avio karte
Beograd – Šarm el Šeik

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Šarm el ŠeikAvio karte Beograd Šarm el Šeik

Rezervacija avio karte Beograd Šarm el Šeik

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Šarm el Šeik? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Šarm el Šeik brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Šarm el Šeik

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Šarm el Šeik.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Šarm el Šeik

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Šarm el Šeik, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Šarm el Šeik. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Šarm el Šeik.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Šarm el Šeik

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Šarm el Šeik, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Šarm el Šeik. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Šarm el Šeik

Jeftine avio karte Beograd Šarm el Šeik

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Šarm el Šeik, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Šarm el Šeik koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Šarm el Šeik.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Šarm el Šeik

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Šarm el Šeik :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Šarm el Šeik se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Šarm el Šeik

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Šarm el Šeik, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Šarm el Šeik promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Šarm el Šeik

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Šarm el Šeik kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Šarm el Šeik i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Šarm el Šeik

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Šarm el Šeik, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Šarm el Šeik

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Šarm el Šeik najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Šarm el Šeik.

Cena avio karte Beograd Šarm el Šeik koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Šarm el Šeik. .

Informacije o letovima Beograd Šarm el Šeik

Direktan let Beograd Šarm el Šeik

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Šarm el Šeik.

Let Beograd Šarm el Šeik sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Šarm el Šeik sa jednim presedanjem

Let Beograd Šarm el Šeik sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Šarm el Šeik sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Šarm el Šeik

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Šarm el Šeik već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Šarm el Šeik sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Šarm el Šeik sa jednim presedanjem.

Let Beograd Šarm el Šeik dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Šarm el Šeik sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Šarm el Šeik

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Šarm el Šeik.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Šarm el Šeik sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Šarm el Šeik sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Šarm el Šeik

Sharm El Sheikh Intl – SSH, Šarm el Šeik, Egipat

Ukratko o Šarm el Šeiku

Egipatski turistički biser na Crvenom moru i na poluostrvu Sinaj. Sinonim za luksuzni turizam. Do Šarma tokom cele godine možete putovati putem avionske linije iz Beograda preko Kaira, a tokom letnje sezone, tu je i čarter linija, koju takođe možete koristiti.

Avio karte se mogu povoljnije nabaviti samo ukoliko se dosta pre planiranog putovanja kupe. Iako mnogi misle da je letovanje u Šarmu samo izležavanje na divnom pesku i kupanje u tolom Crvenom moru, oni koji žele nešto više od svog odmora će se oduševiti sadržajima za turiste koji se nude u Šarm el Šeiku.

Od izleta do, recimo manastira Svete Katarine na Sinaju, pa čak i do Jerusalema, preko nezaboravnog ronjenja, jer ovo je jedna od najpopularnijih svetskih destinacija za ronioce!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Šarm el Šeik
Avio karte Beograd Šarm el Šeik
Online rezervacija avio karte Beograd Šarm el Šeik
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Šarm el Šeik
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Šarm el Šeik
Jeftine avio karte Beograd Šarm el Šeik
Plaćanje avio karte Beograd Šarm el Šeik
Promena avio karte za let Beograd Šarm el Šeik
Otkaz avio karte Beograd Šarm el Šeik
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Šarm el Šeik
Cena avio karte Beograd Šarm el Šeik
Informacije o letovima Beograd Šarm el Šeik
Trajanje Leta Beograd Šarm el Šeik
Aerodrom Beograd
Aerodrom Šarm el Šeik

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Šarm el Šeik. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Šarm el Šeik


Avio Kompanije za Šarm el Šeik (SSH)
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Šarm el Šeik (SSH)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Egipat avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji