avio karte
Beograd – Berlin

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – BerlinObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Berlin na vreme

Najjeftinije avio karte Beograd Berlin (TXL) se kreću od 80 € za povratno putovanje sa uključenim aerodromskim taksama i ručnim prtljagom. Najjeftinije avio karte Beograd Berlin (TXL) se mogu obezbediti samo ukoliko izvršite rezervaciju Vaše avio karte barem pet nedelja pre planiranog putovanja koristeći formu koja se nalazi iznad ovog teksta.

Prestonica Nemačke, Berlin, predstavlja jednu od najtraženijih destinacija za avionske karte, te je potrebno da Vašu besplatnu rezervaciju uradite barem nekoliko nedelja pre planiranog putovanja, kako bi ste svakako dobili i najjeftiniju moguću cenu za avio karte Beograd Berlin.

Iz Beograda do Berlina se može stići direktnom avionskom linijom na kojoj saobraća nacionalna avio kompanija „Air Serbia“. Ukoliko popunite formu koja se nalazi iznad ovog teksta, unesete datume Vašeg željenog putovanja za Berlin, dobićete sve ponude koje su dostupne, te jednostavno izaberite onaj let koji Vam najviše i odgovara, i uradite potpuno besplatno, rezervaciju Vaše avionske karte.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Berlinu

Berlin je jedna od najtraženijih destinacija, posebno u vreme održavanja velikih sajmova tokom februara, marta i aprila meseca, ali sezona u ovom gradu gotovo neprekidno traje, te je preporučljivo da odmah izvšite vaše besplatne rezervacije i da popunite formu iznad ovog teksta za Vaše avio karte Beograd Berlin.
avio karte Beograd Berlin

Berlin je glavni grad Savezne Republike Nemačke i istovremeno jedna od njenih šesnaest saveznih pokrajina. Sa preko 3,4 miliona stanovnika je najmnogoljudnija i površinom od 892 km² najveća opština u zemlji. Drugi je najveći grad u Evropskoj uniji i centar šestomilionske metropolitanske regije Berlin/Brandenburg, te aglomeracije koja broji 4,4 miliona ljudi.

Grad je upravno podeljen na dvanaest gradskih okruga. Pored reka Špreje i Hafela, na kojima grad leži, na području grada se nalaze i brojni drugi, manji, vodeni tokovi, kao i brojna jezera i šume.

Pomenut prvi put u 13. veku, Berlin je kroz istoriju bio sedište i glavni grad Markgrofovije Brandenburg, Pruske i Nemačkog Rajha, kroz različite oblike vladavine kroz koje su ovi prolazili. Nakon 1949. grad je bio podeljen i istočni deo Berlina je „de facto“ služio kao glavni grad Istočne Nemačke.

Padom berlinskog zida i ujedinjenjem Nemačke 1990. godine, Berlin je ponovo postao glavni grad cele Nemačke, i time naravno i sedište saveznih institucija države, kao što su vlada, predsednik, Bundestag i Bundesrat, brojna savezna ministarstava i ambasade, a koja su se pre nalazila u Bonu.

Berlin je svetski grad kulture, politike, medija i nauke. Evropsko je saobraćajno čvorište i jedno od najposećenijih mesta na kontinentu. Sportske manifestacije, univerziteti, istraživački centri i berlinski muzeji uživaju međunarodni ugled.

Od prelaska u drugi milenijum, grad se razvio u magnet za osnivače biznisa i firmi, kreativne ljude i imigrante. Arhitektura, festivali, noćni život i raznoliki životni uslovi ovog grada su svetski poznati.

U Berlin se sleće na međunarodni aerodrom „Tegel“, odnosno kako je njegovo puno ime „Flughafen Berlin-Tegel – Otto Lilienthal“, koji je udaljen svega 8 km od centralnog dela Berlina.

Glavni grad moćne Nemačke, prepun je uzbuđenja za svakoga! Neverovatan spoj nespojivog, i sasvim neverovatne živosti.

Šta videti u Berlinu ?

Nekako uvek prva pomisao na ovaj grad nas vezuje za njegovu podeljenost, na zapadni i istočni deo, na čuveni Berlinski zid koji je razdvajao ljude i predstavljao simbol „hladnog rata“. Od kako je srušen, predstavlja turističku atrakciju, ima svoj muzej, svoje ostatke, nekadašnje „check-point“ tačke…

Turisti obožavaju i da kupe suvenir u vidu malog kamenčića sa Berlinskog zida.

Nakon Vaše jutarnje kafice, počnite šetnju ovim gradom, obraćajte pažnju na detalje, i veoma brzo će Vas impuls ovog grada osvojiti.

Brandenburška kapija je često prva stvar koji posetioc Berlina želi da vidi. Podignuta u 18. veku na mestu stare gradske kapije – a na današnjem Pariskom trgu, na zapadnom kraju poznatog bulevara Unter den Linden – Brandenburška kapija je svedok mnogim bitnim događajima u gradskoj istoriji.

Potom sledi odlazak do znamenitog Rajhstaga, današnjeg Parlamenta Savezne Republike Nemačke. Svedok mnogih istorijskih događaja, ovaj raskošni objekat može i da se poseti, i da se ode do njegove modernističke staklene kupole odakle se pruža sjajan pogled na grad.

Berlinska katedrala je još jedan objekat koji ne bi trebali da zaobiđete. Neorenesansna – gotovo eklektička, sa divnom kupolom, i gradnjom koja je trajala vekovima.

Samo jedan ceo dan Vam treba za jedinstveno Muzejsko ostrvo na reci Špreji. Na ostrvu se nalazi 5 muzeja, Stari muzej sa postavkom iz stare Grčke i Rima, potom Novi muzej sa kolekcijom eksponata iz Egipta, Stara Nacionalna galerija sa fantastičnim umetničkim remek-delima, Muzej Bode, i na kraju najposećeniji i najpoznatiji Berlinski muzej, Pergamonski muzej.

Brojni parkovi, divne pešačke zone, sjajne pivnice sa čuveni kobasicama i domaćim pivom, muzeji, galerije,… neizostavno je da posetite i divni kraljevski dvorac Šarlotenburg, savremeni Potsdamer trg… Gradskim prevozom, brzo i lako, stićićete i do gradića Potsdam koji je poznat po veličanstvenim i raskošnim palatama i divnim vrtovima. Svega u Berlinu ima na pretek!

Willkommen in Berlin!

Aerodrom Berlin (TXL)

Berlin Tegel (TXL) je glavni međunarodni aerodrom u Berlinu. Glavno je čvorište za avio kompanije kao što su EasyJet, Eurowings i Germania. Smešten je u Tegelu, na 8km severozapadno od Berlina.

Prepoznatljiv po svojoj heksagonalnoj glavnoj zgradi na otvorenom oko otvorenog kvadrata, što skraćuje razdaljinu od aviona do izlaza na terminal na 30m.

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, autobusom, vozom, putem carsharing-a ili ukoliko izaberete da rentirate auto na aerodromu.

Taxi vozila se nalaze u unutrašnjem delu Terminala A, i ispred terminala C i E. Cena vožnje su po utvrđenoj tarifi. Više informacija o javnom prevozu možete videti (taksi aerodrom).

The TXL JetExpressBus predstavlja najbrži način da se dođe do centra grada. Linija ide do glavne železničke stanice, metro stanice i centra grada. Stajališta se nalaze ispred Terminala A i B. Više informacija o javnom prevozu možete videti (javni prevoz aerodrom).

Rent a car vozila su smeštena na donjem spratu kod Terminala E i parking zone P2. Na nekom od šaltera različitih rent-a car agencija se može iznajmiti auto. Više informacija o javnom prevozu možete videti (ovde).

Carsharing operateri kod kojih putnici mogu deliti vožnju. Nalaze se na parking zoni P2. Više informacija o javnom prevozu možete videti (carsharing aerodrom).
avio karte Beograd Berlin

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Berlin

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Berlin. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Berlin


Avio Kompanije za Berlin (TXL)
Air Serbia
Lufthansa
Austrian
Easyjet

Ostale ponude avio karata


Magazin - Berlin (TXL)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Nemačka


Nemačka avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji