avio karte
Beograd – Malme

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MalmeAvio karte Beograd Malme

Iz Beograda do švedske lepotice na Baltičkom moru, grada Malmea, možete stići samo presedanjem, najčešće u Stokholmu, ili Frankfurtu, Minhenu, Varšavi… Ali, veoma često, avio karta za ovu destinaciju nalazi se na promociji, te ukoliko želite da vidite Malme, potrebno je da

Vaše putovanje isplanirate na vreme. Mali Malme je skrojen po meri čoveka i u njemu će te zaista uživati. Prošetajte se do boemskog trga Lila Torg oko kojeg se nalazi snop malih živopisnih uličica sa divnom atmosferom. Promenada, oblakoder „Turning Torso“, crkva Sv. Jovana, i još mnogo toga, zaokupiće Vašu pažnju. Lutajte Malmeom i uživajte!

Cena avio karte Beograd Malme

Cena avio karte beograd Malme kreće se oko 320 eur za let sa presedanjem. Kako bi osigurali ovo cenu kartu treba kupiti barem par nedelja pre putovanja.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Malme
Avio karte Beograd Malme
Cena avio karte Beograd Malme

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Malme. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Malme


Avio Kompanije za Malme (MMX)
Air Serbia
Wizz Air

Ostale ponude avio karata


Magazin - Malme (MMX)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Švedska avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji