Beograd Aman
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Aman
Cena avio karte Beograd Aman
Informacije o letovima Beograd Aman
Trajanje Leta Beograd Aman
Aerodrom Beograd
Aerodrom Aman

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Aman. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Aman


Avio Kompanije za Aman (AMM)
Turkish airlines
Air Serbia
Airfrance
Etihad
Lufthansa
Royal Jordanian
Flydubai

Ostale ponude avio karata


Magazin - Aman (AMM)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Jordan avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji