avio karte
Beograd – Tivat

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – TivatObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Tivat na vreme

Najjeftinije povratne avio karte Beograd Tivat (TIV) kreću se do 119€. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Tivat potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju minimum 4 nedelje pre samog putovanja.

Do Tivta svakodnevno lete dve avio kompanije, „AirSerbia“ i „Montenegro Airlines“. U sezoni avio karte treba nabaviti dosta ranije, jer su iz dana u dan sve skuplje i skuplje. Za razliku od sezone, u vansezoni možete veoma povoljno leteti do Tivta. Kupovinom avio karte Beograd Tivat iz promotivne ponude jedan je od načina da lako i brzo pronađete željeni termin i jeftinu avio kartu.

Avio karte Beograd Tivat možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Iz rezultata pretrage možete odabrati najeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najviše odgovara.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Tivtu

Tivat je veoma privlačna destinacija, bilo da se odlučite da letujete u ovom gradu ili da vam bude polazna tačka za razgledanje i obilazak crnogorskog primorja.
Avio karte Beograd TIvat
U prošloj deceniji veliki zamah razvoju turizma u gradu i okolini dala je izgradnja luke Porto Mintenegro. Zajedno sa aerodromom, marina je Tivat stavila na mapu visoko platežne klijentele, koju privlače lepote jadranske obale.

Ovo je najmlađi grad Boke. Legenda kaže da je naziv grada potekao od imena ilirske kraljice Teute koja je živela u 3. veku pre nove ere i imala letnjikovac na obalama zaliva, u blizini današnjeg Risna.

Nakon propasti srpske srednjovekovne države Tivat osvaja Mletačka republika koja se za prevlast u gradu često borila sa turskom vojskom. Nakon propasti Mletačke republike, u Boku kotorsku dolaze Austrijanci i ostaju ovde sve do sloma Austrougarske monarhije 1918. godine.

Šta videti u Tivtu ?

Ukoliko odlučite da letujete u Tivtu i njegovoj okolini, nećete pogrešiti. Na rasplaganju će vam biti čiste i uređene plaže, toplo more, hlad maslina i palmi. Na području Tivatske rivijere nalazi se 17 lepo uređenih plaza sa bogatim sadržajima.

Malo su poznata i tri ostrva u Tivatskom zalivu: Prevlaka ili Ostrvo cveća, Stradioti i Gospa od milosti. Zanimljivo je da je ostrvo Stradioti ili Sveti Marko decenijama bilo u zakupu francuskog lanca hotela zatvorenog tipa “Clube Mediterranean”.

Danas je nažalost zapušteno ali idalje privlači brojne posetioce svojom netaknutom prirodom, lepim i pomalo divljim plažama i čistim morem.

Ukoliko ste se već odlučili za uživanje na okolnim plažama, obavezna destinacija su čuvenim “Plavi horizonti”, mala peščana uvala sa borovom šumom, izuzetno popularna zbog svoje čiste, plave vode i prelepog pogleda ka otvorenom moru.

U gradu obavezno obiđite palatu-letnjikovac porodice Buća. Sagrađena je pre pet vekova u obliku utvrđene palate sa unutrašnjim dvorištem. Danas je ovde smeštena gradska galerija sa malom letnjom pozornicom.

Ukoliko volite botaniku zasigurno ćete uživati u Velikom gradskom parku. Park je osnovan krajem 19. veka kada su brojni bokeljski moreplovci sa svojih plovidbi, iz svih delova sveta, donosili retke i egzotične biljke i sadili ih na ovom mestu.

Danas u praku možete videti i dve Australijske jele-jedine primerke ove vrste na teritoriji Balkanskog poluostrva.

U tivatskoj luci pažnju će vam privući prelep jedrenjak-školski brod Jadran. Izgrađen tridesetih godina prošlog veka za potrebe obuke pitomaca Pomorske vojne akademije Kraljevine Jugoslavije.

Brod je omiljena pozadina za fotografisanje posetilaca Tivta ali i omiljeno sastajalište delfina koje često možete videti u jatima u blizini broda.

Nova moderna marina Porto Montenegro svojim posetiocima pruža uslugu najviših svetskih standard. U istoimenom naselju koje se naslanja na luku uživaćete u jedinstvenim restoranima, kafeima, brojnim objektima za sport i rekreaciju kao i popularnim klubovima za noćni provod.

Kada obiđete sve navedene lepote i ambijente, vaš boravak u Tivtu obogatite izletima do Kotora, grada pod zaštitom UNESCO-a, potom Perasta i Risna, a tu je i divni Herceg Novi.

Uživajte!

Aerodrom Tivat (TIV)

Aerodrom u Tivtu (TIV) se nalazi na jugu Crne Gore i smešten je 2 km od samog grada, a u blizini aerodroma, nalaze se primorski gradovi Budva, Herceg Novi i Kotor.

Na aerodromu se nalazi sedište avio kompanije “Montenegro Airlines”. Godišnje aerodrom usluži preko 1 milion putnika.

Aerodrom u Tivtu ima izražen sezonski karakter, ali ima redovne letove tokom čitave godine. S tim da tokom zime ima znatno manje redovnih linija, dok je leti broj letova znatno veći, zbog velike prometnosti aerodroma.

Sa aerodroma do centra grada možete doći javnim prevozom ili taksijem.

avio karte Beograd Tivat

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Tivat

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Tivat. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Tivat


Avio Kompanije za Tivat (TIV)
Air Serbia
Air Montenegro

Ostale ponude avio karata


Magazin - Tivat (TIV)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Crna Gora


Crna Gora avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji