avio karte
Beograd – Bahami

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – BahamiAvio karte Beograd Bahami

Rezervacija avio karte Beograd Bahami

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Bahami? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Bahami brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Bahami

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Bahami.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Bahami

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Bahami, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Bahami. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Bahami.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Bahami

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Bahami, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Bahami. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Bahami

Jeftine avio karte Beograd Bahami

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Bahami, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Bahami koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Bahami.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Bahami

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Bahami :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Bahami se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Bahami

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Bahami, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Bahami promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Bahami

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Bahami kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Bahami i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Bahami

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Bahami, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Bahami

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Bahami najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Bahami.

Cena avio karte Beograd Bahami koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Bahami. .

Informacije o letovima Beograd Bahami

Direktan let Beograd Bahami

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Bahami.

Let Beograd Bahami sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Bahami sa jednim presedanjem

Let Beograd Bahami sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Bahami sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Bahami

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Bahami već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Bahami sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Bahami sa jednim presedanjem.

Let Beograd Bahami dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Bahami sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Bahami

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Bahami.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Bahami sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Bahami sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Bahami

Lynden Pindling Intl – NAS, Bahami, Bahamas

Ukratko o Bahamima

Bahami obuhvataju arhipelag od 700 ostrva, uglavnom ostrvaca, atola i stena. Arhipelag je smešten u Atlantiku, nedaleko od obale Floride, i poznat je po svojim rajskim plažama. Omiljeno letovalište bogatih Amerikanaca i Britanaca. Glavni i najveći grad Bahama je Nasau, kraj kojeg se nalazi i međunarodni aerodrom na koji ćete sleteti i Vi kada se uputite ka ovoj egzotičnoj destinaciji iz Beograda.

Do Bahama ćete morati presedati barem jednom, a najčešće 2-3 puta, a cena avio karte svakako zavisi od sezone, vremena kada ste je kupili, i da li ste izabrali opciju sa više ili manje presedanja. Na Bahame možete putovati tokom cele godine, a tzv. kišna sezona traje od kraja maja do novembra.

Šta videti na Bahamima: maleni grad Klarens sa prelepim crkvama koje gledaju na skrivene uvale i 200m duboku Plavu Rupu; ovde ćete naći divne plaže sa belim peskom; potom Paradise Island – Rajsko ostrvo sa divnim svetionikom i veličanstvenim zdanjem hotela „Atlantis“. Svakako, treba da posetite i Nasau sa njegovim Piratskim muzejom u kojem ćete doživeti nezaboravne trenutke uz priče o gusarima, kula Crnobradog – čuvenog gusara,…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Bahami
Avio karte Beograd Bahami
Online rezervacija avio karte Beograd Bahami
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Bahami
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Bahami
Jeftine avio karte Beograd Bahami
Plaćanje avio karte Beograd Bahami
Promena avio karte za let Beograd Bahami
Otkaz avio karte Beograd Bahami
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Bahami
Cena avio karte Beograd Bahami
Informacije o letovima Beograd Bahami
Trajanje Leta Beograd Bahami
Aerodrom Beograd
Aerodrom Bahami
Ukratko o Bahamima

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Bahami. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Bahami


Avio Kompanije za Bahami (NAS)
Airfrance
Qatar
Lufthansa

Ostale ponude avio karata


Magazin - Bahami (NAS)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Bahami avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji