avio karte
Beograd – Krf

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – KrfAvio karte Beograd Krf

Rezervacija avio karte Beograd Krf

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Krf? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Krf brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Krf

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Krf.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Krf

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Krf, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Krf. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Krf.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Krf

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Krf, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Krf. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Krf

Jeftine avio karte Beograd Krf

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Krf, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Krf koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Krf.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Krf

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Krf :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Krf se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Krf

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Krf, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Krf promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Krf

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Krf kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Krf i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Krf

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Krf, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Krf

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Krf najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Krf.

Cena avio karte Beograd Krf koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Krf. .

Informacije o letovima Beograd Krf

Direktan let Beograd Krf

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Krf.

Let Beograd Krf sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Krf sa jednim presedanjem

Let Beograd Krf sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Krf sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Krf

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Krf već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Krf sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Krf sa jednim presedanjem.

Let Beograd Krf dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Krf sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Krf

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Krf.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Krf sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Krf sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Krf

Ioannis Kapodistrias – CFU, Krf, Grčka

Ukratko o Krfu

Divno ostrvo Krf i divan istoimeni grad Krf. Svakako preporuka za kratki predah i Vaš produženi vikend u vansezoni. Do Krfa iz Beograda možete lako stići letom avio kompanije „Aegean“ preko Atine sa brzom vezom. Avio karte u van sezoni za Krf su izuzetno povoljne, kao i smeštaj u samom gradu Krfu.

Po dolasku u grad Krf, krenite sa Vašom šetnjom u uživanjem u divnim ambijentima i lepim uličicama. Za lepotu ovog grada su svakako najzaslužniji Mlečani koji su izgradili grad i najvažnije spomenike u njemu. Sa prostranog trga Liston, za koji kažu da je najveći trg na Balkanu, u unutrašnjost grada vodi niz uskih i paralelnih ulica u kojima se nalazi na stotine prodavnica.

U samoj staroj luci grada se nalazi tvrđava Svetog Nikole koju vredi posetiti, a nedaleko u nekadašnjoj palati guvernera nalazi se i znameniti Arheološki muzej. Našim ljudima svakako je neizostavno za posetu i Srpska kuća, kao i odlazak na ostrvo Vido, ostrvo velikog stradanja srpske vojske tokom Prvog svetskog rata. Nedaleko od grada Krfa nalazi se Ahileon, veličanstveni letnjikovac austrijske carice Elizabete – Sisi.

Zaista putovanje za preporuku. Uživaćete!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Krf
Avio karte Beograd Krf
Online rezervacija avio karte Beograd Krf
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Krf
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Krf
Jeftine avio karte Beograd Krf
Plaćanje avio karte Beograd Krf
Promena avio karte za let Beograd Krf
Otkaz avio karte Beograd Krf
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Krf
Cena avio karte Beograd Krf
Informacije o letovima Beograd Krf
Trajanje Leta Beograd Krf
Aerodrom Beograd
Aerodrom Krf

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Krf. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Krf


Avio Kompanije za Krf (CFU)
Aegean
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Krf (CFU)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Magazin: Grčka


  Grčka avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji