avio karte
Beograd – Portoriko

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – PortorikoAvio karte Beograd Portoriko

Rezervacija avio karte Beograd Portoriko

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Portoriko? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Portoriko brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Portoriko

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Portoriko.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Portoriko

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Portoriko, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Portoriko. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Portoriko.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Portoriko

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Portoriko, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Portoriko. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Portoriko

Jeftine avio karte Beograd Portoriko

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Portoriko, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Portoriko koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Portoriko.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Portoriko

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Portoriko :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Portoriko se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Portoriko

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Portoriko, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Portoriko promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Portoriko

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Portoriko kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Portoriko i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Portoriko

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Portoriko, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Portoriko

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Portoriko najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Portoriko.

Cena avio karte Beograd Portoriko koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Portoriko. .

Informacije o letovima Beograd Portoriko

Direktan let Beograd Portoriko

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Portoriko.

Let Beograd Portoriko sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Portoriko sa jednim presedanjem

Let Beograd Portoriko sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Portoriko sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Portoriko

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Portoriko već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Portoriko sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Portoriko sa jednim presedanjem.

Let Beograd Portoriko dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Portoriko sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Portoriko

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Portoriko.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Portoriko sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Portoriko sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Portoriko

Luis Munoz Marin – SJU, Portoriko, Portoriko

Ukratko o Portoriku

Portoriko je relativno veliko ostrvo, vrlo planinsko, sa tri manja ostrva i mnogo koralnih ostrvaca. Najbolje vreme za posetu Portoriku je od sredine decembra do kraja aprila.

Rinkon je prirodan i autentičan morski raj. Poznatiji je kao “Pueblo del Surfing” (grad za surfere) i “El Pueblo de los Bellos Atardeceres” (grad lepih zalazaka sunca).

Gradić Bokeron je šarmantan i živopisan, prijateljske atmosfere i gostoprimstva. Bokeron plažu odlikuje beo pesak i kristalna tirkizna voda. Playa Flamenco (Plaža Flamenko) – Rangirana je kao jedna od najlepših plaža na svetu.

Glavni i najveći grad Portorika je San Huan, poznat i pod imenom „grad opasan zidinama“. Španska kolonijalna arhitektura je glavna karakteristika ovog divnog mesta.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Portoriko
Avio karte Beograd Portoriko
Online rezervacija avio karte Beograd Portoriko
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Portoriko
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Portoriko
Avio karte Beograd Portoriko
Jeftine avio karte Beograd Portoriko
Plaćanje avio karte Beograd Portoriko
Promena avio karte za let Beograd Portoriko
Otkaz avio karte Beograd Portoriko
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Portoriko
Cena avio karte Beograd Portoriko
Informacije o letovima Beograd Portoriko
Trajanje Leta Beograd Portoriko
Aerodrom Beograd
Aerodrom Portoriko
Ukratko o Portoriku

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Portoriko. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Portoriko


Avio Kompanije za Portoriko (SJU)
Klm
Airfrance
Alitalia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Portoriko (SJU)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Portoriko avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji