avio karte
Beograd – Milano

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MilanoObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Milano na vreme

Najjeftinije moguće avio karte Beograd Milano kreću se od 196 € za povratni let i sa uključenim ručnim prtljagom. Ovu tarifu, cenu, možete dobiti isključivo ako Vašu avionsku kartu potpuno besplatno putem forme iznad ovog teksta, uradite barem nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Na vreme obezbedite svoje najpovoljnije avio karte Beograd Milano (MXP), i izvršite potpuno besplatno, rezervaciju avionske karte, i popunite formu rezervacije koja se nalazi iznad ovog teksta.

Do Milana iz Beograda se najčešće dolazi direktnim letom naše, nacionalne avio kompanije „AirSerbia“ koja ima letove za Milano iz Beograda svakog dana. Jednostavno, odmah uradite Vašu besplatnu rezervaciju avionske karte i popunite formu koja se nalazi iznad ovog teksta.

Kupovinom avio karte Beograd Milano iz promotivne ponude jedan je od načina da platite najnižu cenu za željenu avio kartu.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Milanu (MXP)

Poslovni Milano, modni Milano, turistički Milano, sajamski Milano. Sve to govori o ovom gradu kao jednoj od najtraženijih destinacija za let od Beograda. Iz tog razloga, potrebno je da barem pet nedelja pre planiranog putovanja izvršite besplatnu rezervaciju Vaše avionske karte koristeći se formom koja se nalazi iznad ovog teksta.
avio karte Beograd Milano

Vašu potpuno besplatnu rezervaciju avio karte Beograd Milan, možete uraditi odmah, popunjavajući formu koja se nalazi iznad ovog teksta. Ukoliko to uradite nekoliko nedelja pre planiranog putovanja u Milano, obezbedićete najjeftiniju moguću cenu za povratno putovanje između Beograda i Milana.

Oko 400. godine pre nove ere keltsko pleme Insubri naselili su Milano i okolnu regiju. U 3. veku pre nove ere Rimljani su osvojili naselje, kojem je dodeljen latinski naziv Mediolanum. Nakon nekoliko vekova rimske uprave, 293. godine, car Dioklecijan Milano je proglasio prestonicom Zapadnog rimskog carstva. Dioklecijan je odlučio ostati u prestonici Istočnog rimskog carstva Nikomediji, dok njegov savladar Maksimijan u zapadnom sa centrom u Milanu. Maksimijan je izgradio nekoliko divovskih spomenika, kao veliki cirkus, terme, veliki kompleks carskih palata i druge zgrade.

Milanskim ediktom 313. godine, car Konstantin dao je hrišćanima slobodu veroispovesti. Grad su 402. opkolili Vizigoti, te je carska rezidencija preseljena u Ravenu. Pedeset godina kasnije, Huni su opustošili grad. A u prvoj polovini 6. veka Ostrogoti su osvojili i razorili Milano za vreme Gotskog rata protiv vizantijskog cara Justinijana. Potom na ove prostore dolaze moćni Langobardi (po kojima je nazvana italijanska regija Lombardija).

Neke od rimskih građevina ostale su u funkciji za vreme langobardske uprave. Milano se predao Francima 774. godine, kada je Karlo Veliki, u potpuno neobičnoj odluci, uzeo naslov „kralja Longobarda“ (pre toga germanska kraljevstva često su međusobno se osvajala, ali niko nije prihvatio naslov kralja drugog naroda). Kasnije, Milano je bio deo Svetog rimskog carstva.

Tokom srednjeg veka, Milano se razvija pre svega zahvaljujući svom položaju u plodnoj Padskoj niziji i na sredokraći evropskih trgovačkih puteva. Postaje središte vladarske porodice Viskonti, a potom i moćnih gospodara iz dinastije Sforca kada postave Veliko vojvodstvo, jedna od najmoćnijih država tadašnje Evrope. Sforce će ostati uplamćene kao pokrovitelji velikog umetnika Leonarda da Vinčija koji je pod njihovim okriljem boravio u Milanu, tu je živeo i stvarao.

U Milano letovi iz Beograda dolaze na njegov najveći i najfrekventniji aerodrom „Malpensa“ koji se nalazi nekih 40 km severozapadno od grada. Najpreporučljivija varijanta za Vaš transfer je „Flix Bus“ – „shuttle bus“, koji prevozi direktno putnike sa aerdroma „Malpensa“ do centralne Železničke stanice „Milano Centrale“.

Šta videti u Milanu ?

Preporučujemo za Vaš smeštaj u ovoj sjajnom gradu distrikt Porta Nuova, koji predstavlja savremeni kvart Milana, još uvek u izgradnji, sa prepoznatljivim neboderima i ultra-modernoj arhitekturi.
Svakako će Vam pažnju odmah privući najviša zgrada Italije, divni „Uni Credit Tower“, ali tu blizu se nalazi i čudo savremenog graditeljstva, oblakoderi „Bosco Verticale“ („vertikalna šuma“) koji predstavljaju koncept suživota čoveka i prirode.

No, sasvim sigurno nije Vam Porta Nuova distrikt nešto što Vas asocira na ovaj grad, te se uputite metroom do njegovog istorijskog centra, odnosno predlažemo da Vaš obilazak ovog grada započnete od srednjovekovnog zamka Sforca. Ovo je najveći zamak Italije, i predstavljao je vekovima središte moćnog Milanskog Vojvodstva. U sklopu ovog kompleksa nalazi se nekoliko muzeja.

Dalje Vas put vodi ka čuvenoj Pinakoteci Brera, jednoj od najpoznatijih galerija na svetu. Ukoliko ste ljubitelj umetnosti, morate odvojiti 3-4 sata za obilazak sjajne kolekcije u Pinakoteci. Vaša šetnja može da se nastavi kvartom Brera, i tu ćete svakako poželeti da predahnete, jer ćete usput videti brojne elegantne i prelepe restorane. Pravo mesto za Vaš ručak.

Svakako, put Vas mora odvesti do veličanstvene Opere Skala, jedne od najpoznatijih operskih kuća na svetu. Tu odmah, uđite pod svodove galerije Vitorio Emanuele II, najstarijeg tržnog centra u Evropi sa elegantnim buticima u jednom čudesnom arhitektonskom sklopu.

Iz galerije put dalje vodi na trg Duomo na kojem se nalazi veličanstvena Bogorodičina katedrala, sasvim sigurno, najprepoznatljiviji monument Milana. Ovo je jedna od najvećih crkvi na svetu sa fantastičnom gotskom fasadom i sa preko 3000 skulptura.

Milano je grad mode, te mora i to da se vidi! Zato prvo Korzom Vitorija Emanuela, pa potom pravo u modni centar sveta Via Montenapoleone u kojoj se nalaze ekskluzivni butici najpoznatijih modnih kreatora Italije.

Avio karte Beograd Milano možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Iz rezultata pretrage možete odabrati najeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najviše odgovara.

Benvenuti a Milano!

Aerodrom Milano (MXP)

Međunarodni aerodrom Malpensa (MXP) je najveći međunarodni aerodrom u gradskom području Milana kao i u severnoj Italiji. Aerodrom se nalazi 40 km severozapadno od centra Milana. Sve informacije o aerodromu možete pogledati na sledećem linku (ovde).
Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom ili autobusom.

Taksi stajalište se nalazi ispred terminala 1 i 2. Vreme putovanja do centra Milana je oko 40 minuta. Više informacija (ovde).

Voz od Malpensa aerodroma se kreće do Milano Centrale (glavne železničke stanice). Želeeznička stanica se nalazi kod Terminala 1 i vožnja traje oko 60 minuta. Više informacija (ovde).

Postoji nekoliko kompanija koje pružaju autobuski prevoz na relaciji aerodrom Malpensa do centra u Milanu. Autobusi polaze na svakih 10 minuta i putovanje traje 50-60 minuta. Više informacija (ovde).

avio karte Beograd Milano

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Milano

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Milano. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Milano


Avio Kompanije za Milano (MXP)
Air Serbia
Alitalia
Lufthansa
Swiss
Wizz Air

Ostale ponude avio karata


Magazin - Milano (MXP)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Italija


Italija avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji