avio karte
Beograd – Tunis

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – TunisAvio karte Beograd Tunis

Rezervacija avio karte Beograd Tunis

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Tunis? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Tunis brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Tunis

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Tunis.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Tunis

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Tunis, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Tunis. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Tunis.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Tunis

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Tunis, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Tunis. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Tunis

Jeftine avio karte Beograd Tunis

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Tunis, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Tunis koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Tunis.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Tunis

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Tunis :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Tunis se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Tunis

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Tunis, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Tunis promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Tunis

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Tunis kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Tunis i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Tunis

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Tunis, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Tunis

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Tunis najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Tunis.

Cena avio karte Beograd Tunis koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Tunis. .

Informacije o letovima Beograd Tunis

Direktan let Beograd Tunis

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Tunis.

Let Beograd Tunis sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Tunis sa jednim presedanjem

Let Beograd Tunis sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Tunis sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Tunis

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Tunis već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Tunis sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Tunis sa jednim presedanjem.

Let Beograd Tunis dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Tunis sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Tunis

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Tunis.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Tunis sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Tunis sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Tunis

Carthage – TUN, Tunis, Tunis

Ukratko o Tunisu

Divne plaže, prelepi pustinjski pejzaži, oaze iz bajke i fascinantna istorija! Takav je Tunis i vredi ga posetiti! Iz Beograda do Tunisa imamo redovnu direktnu liniju avio kompanije „Tunis Air“ koja sleće na međunarodni aerodrom u gradu Tunisu. Avio karte su po pravilu van sezone povoljnije, dok su u sezoni svakako skuplje i gotovo da su uvek vezane i za paket aranžmane naših tur-operatora.

Scene sa platna Tatuin planete iz četvrtog Star Wars nastavka Džordža Lukasa – “A New Hope” (Nova nada) iz 1977. godine, snimljene su u pustinjama Tunisa i da, mnoge od ovih lokacija i dalje možete posetiti. Monastir – Grad koji ima puno interesantnih zgrada i prodavnica, koje prodaju dobre suvenire i sitnice.

Kartagina – Antički grad koga su osnovali feničanski trgovci iz Tira, 814. godine pre nove ere. Vremenom je postala veoma važna trgovačka sila, a oko ovog grada je nastalo Kartaginjansko carstvo, najvažnija pomorska sila na Mediteranu.

Sousse (Sus) – Najživlji grad Tunisa, tokom dana je pun posetilaca, studenata i lokalaca koji ispunjavaju ulice. Sus je poznat po jednoj od najočuvanijih i najvećih Medina u islamskom svetu. Sidi Bou Said – Poznato i prelepo, belo i plavo selo, smešteno na litici sa pogledom na zaliv Tunisa.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Tunis
Avio karte Beograd Tunis
Online rezervacija avio karte Beograd Tunis
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Tunis
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Tunis
Jeftine avio karte Beograd Tunis
Plaćanje avio karte Beograd Tunis
Promena avio karte za let Beograd Tunis
Otkaz avio karte Beograd Tunis
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Tunis
Cena avio karte Beograd Tunis
Informacije o letovima Beograd Tunis
Trajanje Leta Beograd Tunis
Aerodrom Beograd
Aerodrom Tunis

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Tunis. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Tunis


Avio Kompanije za Tunis (TUN)
Airfrance
Alitalia
Turkish airlines
Lufthansa

Ostale ponude avio karata


Magazin - Tunis (TUN)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Tunis avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji